40

Анонимен

преди 5 години

Да изчака със забраждането, докато стане пълнолетна. После да се върне в държавата, от която е дошло семейството й.Там ако ще и с палатка да се наметне!

39

Щяла дакаже Не!

преди 5 години

ако й наредят да свали забрадката. Коя си ти ***, да правиш зоологическа градина в европейско училище и да се поставяш по този начин по-горе от децата на европейците, чиито данъци хранят цялото ти котило? Защото забраждането или закачулването с бурка значи точно това - аз съм с по-висок морал от вас, аз съм нещо повече и се прикривам от погледите ви, които ми омърсяват!Заслужава да я изхвърлят от училище като мръсно коте - за непристойно поведение!

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Не става ясно какво точно казваш.

37

Ludoto Lenche

преди 5 години

...a I "skapo " dete ...obrazovanieto na jeni ne e li zabraneno vav vashata religia ?!?? Ili barkam ...ama mai ne barkam !!!

36

Ludoto Lenche

преди 5 години

...dokolkoto znam "skapo " dete vav vashata religia nima " iskam ..ne iskam " !!! zashto si mislite che zakobnite v Evropa ,koiato e opredeleno hriastianska teritoria vajat vashite jelania I prishtevki ..obichai..I traditsii !!! Kato idesh v chjda strana ..jiveesh spored zakonite I ! Kato doidesh v doma mi sashto !!! Az kato doida v tvoia sam dlajen da se saobrazia s poriadkite ti !!! Razbra kli za kakvo ti govoria " skapo " dete !!! Ti badi blagodarna ,che v Evropa moje da se obrazovash !

35

Анонимен

преди 5 години

Когато в целия ислямски свят може европейки да носят поли и рокли тогава ще носите забратки подобно на 80 годишни баби от делиормана и кърджали.

34

чучолигарчо

преди 5 години

До АнонименА какво значи ПИНГВИНКИ в Германия???

33

Aнонимен

преди 5 години

Да се връщат от където са дошли и там да си дискутират и налагат техните правила, закони и традиции

32

Анонимен

преди 5 години

До чучолигарчоти вземи първо разбери какво значи ариец :))) ще останеш изненадън.

31

чучолигарчо

преди 5 години

Германия се напълни с ПИНГВИНИ с чист арийски произход !!!!Хитлер подскача в гроба си от мъка...

30

Той е да си нагъл

преди 5 години

Домъквам се у вас отварям хладилника взимам си храна после като те питам какво правиш отговарям не ми се бъркайте.

29

Анонимен

преди 5 години

до 27медресетата са училища по ислям.Иначе си прав и християнската религия е била като исляма но преди 600 години в дивашките средновековни времена,няма християнин,който да не осъжда действията на църквата по онези мрачни за просветата времена,виждаме и съзнаваме грешката религията да се бърка на светския живот,и сме го разбрали от векове,доста назад се движите

28

Гади ми се

преди 5 години

Тези даващи трибуна на ислямската пропаганда сигурно защитават и правата на жените.

27

Анонимен

преди 5 години

Това е то напреднала държавица като Фащ и нацистките напафки

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27О,недей да скромнееш и мюсюлманите са утрепали доста учени,доктори,художници и философи.Айде сега да сме некви от бразилската джунгла да ти повярваме как от всяка джамия излизали титани на науката и прогресът на човечеството.Е можеш да ги видиш в София в джамията в центъра на кво мязат-тълпи от черни силно миришещи на пот мъже обикновено със статут на бежанци викащи силно и пречейки на всички останали.Напрао са като академичен симпозиум за развитието на квантовата физика.

25

Анонимен

преди 5 години

до 25по-точно няма как да се каже,браво

24

Анонимен

преди 5 години

Само вижте какво име са й сложили на тази забрадената и после си правете изводите в каква среда расте и доколко сама може да взима подобно решение.("Шахид" - мъченик, загинал за вярата; онези, които се самовзривяват, са шахиди).Не е препоръчително подобно момиче да го пускат между останалите деца. Знаеш ли какво може да й дойде наум? Ами ако реши да се пожертва в името на вярата и направи това в класната стая, докато тече урокът и другите деца са там?

23

Капитална грешка!

преди 5 години

Със закон трябва да се уточни, че такова решение девойката е способна да вземе тогава, когато придобие право да гласува - на 18 г.Няма да правят европейските училища на театрални сцени и менажерии!Подобно на Франция, във всяка страна членка на ЕС, трябва да се забрани носенето на забрадки в училище.Но да се предвиди и още нещо в закона - ако твое дете под 18 г. не ходи на училище, губиш право да пребиваваш на територията на ЕС, а заедно с родителите си тръгват и останалите им деца под 18 г.!

22

Анонимен

преди 5 години

Образованието е противоположност на исляма.

21

Анонимен

преди 5 години

Като ги загледах така по-добре да си носят забрадки че са много грозни.Криви крака дебели баджаци а на тая забулената лицето и определено има следи от сериозни роднински кръвосмешения.