60

Аз

преди 5 години

Исляма е БОЛЕСТ. Дано се открие ваксина, за да не ни погуби!

59

Shark

преди 5 години

Стига с тази толерастия! Има закони и те трябва да се спазват. Божеееее, кога ще се роди нов малък човек с мустачки! Казват че оня през 39-та бил откачен, а тези сегашните, Меркелица и сие са много нормални. Оня поне искрено е вярвал в нещо, а тези са долни, подкупни предатели, които знаят прекрасно що вършат но не може да не се кланят на презокеанския чичко, който дава парички.

58

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ot koga edno 12 godishno shte kazva " ne mi se barkaite " ???? Ima zakoni v darjavata v koiato si I te sa zadaljitelni za teb I za roditelite ti !!! Pikla s pikla .a vie se tolerASKAITE OSHTE ...LIBERALNI BOKLUTSI !!!

57

Ludoto Lenche

преди 5 години

.tezi kato si iskat tiahnoto ...I ne jelaiat da se saobraziavat s poriadkite na darjavata v koiato sa doshli ...shta v gaza I obratno v tehnia "rai " !!!

56

До 63

преди 5 години

Ако тази забрадка казваш беше добро ...? 63 забрадката няма абсолютно никакво значение за политиката ,но от голямо значение в лъжата на демократ.политика към РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ . Тоест всички религии са именици днес на морал любов съзнание ,защото и всички религии са контролирани от минало до днешно с парите . Защо ли забрадките им вадят очите на банките политици хммм за да ликвидират истрият в съзнанието на човека СЪВЕСТ ,за това няма нужда от доказателства ЗАКОНИТЕ ГО ДОКАЗВАТ 63 .

55

Мюсюлманин

преди 5 години

Жена и собствено решение? Че кой я пита какво иска, два шамара и ще поиска всичко. Ха-***-ха, все едно диванът ми да си решава сам или кучето да ходи където си иска. Че то да не е човек, че да си решава, ба...А сега серизоно - от векове европейките се борят за права и са извоювали неща, за които в другите държави могат само да мечтаят. Ако тази забрадка беше нещо добро, отдавна да сме я внедрили и тук

54

Анонимен

преди 5 години

Господин Путин, Владимире, моля те, удесетори интензитета на бомбардировките. Положението вече е нетърпимо.

53

Анонимен

преди 5 години

Ако европейско момиче отиде в иран и каже - "не ме интересува, ще ходя с минижуп!" какво ще стане с нея?И защо не се процедира по същия начин с такива забрадки в европа?

52

Анонимен

преди 5 години

Ние европейците се опитвахме да изградим нещо човечно, ще спрете ли да пречите,нали го правим за за вашите деца също.Или сте нещо различно от другите хора?Ахмед, това ли ви учеше той?

51

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо в забрадката.И баба ми носеше забрадка.Лошото е когато е напълно закрито лицето,не знаеш кой стои отзад. И аман от наръгани с ножове из улиците, бомби в колитеи аман от вас, наистина!Писна ми от вас!

50

Анонимен

преди 5 години

Дори като туристка в техните държави трябва да се покриваш, а тук си мислят, че всичко им е позволено. Защо? Защото искат да направят Европа своя, не от днес или от вчера. Това е идеята за халифата и ако допуснем да си наложат "културата" на омраза към жените и цивилизацията, някой ден ще ни изгонят от собствените ни градове и държави, така както сега гонят други от определни улици и квартали.

49

Анонимен

преди 5 години

Тази е толкова индоктринирана, че дори не може едно логическо съждение да произведе сама. Не сте ми родители, това е мое решение! Тъпотата.1 трябва да се уважава вече, дами и господа.

48

Жоро-Хъша

преди 5 години

До АнонименИ до къде я докараха с това образование, освен дето се закачулиха де?!?

47

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

До Анонимен 53Точно! Това е антихристът описан в Библията!

46

Анонимен

преди 5 години

Сатанизма търси световно господство чрез създадената от сатанистите религия, наречена ислям.

45

Е

преди 5 години

Ама разбира се,че световния прогрес се дължи на биоотпадъка от ориенталските джамахирии.Това само изстрадал турски *** може да го твърди.

44

мак

преди 5 години

Трогнах се. Но и чакам статия, в която ще опишете правата и живота на немюсюлмани в мюсюлмански държави, колко храма имат, дали са свободни да се обличат по своему, да парадират със свои религиозни символи, такива неща.

43

Анонимен

преди 5 години

Показва, се че е повече,но, когато представиш друга гледна точка идва едно сърдене и цупене.

42

Анонимен

преди 5 години

до 27медресетата са училища по ислям..И не само. Освен Корана, основно разбира се, са се изучавали алгебра, калиграфия, поезия и риторика и дори астрономия. При това когато в средновековна Европа са изгаряли на клада всеки инакомислещ.

41

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 5 години

Ми ходи си в мюсюлманските страни и там си я носи *** о,вцо, какво търсиш в християнска държава?....