24

Анонимен

преди 5 години

Сега е времето да искат пари от САЩ. ТЕ СИ ИМАТ ПАРИ.АКО Е ОТ НЕФТОХИМ НЯМА ДА ИМ ДАДТ. Русия много дава но накрая всичко взима.

23

Шефа

преди 5 години

Знаех си , че оная безотговорна личност , Московски ще се издъни за пореден път!Тоя любимец на Борисов е едно търчи - лъжи и е нагло разрушителна личност, но за "умния" Бойко явно е голяма работа!

22

Малко мазут

преди 5 години

Е кво толкова, някакъв мазут... Винаги е имало мазут по нашето море. Свиканли сме си. Даже е полезен за козметични процедури. И това сериозно ви го казвам. Екофанатиците просто сега ще лапат от НПО-та за това, че ще дават "полезни становища" и "експертизи".

21

Анонимен

преди 5 години

Така се прави. 2016г. Премахването ще е струвало по малко и за това не е правено. Сега ще се усвоят спешно едни милиони от който трябва и всичко ще е наред. Както се прави с дупките по пътищата. Малките не се попълват за да станат големи. После се усвояват едни пари.

20

Не че нещо ..ама...

преди 5 години

До АнонименСнощи разговарях с баща ми/на 86 години е и си е с акъла все още/ и той помни кога за първи път ни е водил на море в Созопол....Това е било 1968 година и тогава пак е имало мазут по плажа...Нещата са много от отдавна, но до 1989 г. на никой не му е пукало толко за екологията, а след тов хиЧ!!!

19

Пешо

преди 5 години

Сега с няколко тона стана голяма беля, а като си помисля че някои миниатюрни мозъчета искаха нефтопровод Бургас-Александруполис...

18

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

нема ли вече да протестират женските делфини на делфинчета, пострадали от мазутни разливи, че май е останал некой лев у портфейла за още едно фондче. па и нема делфинки, уредили се на държавна работа - само другарки, калинки и каскети. тва си е чиста ксенофобия.

17

Анонимен

преди 5 години

Тоя мазут си тече от 1985г. И няма свършване.

16

Алтън Набросов

преди 5 години

добре претривате, айде да си опраите и заглавието, зер национална медия сте. читалищна работа.

15

Киро Гела

преди 5 години

не съм чул нищо за никви танкери. мазута е американски

14

Анонимен

преди 5 години

"За миг си представете, български кораб потънал край бреговете на САЩ да има теч и да замърсява плажовете на Флорида. Кой мислите ще плати?"Въпросът трябва да бъде поставен от официално лице, което не прави чупка в кръста като чуе "САЩ". В случая от Тиквата не можем да го очакваме, той преди няколко месеца даде базите ни на САЩ безплатно за още 10 години.

13

Анонимен

преди 5 години

Хората, бягат колкото се може по далече от самата си родина заради ей такива Бг играчи (мутри) сега и рибата остана да емигрира и накрая ще си останат бб цц шкембето корнелия сидера и тнт... за да си поделят евро кацата с меда!

12

LALE LI SI....

преди 5 години

XOLANDIA E TOP STRANA __SPECIALISTI PO VODEN BIZNES V SVETA!! PITAJTE GI ! ZNAAT KAK SE VADAT OT MORETA I OKEANI POTANALI SADOVE I KAK SE CISTI MAZUT ! STOLETIA SA OBIKALALI MORSKITE SHIRINI I IMAT GOLAM POTENCIAL! BG E ZATVORENA V SUSHATA ZEMIA I E RAZBIRAEMO LIPSATA NA POTENCIAL. A BB DANE XLENCI PRED XOLANDCITE SAMO ZA SHENGEN IDA SE RAZXOJDA SPOKOINO PO SOZOPOLSKIA BRIAG. AMI DA ISKA SPESHNA POMOSHT OT TAZI STRANA!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Номерът е да вземат едни пари

10

Анонимен

преди 5 години

Това е фалшива новина Бойко Банкянски лично, го събра мазута и го предаде на Вальо Златния за преработка, Раята да очаква повишено качество на горивата от Чесън ойл.

9

Анонимен

преди 5 години

*** никва опасност няма, разбира се. Той мазутът даже е полезен, Боко всяка сутрин си хапва по малко мазут за здраве. Важното е, че 2 кораба са сатурирани, да ни са прит'сняаме.

8

сздж

преди 5 години

*** просто къртят мивки с про3тотия!! Какво ви е виновен Бойко или ГЕРБ, че някъв стар бойлер е потънал преди 100 години и изтича мазут от него??? Да не би някой до сега да е знаел, че има гориво в резервоарите му бе, паляци!! Що не го източиха по време на Тройната коалиция или серГЕЙ?? Няма толко тъБ народ като тоя!! В момента в който се разбра за проблема-намериха решение но има голямо вълнение, ама Бойко явно е Господ и трябва да спре лошото време заради няколко екологични профана ..

7

Анонимен

преди 5 години

Много големи страни са имали проблеми с мазут и е същата работа. За Созопол предната година на плажа бяхме се изцапали с мазут доста хора и момчетата с джетоветее ни помагаха с бензин за да го махнем. Още тогава е имало сигнал, че нещо става, но никой не е обърнал внимание. Явно е имало малък теч.

6

Анонимен

преди 5 години

Много е хубаво по черноморието. Предлагат се всякакви терапии и атракциони, новите предложения са:Мазутотерапия за копринена кожа.Гладиаторска битка между украинска камериерка и мутра-управител във фоайе на хотел.

5

123123

преди 5 години

За миг си представете, български кораб потънал край бреговете на САЩ да има теч и да замърсява плажовете на Флорида. Кой мислите ще плати?