44

опетков

преди 5 години

До Анонимен Не лъжи за Белене и ЮП. Добре, че не заработиха, че горе долу свързваме двата края. Ако Белене работеше, Козлодуй трябваше да е затворен. Също и Мариците и да плащаме огромни неустойки и продаваме ток навън с огромен дъмпинг. А ЮП , както беше замислен, щеше само да пълни джобовете на руснаците.

43

опетков

преди 5 години

До едно питане Ти през живота си мазут виждал ли си? Явно и твоя мозък за да заработи трябва да се загрее доста повече.

42

опетков

преди 5 години

До Анонимен По време на соца редовно краката ни се омазваха с мазут по морето и на никой не му пукаше нито за туризма, нито за екологията. А тези лъжи с фракинга ги пробутвайте на старата ми шапка. Двете неща нямат нищо общо.

41

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се забрани фракинга в ЕС и няма да има екологични катастрофи и отравяне на околната среда и водата с токсични коктейли и радиоактивни вещества!

40

Анонимен

преди 5 години

Тоя да не приказва за Белене,защото ако Белене и ЮП поток бяха построени,сега нямаше да имаме екологични катастрофи,а енергоизточниците щяха да са по-евтини и да изнасяме ток.

39

Бургас

преди 5 години

Ами всички директори и отговорни за бездействието лица от изброените агенции - УВОЛНЕНИ ДИСЦИПЛИНАРНО. Така другите ще имат едно на ум.

38

MOPANG

преди 5 години

MOJ BRATKO_,,RODINA,, - 19 sept 1941 -CARGO (?) , - PAK V BURGAZKATA AKVATORIA !!!

37

Анонимен

преди 5 години

В случая Бийко не е виновен,а тежката,безхаберна администрация към която са подали сигнал за замърсяванията и не е реагирала по никакъв начин.

36

Анонимен

преди 5 години

Незнам в Молдова къде е разположен фракинга,но в Румъния не е далеч от Дунав,според това което четох.Фракинга замърсява и подземните води,не само природата на горния слой.А Дунав се излива в Черно море.В много страни в ЕС фракинга е напълно забранен,включително и във Франция,Германия,Англия.

35

едно питане

преди 5 години

Два елементарни въпроса - как така след като първия кораб работещ на мазут е пуснат на вода през 1938г. и минималната температура за движение на горивото е 45градуса, от този кораб тече мазут? Задавам ОТГОВОРИ на герберчетата. Или пак прикриваме някой "приятелски кораб оцапал мерията или просто трябва да се усвоят едни пари. За да се източи мазута с шлангове трябва да се загрее с пара или с ток! Нека някой "Специалист - експерт" от ГРОБ обясни!

34

Анонимен

преди 5 години

"Два кораба и два контейнера ... вече са ситуирани на Созополското пристанище."Ало, авторчето! Не знам как си с английския, но с българския ... чувства се недостиг на речников запас. Бях в Созопол и видях, че корабите "вече са разположени" в пристанището.Т.е. "вече се намират" там. Хората не знаят, че са 'ситуирани'.Кой ли те е "ситуирал" в сайта?

33

Анонимен

преди 5 години

Дунав също е замърсен от страна на румънците,там също правят фракинг.Трябва да се направи нещо веднага,защото Черно море е почти затворено море.Всички хора трябва да се предупредят да спре риболова и къпането,да се алармира и не трябва да попада във водни пътища, канализацията или почвата, а ако това се случи, незабавно трябва да бъдат уведомени службите за предотвратяване на екологични замърсявания.

32

Анонимен

преди 5 години

Един или 5 милиона - няма голяма разлика, а ?

31

Анонимен

преди 5 години

https://dnevnik.bg/bulgaria/2018/07/04/3207157_dulbokite_taini_okolo_edin_incident_na_morskoto_duno/

30

Анонимен

преди 5 години

".........изтичащото количество е било между 200 и 300 л на ден, а след 30 януари сондажите са станали напълно неуправляеми."

29

Анонимен

преди 5 години

Мазутът от "Мопанг" си тече, а на морето ни пече ли, пече...НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!! Нали Боко Тиквунят беше в Созопол?Нали"лично Борисов нареди" на мазута да спре да тече ... :)

28

Стефка

преди 5 години

Най-много се плаша като кажат,че няма опасност.

27

KURSK

преди 5 години

XOLANDIA__SVETOVEN LIDER PO VODEN BIZNES ME IZVADI OT VODATA !!!!!!

26

БГ

преди 5 години

"ситуирани" на Созополското пристанище - просто нямам думи

25

Анонимен

преди 5 години

Учудвам се, че Корнелия Нинова още не е поискала оставката на правителството за изтеклия мазут. Как така, г-жо Нинова?