64

Еколог

преди 5 години

Мазутът си тече ли тече , но според Бойко -Тикв***та всичко си е добре и проблем за туризма няма -може би за планинският е имал предвид корифеят .....

63

Бръчков

преди 5 години

Когато няма вълнение , водата на плажът в Черноморец е много чиста и бистра . От седмица съм тук и следи от мазут няма и как ще има след като изтичащото гориво се носи на юг !

62

до 48

преди 5 години

Издевателствата идват от софийските мутри, които отдават плажовете на концесия. Големите хотели пак са техни, те са тези, които не плащат на персонала и после реват, че никой не иска да им работи. Да познавате някой, отишъл на квартира при някоя бургаска баба и да е останал недоволен? Дали думите, които ви разгневиха, са казани от човек с морски произход или от някоя ямболска ***, отскоро станала бургазлийка?

61

Анонимен

преди 5 години

Днес и вчера бяхме в Черноморец на плаж и мазут няма. Утре ще сме на Градина. Казаха, че и там няма мазут. В момента най-спокойният и чист плаж е на Вромос. Почти няма вълни, плажът е плитък и удобен за малки деца.

60

Явор Дачков

преди 5 години

Не му е лесно на Бойчето - източва мазут от кораб, потънал преди 100 години докато сайтовете на държавата се сриват, а СИК гърми със застраховките. Как живеят само тези три сюжета в една глава, макар и галена от три папи, цар и Тодор Живков, не знам.

59

Анонимен

преди 5 години

абе кой му пука къде ходите на море брете плювнелиев е с имоти на гръцкото море банкянското *** не ходи на нашето море станциите на министерски съвет са празни ако в тях не почива обслужващия персонал щото всички си гушнаха хотелчета да им вадят пари за да си ги харчат по гърция и талиякой ви брои вас бе ако требе ще ви накарати да го кусате мезута дето са го заложили преди сто години- непреминно комунистите а може и да е путин егати и народо сбъркан

58

Защо по време

преди 5 години

на социализма(45г), потънал кораб 1911г НТ Е бил източен? С помощта на съветски водолази, подводничари- те са опитни! Толкова съв. спец живееха тук, обмяна на опит, Научни институти: Газпром прави изследвания в района, сега се полагат подводни тръби: дали не енякоя "подводна провокация" нарочно? Максим и Ескенази така "подводно" починаха.Да се мисли по двата варианта.Късно е да се съди властта за бездействие от преди 45г.

57

А защо като

преди 5 години

е от 100г.,по време на социализма(45 години) с помощта на съветски специалисти не е източен мазута? ЗАЩО СЕГА се обвинява СЕГАШНАТА администрация? Толкова ОБМЕНИ на ОПИТ, КОМАНДИРОВКИ, СЪВЕТСКИ СПЕЦИАЛИСТИ,ГАЗПРОМ,Научни институти,свързани с морето,съветски водолази- те са ОПИТНИ. Не се сетиха 45 години,че трябва да се източи мазута,обезопаси НАШЕТО крайбрежиЕ? И дали не е поредна провокация ( както си умряха "подводно" Максим,Ешкенази.Толкова подводни дейности се вършат с полагането на тръби в

56

до опетков

преди 5 години

***, за да ти пиша нещо със числа, трябва да ти светне нещо в главата. Не мога да ти го докажа, но съм подгрявал и товарил мазут на ж.п.цистерни и знам за какво иде реч.Бяхме купили едни англ. помпи за товарене и докато мазута не стигна 80градуса не заработиха. Добре, че имахме стари чешки помпи, който на 45 градуса работеха. Подгрявахме го с пара. Другия вариант за да стане течлив е с ток. Спрете да пишете глупости по форумите и се замислете защо ви лъжат. Ако е "марин дизел" да го обявят

55

Уууу!

преди 5 години

Чака се до последно и вече ще ни струва 3 000 000 или 5 000 000лв това източване.Ето защо се заинтересува властта.Когато може да се вземат едни пари от бюджета държавната машина заработва и чак премиера ходи да види как вървят нещата.Защо ли?Ами защото от тези пари колко ще са за нечие джобче диря няма!Щом е за ''доброто'' на народа(разбирай може да се открадне законно),веднага се прави колкото и да струва.Ако трябва морето ще източват щом могат да се ''усвоят'' едни пари.

54

Анонимен

преди 5 години

До НафорфорийДе да беше от кораб!Работата е там,че замърсяването не е от кораб,а от фракинг!

53

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми, вече единайста година не стъпвам на ивицата между турско и румънско.

52

Нафорфорий

преди 5 години

Какъв фракинг супуланку.Tемата е екологичната катастрофа с изтичащият вече 3 месеца от 100 годишен кораб мазут.Те на 15 метра не могат да слезнат за да запушат една дупка сопуланкуту тръгнал фракинга да спира. Супупиви тинейджърчета главозамаяни баце.

51

Анонимен

преди 5 години

Абе кво стана с Митьо Очите, бе. Някой виждал ли го е.Или Банкянският Суджук, за когото работи, вече му е осигурил коридор към ИзБеГалевите.

50

Анонимен

преди 5 години

Моя призив за забрана на фракинга в ЕС е напълно сериозен,защото загубите са много повече и завинаги.Отравя се почвата,водата и земята се превръща в напълно неизползваема и силно токсична пустиня завинаги.Реките,водите са мъртви и токсични,животни и птици измират,настава тотално унищожение на почвата и земята в дълбочина до 3-4 километра.Това е унищожение на планетата в буквалния смисъл и завинаги са неизползваеми тези земи.

49

до37 едно питане

преди 5 години

Това не е чист мазут а "МАРИН ДИЗЕЛ" това е гориво за кораби с дизелов двигател бавно оборотни.Горивото е между нафта и мазут и е много евтино не е за парни котли не му е нужна температура над 45 градуса са да тече.

48

Анонимен

преди 5 години

Дeбилнaтa мyтpa хрантутеща над 2 милиона държавни тъpтeи не може да управлява дори зaтлъcтялoтo си вмиpисaно на eкcкремент тулoвище.5 месеца тече мазут а безхаберната шайкa c престъпници на мутрата гледат като oлигoфрeни и не знаят кой кaкво да направи.За 200лева досега двама водолази можеше да запушат дупката за да не изтича ниикакъв мазут докато Тиkвуня реши какво да прави.Можеше да няма никакви 60 километра разливи с мазут, но не Това е напълно бeзхaбepно нaглo пpoстo и нeкaдърнo Премиер г-д

47

До 44

преди 5 години

Дебел, нагъл лъ жец!Стига си си измислял, спри се... защото не си ти единствения, който е ходил на море по онова време.Тези локуми ги разтягай на чужденците или в местния клуб на СДС, ако още ги има при вас.

46

Анонимен

преди 5 години

Ах как ми липсва сега бургаската счетоводителка!!За да вдигне реномето на курорта женицата предлагаше глоба на всеки "***$ ос София, който има нахалството да им идва в курорта.А в коментарите хотелиер с апломб писа, че чака само американски туристи и шейхове в хотела си...Къде сте сега, хубавци, които претендирате, че "вашето" море е само за избрани и чакате пачки за издевателствата, на които подлагате туриститe?Непременно включете и такса мазут, понеже такова нещо на други места няма.

45

Анонимен

преди 5 години

До опетковОт ЮП щяхме да печелим от такси за тръбата,от Белене щяхме да печелим от продажбата на ток в чужбина.Познавам морето през соца,мазут преди не е имало,дори морските животни се разхождаха по крайбрежието,а сега е мътилка.