18

Българин

преди 5 години

Който плюе против Григор е плюнка самия той.

17

не може да бъде!

преди 5 години

Вземам отношение по темата единствено заради това,че заглавието ме изкара извън релси.Не мога да давам акъл кое е добре или зле за Григор,но подобни заглавия говорят за сбъркано мислене и лузърски манталитет!?Какво му е тежкото на жребия-че трябва да пребори един добър тенисист,който е далече от най-добрата си форма!?Само с победи над силни /и много силни/играчи,които са в добра форма Григор може да докаже,че заслужава място в топ 10!?

16

Анонимен

преди 5 години

Изтегли от трите, тоз посредата. Да му й чиститу

15

Анонимен

преди 5 години

Момчето е в топ10 на световния тенис, лепят му се манекенки, живее си охолно, рекламни договори, партита, самолети и яхти, а вие тук сте се събрали да казвате как за нищо не става. Толкова ми е тъжно за такива хора.

14

Анонимен

преди 5 години

Усещам как много скоро вавоебчето ще се озове извън Топ-10, а после ще продължи още надолу.

13

Анонимен

преди 5 години

Григор се излага в личен план. Празна глава. Мисля, че е направил нещо за тениса в България, за което заслужава признание.

12

House M.D.

преди 5 години

Колега Българин, само отчитам, че г-н Димитров вече залязва. Очеизвадно е. Съгласете се, че не е нормално да се определя като тежък жребий при който той почива в първия кръг, както беше на предишния турнир. Какво му е тежкото на липсващ съперник.

11

Анонимен

преди 5 години

какво значи тежък, ако иска да спечели няма как да стане без трудни съперницикумирът му само леки жребии е имал цял живот

10

Българин

преди 5 години

Не е тежък в никакъв случай. И Стан и Раонич са преодолими съперници. Инсър ако има ден е тежък съперник. Минимум 1/4 финали виждам аз. Там с/у Дел Потро също има шанс. А на House M.D. и другите платени(или още по-жалкото неплатени) плювачи мога само да попитам вие в какво сте на 8-мо място в света(може би само в омразата и нихилизма)

9

Анонимен

преди 5 години

Всеки жребий е тежък за него.

8

Логика

преди 5 години

Григор според мен заслужава уважение. Абсурдно е да искаме да бие наред ! Гордост е , че не се продаде на французите и американците които ми предлагаха гражданство ! Остана Българин и вее Българския флаг ! А това дето не живееш тук , нека кажат как ще тренира в Хасково и ще играе от тук световен тенис !

7

House M.D.

преди 5 години

За хасковския несретник тежък е всеки съперник от връх 10 000.

6

Логика

преди 5 години

Един , не винаги ранга на тенесиста е от значение ! Джокович също беше извън топ 100 заради контузии и отсъствие от корта . Стан също е играч от класа и изпадна от топ 10 заради травма и отсъствие от корта !

5

Анонимен

преди 5 години

Абе тежък жребий... или бие или пада. Като падне ше заеме реалното си място. Доста дълго време се задържа на някаква пресилена позиция.

4

Анонимен

преди 5 години

Успех Гришо!

3

Тинев

преди 5 години

Тежък та тежък жребий?? Кое му е тежкото? Не като миналата година, когато най-най-добрите отсъстваха от кортовете.И все пак Гришо е добър тенисист. Казвам добър, а не ГОЛЯМ.Добрите тенисисти се развиват и се издигат-издигат ... до едно " стъпало ". До там им е тавана.А за да станеш ГОЛЯМ тенисист трябва да можеш да се покатериш и на последното " стъпало ".ГОЛЕМИТЕ затова са си ГОЛЕМИ, може да се смъкнат ниско, но заиграят ли отново - отново се изкачат на най-горното стъпало.Гришо ще почака!

2

Един

преди 5 години

Отваряме ATP класацията и виждаме, че Григор е на 8-мо място, а Вавринка на 101-во. И тва е "тежък жребий" за нашия федербалист :D Кога няма да тежък жребият? Ако противникът е извън топ 1000?

1

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Е-е-е, а стига де!Браво на Григор. Най-добрият тенисист от България. Като разлюлееш водата в чашата нали знаете какво става: Издига се първо нависоко - после обратно .......И накрая се успокои.Отдавна, мноооого отдавна съм казал: Ранкинга на Григор е между 12-16 място. Не е лошо.