11

Факт

преди 5 години

Единственият ни враг е Турция и новите/стари самолети трябва да са поне равностойни на турските.Това трябва да е критерият.За противопоставяне на Русия е смешно да се говори.Колкото до МИГ-овете-наистина трябва да ги изоставим.И не за друго,а защото макар и да летят чудесно са безнадеждно остарели като авионика,а модернизацията им до съвременно ниво е непосилна.Най-добре е да се продадат,докато струват нещо.

10

Анонимен

преди 5 години

Дрън, дрън.А зад термина военнотехническа консултация, точно този тип разговори ще е провеждат. Какви пари можем да дадем, за да се класират точните самолети. Ако имат наглостта (по вероятно е да !), ще обсъждат и комисионни.Интересно обаче е, какво ще се получи накрая, щото днешните обещания, ако се разминат с утрешните реалности, някой ще плати разликата.Ще поживеем ще видим!

9

Майтапчия

преди 5 години

Ако авиоджамбазите ни са като автоджамбазите-ясно какъв ще е резултатът...

8

Анонимен

преди 5 години

Много богатите Германия , Англия, Испания , Франция , Сащ , Норвегия , Дания и дрНемогат да си позволят да подарят на България 10на самолета ...А искат да имат геоо позицияя в нашата страна. Жалка работа. НАТО има стотици хиляди самолети и само да кихне може да достави самолети. Не разбирам защо е тоя батак.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6И правилно третират народонаселението като шебеци. Ами то си е такова.

6

Анонимен

преди 5 години

Не бе, как ви мина през ума че отиват да уговорят подкупа за изтребителите.Абсурд!Отиват да гледат US-Open и да пият по някоя студена бира.П.П. Имам усещането че управлващите ТРЕТИРАТ народо-населението като шебеци.Тсзи ви нямат за живи, алоуууу, плебса?!Смятат че и в ... да ви оставят вие ще сте доволни и нахранени.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1В края на краищата то си е за нас, за нашата държава и нашите пилоти. Времето ще покаже кой крив кой прав. Но да се радвате на евентуално 10-на самолета модел 1960 г. е меко казано глупаво.

4

Анонимен

преди 5 години

Фуражкатаа пак пречи.

3

МИЛ ИЛИ ОН

преди 5 години

глупости някой иска *** се ОБЛАЖИ С НЯКОЙ МИ ЛИ ОНН

2

Анонимен

преди 5 години

Абе ше го купуваме изстребител "нов внос" то е ясно.

1

Анонимен

преди 5 години

Малии нашите русофили ще изпаднат в нервна криза :)