31

Ludoto Lenche

преди 5 години

.ha ha ot korumpirano pravitelstvo kakvo da ochakvash ?!??!!...kade sa parite ot ***? ..Kade e targovskia registar ?!??...Kavi pregovori shte vodite be prodajnitsi ?!??...pri sreshtatavi za dogovora s Mkedonia parvo za po- priako minahte prez Koziak !!!??!!!

30

Анонимен

преди 5 години

И КОРУПЦИОННАТА ВНОСКА ЛИ ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ПАРЛАМЕНТА?

29

Анонимен

преди 5 години

F16 ! Най добрия самолет в тоя клас. Евтина поддръжка , възможност за ъпгрейт и съвместим на всякъде в Нато. Доказал се е в бой хиляди пъти.

28

шматка

преди 5 години

Абе вие не разбрахте ли че ще купим Фъ16 дано да са нови.Доколкото разбрах все още ги правят за износМиГ не можем по геополитически причиниЮРОФАЙТЪР не можем защото те не могат да изпълнят поръчките към старите членки акакво остава за нас а и са скъпиГрипен са л.айнаЗа пето поколение не можем да мислим не само заради цената но и заради многото кандидати с пари преди насЕ какво остава

27

Анонимен

преди 5 години

аз лично не вярвам, че президентът, премиерът, шефът на опозицията и т.н. мислят лошото на авиацията ни. нито вярвам, че има някаква руска/американска конспирация. за мен истината е, че от 20 години се опитваме да купим нов боен изтребител с бюджет, който стига са втора употреба хеликоптер планинска спасителна служба. и с бдж е същото, и с белене, и здравеопазването и т.н. краде се поголовно от най-малките до най-големите и накрая който и да се появи, пари няма :) и следват 'куци' сделки.

26

Чичо Тони

преди 5 години

А "държавата" може ли да повлияе на нашата страна да вземе "правилното" решение?

25

Фрезидента

преди 5 години

Румборак иска да се ходи само в Русия.

24

Анонимен

преди 5 години

F 35 _ li

23

Анонимен

преди 5 години

ДОбре, че президентър ги разкри. Не ми се мисли како вършат от СиК 2 задкулисно, още повече, когато е намесена и Империята от Лъжи.

22

Анонимен

преди 5 години

До 19..Абе *** .Трябват ни ракети а не самолети! Наруши ти някой границата с боен самолет. И му пускаш ракетната! Защитаваш се! Не нападаш! Ок?

21

Анонимен

преди 5 години

Не е важно на България като цяло да и е добре!Важното е да е зле на определени индивиди! На ония, дето са учили във ВУЗ и се правят на много умни; на ония с дългите коси; на ония момичета дето като седнат и им се виждат отзад гащичките, много гадно, нарочно го правят!; на ония бледите с 25 бицепс; на тия семейните дето са си взели апартамент на кредит и летят лятото на екскурзии из Западна Европа; на тия дето не пускат смартфоните и ще се блъснат в хората; на разведените лелки и чичковци..

20

ахам

преди 5 години

А за какво отиват тогава? Да харчат народни пари? Ако президентът не беше казал, гербаджиите щяха да се спотайват като мишки в трици за тази визита. Ще договарят комисионната разбира се, другото е решено - нови ефки на 50години. Тежко на пилотите ни, които са останали.

19

Мнение

преди 5 години

За нас най-подходящи са чисто нови f-16, блок 70. Две ескадрили по 15 самолета при офсетна сделка! Ненадминато съотношение цена на придобиване/боеви качества/цена на поддръжка.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен--15;Казвал ли ти е някой колкло си ХАЛТАВ?Помниш ли колко пъти сме купили оръжие от САЩ и др. когато бяхме във Варшавския договор? И да КВИЧИШ няма кой да те пита. Ф-16 е самолет боец. Руснаците не успяха да направят изстребител с един двигател. Ходи в Русия да им се наслаждаваш на ***!

17

Анонимен

преди 5 години

...А днес можеше да имаме половин ескадрила чисто нови Грипен-и. След две години останалите. Но не. Някви експерти продължават да дрънкат за някви експертизи и някви експертни мнения. Самолети няма. Това е и целта.

16

Анонимен

преди 5 години

Грипен много рипа!Нека се обърне назад и да види каква разбита команда е оставил! Ще се изтрепят завалиите!

15

Анонимен

преди 5 години

На България не й трябват самолети,това е нападателно оръжие!Ако искаме ,да пазим въздушното си пространство най-добре е да закупим ПВО системите С-400!

14

Анонимен

преди 5 години

Нямало как да повлияят на избора на нов боен самолетНяма няма викат ги понеже сме военна суперсила.

13

Анонимен

преди 5 години

Няма как Турция и Русия да са ни врагове на военно ниво, защото са несъизмерими по-силни от нас, каквото ще да купим и колкото ще.От Турция и от Русия може да се пазим единствено политически.Ако става дума за войска, може би единствено Сърбия е евентуален противник, за когото трябва да сме подготвени военно.

12

Анонимен

преди 5 години

А НА РУСИЯ ИЗПРАТИХТЕ ЛИ?