51

до Самолети не са

преди 5 години

не може ти да си живуркаш и увеличаваш заплатите а другите да се харчат и вадят от батака

50

Самолети не са нужни

преди 5 години

Нови 4-5 самолети не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България при тази огромна бедност няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия. Ние сме в НАТО и в ЕС и мощната им колективната защита трябва да се използва оптимално от нас.

49

Анонимен

преди 5 години

До Боби Боби, ти в каменната ера ли живееш?

48

Анонимен

преди 5 години

Запрянов и Ко. са отишли на шляй пазар.

47

Веско

преди 5 години

Не мога да разбера телешкия възторг у популацията от изхарчването на милиард за нещо абсолщтно безполезно. Никой от така наречените политици, няма идея за какво ще се ползват тези 6-8самолета. От които 4 вероятно ще са в готовност. За превъзходство във въздуха не може да се говори. За разузнаване - доста луксозно. Да атакуваме някой, може, ама нали уж сме за мир. Света се промени, войната също! Купете си дронове. Още по-добре да започнем да си правим! И леки самолети можем.

46

Анонимен

преди 5 години

До БобиБрех, май си се осъзнал най - накрая :)))))))))))))))))))))))))) Стига руски глупости!

45

2+2

преди 5 години

Нали нагуши руснаците със 100 милиона сега гледа да заработи още за тях

44

Боби

преди 5 години

F16 или F18. Нови. Това е положението.

43

Анонимен

преди 5 години

Дано им набият канчетата та да престанем да хвърляме десетки милиони за ремонт на съветските варели.

42

пехотинец

преди 5 години

Лицето Радев има право да си отваря предателската Кремълска уста само на колене пред диктатора. Но в България няма никакво право да трови въздуха с нечистоплътните си слова!

41

Ф.С.В.

преди 5 години

Или казано - чакаме оферти - Кой ще ни даде най много милиони под масата- Който ги даде той печели- а самолетите - ами то и нови самолети падат както си летят )) ХМ !! Още преди 1 година казах - Самолетите ще са стари Ф 16 от САЩ ползвани за тренажор на млади пилоти и тотално захабени и стари !!! От далаверката ще спечелят разни политически фигурки сума в порядъка на 1 милиард и нагоре долара !!

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Да бе дори Израел не разполага с техни Ф-22 всичност само САЩ ги използва за сега.

39

Щирлиц

преди 5 години

Ф-16 как се справя с рязането на електропроводи?Все пак трябва да отговаря на родните високи изисквания за сигурност,затова питам?

38

GOSPOD БаВи НО

преди 5 години

България /ограбвана през нагли престъпници менкани на власт в СофияИма скромно около 60 000 максимум 1 000 000 тежко въоръжени летящи защитници ..Най тежките развиват скромните 900 000 км в час.

37

Анонимен

преди 5 години

Ами Пит Кръстев друго казва. Другооо *** псевдопатриотски

36

Пешо

преди 5 години

Тия пак ще хвърлят пари на вятъра буквално и ще вземат ф16 от 1960та година. Отдавна спрях да очаквам управляващите да гледат първо интересите на държавата от колкото техните собствени интереси.

35

Анонимен

преди 5 години

Бъдещата война няма да се води със самолети, а с ракети.Дори и да излетят самолетите, после няма да има къде да кацнат.

34

Анонимен

преди 5 години

Задно, ти ли ще ги караш тези самолети, дето ще ги "ДОКОПАМЕ"Аман от разни пъпчиви недораслеци.

33

Анонимен

преди 5 години

Трите прибалтийски държави НЯМЯТ АВИАЦИЯ. пази ги НАТО.Смешно е да се мисли, че с няколко самолета можем да направим нещо.Въпросът е, да се похарчат 4 милиарда от нашия гръб и да влязат в касичките на американците. Това е целта на упражнението, не онези глупости за отбраната.

32

Анонимен

преди 5 години

Дори и американската армия продължава да използва ф16 въпреки , че разполага с Ф22 и супер напомпания ф 35 . Те сами казват, че ф16 е абсолютно най-доброто като цена/качество. Е ако докопаме и Ф22 няма да е лошо :)