27

Анонимен

преди 5 години

Скапани парцали! Не ме интересуват и не искам да ме занимават с тях!

26

Анонимен

преди 5 години

Adolfo shte doide skoro!

25

Анонимен

преди 5 години

Вярно, къде е Адолф и чистите арийци да прочистят малко, че много се замърси напоследък. Не се диша братче.

24

Анонимен

преди 5 години

Това е тяхната "религия". Майките им ги бесят там, синовете им ръгат с ножове или газят с камиони мирни хора из Европа.Къде е Адолф, къде са чистите арийци?

23

Нико

преди 5 години

Там няма ли да им докарат ПРОЛЕТ или за там не важи ? Запад запад лицемерие лъжи и бандитски грабежи.

22

Анонимен

преди 5 години

В СА властват изтрещели суните съюзници на САЩ а пък в Иран изтрещели шиите съюзници на РУСИЯ!..и Турция засега.Гнусна работа, гнусни политици,всеки си гледа интереса а невинни хора гинат заради това.

21

Анонимен

преди 5 години

Хамерика що не им занесе малко демокрацийка?

20

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо нали ФАЩ са им съюзници а Германия и Англия са им основни доставчици на оръжие. Там истамбулската конвенция не са я и чували а я България вече си имаме НПО *** алтернативи което защитава........ интересите на финансиращите ги страни

19

Осман

преди 5 години

Али има много умни слова. "Ще дойде ден. Учените ще са лъжци. Войниците ще са страхливци.Добрите ще са ***".Това го е казал Али преди векове.Днес един сунит ще даде дъщеря си по скоро на християнин отколкото на алевит. В България също има алевитско малцинство в Лудогорието. Въпреки че говорят на турски нямат взимане даване с останалите турци - сунити. Същото е в Анадола. Алевитите (турските) са по модерни. Специално в България. В Анадола алевитите са "леви". Социалисти.

18

Цивилизованият свят

преди 5 години

Какво чака? Хайде сега Макрон ,Мей и Дон да вдигат самолетите и да помогнат на борците за човешки права! Да избомбят този сатрап и да го дадат на демократична опозиция да му разкъса заддния отвор, преди да го застреля като либийския му колега, за радост на всички либералдемократи по света!

17

Анонимен

преди 5 години

Саидиотска арабия, какво да ги правиш.

16

Осман

преди 5 години

И за сунити и за шиити Исус (Иса) е пророк. Но за едните Мохамед е най великия. За другите пък Али. И при двете вероизповедания Иса (Исус) е по низсш от онези двамата. Също така и при двете религии Исус не е заченат от Бога. Не е Божи Син. Мериям (Мария) е заченала от Йосиф (Юсуф) а не от Бог (Аллах). Семитски истории..

15

Анонимен

преди 5 години

То май по добре е да си строг към жените тогава никой не те закача дай им права като в белия сват и ще те смачкат от санкции, ако не приемеш само 1 точка в дневния ред.

14

шматка

преди 5 години

И за това ли се мразят толкова.Кой на кого е батко.Вярно сбъркана религия

13

Анонимен

преди 5 години

Медиите ни замазват очите какви прогресивни реформи имало в СА жените могат да шофират с настойника си и могат да ходят на кино пак с него и да гледат одобрени филми от кралското семейство.

12

Анонимен

преди 5 години

Страна на прогреса ли беше, че забравих.

11

Осман

преди 5 години

За шиитите Али е по голЕм от Мохамед. Иначе и Мохамед е пророк за тях. За сунитите пък Мохамед е по голЕм а Али му е подчинен. За сунитите Али също е пророк.

10

Мдааа

преди 5 години

СА не е на път, а ги гази всеки ден. Интересно защо няма нищо за бомбенето от СА на Йемен? Миналата седмица удариха училищен автобус, загинаха десетки деца, но тук нищо!? За лошият Асад ни проглушихте ушите, а за убийствата на СА подкрепена от САЩ и англетата нищо!?

9

Анонимен

преди 5 години

Никой няма да ги заклейми обаче, а там жените са най-подтиснати в България от колко време жените могат да гласуват 100 години?

8

Анонимен

преди 5 години

Къде са "белите каски"? Тръмп още ли не е наредил да бомбандират Риад? Си Ен Ен още ли не е обявило кралската фамилия за "сатрапи", "кръволоци" и т.н.? Англия, Франция? Защо мълчите? Какво не разбрах?