47

Факт!

преди 5 години

Бялата жена винаги ще предпочете добре образован и интелигентен бял мъж.Пропагандата бяла жена с ара.и не.ри и дръпнати навирана ни от про немски сайтове е пред пълен колапс.

46

Анонимен

преди 5 години

Преди 2 дена лекаркА ми отказа преглед на специализиран апарат само защото съм мъж. Това е КАНАДА! Преди 6 години ЛЕКАРКА ми отказа да ме учи да ходя отново след операция за рак на костите САМО ЗАЩОТО СЪМ МЪЖ! ТОВА ПАК Е КАНАДА! Драги Българи, ако не желаете да ви третират като вредни ***, избийте феминистките в България. Или поне приемете закон за тяхното избиване. Истамбулската конвенция и *** теорията са феминистки измислици! Блокирайте ги ТОТАНО! ФЕМИНИСТКИТЕ ВИНАГИ МИСЛЯТ СРЕЩУ ВАС!

45

Анонимен

преди 5 години

Хайде всички феминистки там! Да се обучават на спазване на човешките права! Ние, Българските мъже, дори вещици не сме горили, както тези, които сега ни преподават хуманност и човечност! Всички български феминистки да се изпратят за окончателно третиране в Саудитска Арабия! Заслужават го повече от Всеки друг! Дори повече от мутрите и комунистите!

44

Анонимен

преди 5 години

Абе *** и човек ще убиват. вижте се какво коментирате. Заслужавате си м и зерното състояние. По д чо веци

43

Starija hush

преди 5 години

Dano ostane ziwa.Tozi sait nema li kirilica?

42

ядосан

преди 5 години

и това са най-големите приятели на Cащ, а ЕС са им врагове - хахаха срам....

41

Християнин

преди 5 години

Обичам си религията и не бих я заменил с нищо на света.

40

лелка

преди 5 години

Тия новини трябва да се приемат малко с подозрение. Всяко общество си има права и си ги защитава. Европейците са благодарни на тия диви дъжави, че да им спасят умиращото население. Какво точно е направила тая жена не е ясно. Живототъ там не е еднообразен. Не го познаваме. И колко и какви наказания се дават не знам. Освен това наскоро май пускаха модни ревюта в Саудитска арабия, явно жените им могат да се покажат.

39

Анонимен

преди 5 години

Чист българин съм. Можем ли да изчистим *** от задния двор?

38

Анонимен

преди 5 години

Хайде да изчистим от ***!Чист българин!

37

Анонимен

преди 5 години

Хайде да изчистм малко от ***.Много се замърси напоследък.Не съм ариец. Чист Българин.Майка от Бургаско, Баща от София.Наречете ме каквото искате.

36

Анонимен

преди 5 години

Натрапват ни пустинните парцалени глави за нормални хора, което не може да е - запада ви даде шанел 5 и бмв 5 и бял хляб, камилари недоносени

35

Тео

преди 5 години

По-простичко казано - мажат въжето на шиитите и сунитите, които са си нормални хорица, но ако са попаднали в грешната страна - жална им майка. Геноцид не по-различен от този, който Израел прилага над Палестина. Та ... явно на тази територия на ръководителите на държави им харесва така. Преди няколко месеца стана ясно, че Рияд е сключил сделка за 11 ядрени реактора с Русия. Иран 100% до няколко месеца могат да ги догонят. И да се почват - израелци, араби всички там да си решават проблемите!

34

Анонимен

преди 5 години

В България като имат права какво?Не говоря за старото поколение жени който са възпитавани от хора да бъдат човеци.Говоря за тия сегашните.Като имат права кво правят?Друсат гюбеци по дискотеките и кокорят очета за мускулеста мутра да му станат държанки -секс срещу кинти.Останалите стават лесбийки или превъртяли кариеристки без семейства или плейбойки.В Дания ги канят с бонуси и служебни повишения за да се прежалят да родят 1 дете.Е има и свестни-1,2 на 1000.А там такива проблеми нямат.

33

Анонимен

преди 5 години

Говорим за показване на човешките права в Северна Корея, а СА нито дума от САЩ.

32

ognyanz

преди 5 години

До Професор: "Саудитска Арабия ще бъде градивния елемент на западната цивилизация"? Имаш ли връзка с главният си мозък като ги пишеш тези г'лупости?

31

Анонимен

преди 5 години

До МдаааОказа се, че ракетата, с която е бил ударен автобуса и загинаха 40 дечица, е била американска, прясно доставена преди няколко месеца.

30

Професор

преди 5 години

Саудитска Арабия ще бъде градивния елемент на западната цивилизация и в частност НАТО. Бавно но стабилно СА измества Турция от полезрението на НАТО. Затова велики лидери на Запада като Тръмп и Генерал Борисов играха танци със саби. Турция вече е бита карта. Това е една авторитарна тоталитарна държава управлявана от един грузински пoмaк на който приятели са Путин и Мъдуро.

29

ognyanz

преди 5 години

Ще им наложат ли санкции САЩ и нейните съюзници? Не ми се вярва. Каквото и да правят в Саудитска Арабия- все си остават стратегически съюзник. И най-важното - продават нефта срещу долари.

28

Анонимен

преди 5 години

V momenta Adolf e politik na okolo 35. Natrupal opit i vlast. Skoro i mejdunarodno vlianie. Poznajte koj e? :)