67

баба мара

преди 5 години

и бьлгария трьгнала да открива псолство да праща посланик да вьрти тьрговиясрам и позор в 21 век да подьржаме такива режими за какво им е орьжие за350 милиарда пьрвата сделка на трьмп като президент ами и танц сьс саби играхада купуват култура образование равен достьп на жените религията в джамиитеа не вьв властта свобода за политическите затворници

66

Анонимен

преди 5 години

Такива са приятелчетата на *** - защитника на православието

65

Анонимен

преди 5 години

Такива са приятелчетата на *** - защитника на православието

64

Веско

преди 5 години

Не знам защо ми идва първо една аналогия. За "основателни съмнения" за натравяне на шпионин в Англия, половината свят налага санкции и заклеймява една държава! В друга за мирен протест се държат в затвора хора и очакват смъртни присъди, но това са културни особености и такъв им е закона!?

63

Анонимен

преди 5 години

А правителствоти ни иска да открива посолство в Риад !!!!!!!

62

УХА

преди 5 години

НАШИО НЕМА ЛИ ДА ИЗИГРАЕ ЕДИН ТАНЦ СЪС САБИ------ХАХАХАХАХАХХА

61

Анонимен

преди 5 години

Решаването на проблемите на арабските жени е в собственитеим ръце и никой друг не може да им помогне.Белите жени сами са се борили за правата си.Единственото което може да направи останалия свят е да изолира арабите в собствения им свят и да прекъсне всякакви отношения с тях.

60

Анонимен

преди 5 години

отвратително!!!

59

Гост

преди 5 години

В 21ви век който вярва в религиозни фантасмагории е доволно глупава овца.

58

Роки

преди 5 години

Целият свят където има мюсюлманска *** е тотално провален! Тази религия ги връща в първи клас, ама на тях им е хубаво? Кажете ми една мюсюлманска държва, в която хората да живеят добре? На саудитите като им свърши петролът след 30-50 год , после какво ? Пясък ли ще ядат? Тази религия трябва да се забрани!

57

ddddd

преди 5 години

Мюсюлманите от арабския свят са тотални диваци. Жените там са предмети, а не хора. Насила им слагат тези качулки. Робство цял живот. В техните представи в ада има само жени и "неверници". Адски примитивизъм цари там. В крайна сметка са 6 века назад с мисленето си.

56

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо налагат простотията си по света. Защо Европа ги търпи тези п0р0ве и им дава достъп? Да си живеят в алах0гъзния шитхол и да не ни занимават със скункщината им.

55

Теофан

преди 5 години

Шиити и сунити е нещо като католици и православни, само че примитивна версия, в която се избиват едни други. :-)Май успях да го обясня

54

Фалус

преди 5 години

Имат си закони, като не ги спазват бесило.Много правилно, ние тука да не сме по-добре ?

53

Анонимен

преди 5 години

Няма никаква разлика между тоталитарните режими в Северна Корея и Саудитска Арабия.Едните са бедни, а другите са богати и си плащат да не ги закачат.Тръмп сключи договори за доставки на оръжие за 240 млрд. през следващите 10 год. Франция, Англия, Русия също смучат.Смее ли някой да от тях да говори за права на човека в С. Арабия при риска да им анулират многомилиардни сделки. Ах демократи,демократи фалшиви.

52

Анонимен

преди 5 години

До Бойка СимитлийкаБил си само на сън. Танца със саби не се играе от жени а от мъже.

51

Анонимен

преди 5 години

Религията трябва да бъде забрананеа със закон без значение коя е. Няма по първобитно нещо от нея. Който иска да си вярва в литературни герои от стари книги да си го прави вкъщи и тиху без да занимава околните.

50

До Факт!

преди 5 години

Ти бяла жена ли си? Или си латентен гей мечтаещ за добре образован бял мъж? Или пък мечтаеш ти да беше добре образован бял мъж, че някоя бяла жена да те хареса поне веднъж в живота ти? Заключението ми е, че си тъмничък и уж образован балканец, който гледа твърде много порно с бели жени правещи го с цветнокожи, а в леглото си има някакво местно страшилище.

49

Бобчо

преди 5 години

Безкрайно прости камилари, еднокнижници. Като се мъчите да научите всичко за света само от една книга тъй ще е.

48

Анонимен

преди 5 години

Гледайте холивудсия филм "Да разлаем кучетата"!Ще ви стане ясно, как подобни статии, изсмукани от пръстите, със снимка, взета от някой архив се използват в хибридната война,за да манипулират общественото мнение в определена посока!