87

Анонимен

преди 5 години

....Днес над 90% от "българките" с радост биха станали втора, трета или пета съпруга на някой богат турчин или арабин, само защото е богат!...____Визираш ромките и потурначките.И не си никакъв мъж,щом те интересуват Златки и Николетки.Чалгарите не сте мъже.

86

Ludoto Lenche

преди 5 години

...interesno mi e koga Amerika shte se zastapi za pravata na jenite v S. Arabia I shte I naloji sanktsii do dupka I posle edna "demokratichna" voina za razkosh ???????????????

85

Анонимен

преди 5 години

Саидиотитска и Садиститска Арабия, сър!

84

Мъж до Бау:

преди 5 години

Арабките били развратни! Те пък българките щото са много морални! До преди два века много българки са се убивали само и само да не попаднат в харема на някой турчин! Днес над 90% от българките с радост биха станали втора, трета или пета съпруга на някой богат турчин или арабин, само защото е богат! Да не говорим, че разни ку-рви, като Николета и Златките постоянно се издигат в култ, сякаш са някакъв невероятен пример за подражание!

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76Виж какво, драги, това е свободата, да бъдеш такъв какъвто искаш. Да имаш правото да избираш какъв да бъдеш, сам да решаваш за собствения си живот. И ако една жена иска да си сложи силикон, това е нейно право и ти не можеш да си позволяваш да й забраняваш..Ако тя те обича и държи на теб ще се съобрази с мнението ти. Но ще го направи, защото тя така иска, а не защото ти си й забранил. Другото е потисничество и по никакъв начин не мога да го приема.

82

Анонимен

преди 5 години

До Бау *** ти жена ли си ! Големи приказки, голямо чудо. Жените били развратни. Сериозно? А какво да кажем за богатите мъже, които налагат забраните, а иначе си развяват байрака както си искат. Вярно, правят зад сто врати и за тези неща никой не смее да говори, защото го очаква смърт. Това е най - гадното нещо, за което мога да се сетя. В тия държави никога няма да има истински живот просто защото там никой няма и не иска да има понятие, че хората трябва да са свободни. И жените също.

81

Анонимен

преди 5 години

Стига писахте и говорихте глупости, това е сериозна тема. Свобода за жените в арабска държава? Забравете.Това означава мъжете в тази част на света да разберат, че жените не са предмети за лична употреба, а свободни човешки същества. Но в държави със закостеняло и средновековно мислене не им е дадено да проумяват такива неща. За тях свободата е непознато понятие. Не им изнася хората да са свободни. Там всичко е религия, забрани, фереджета страх и *** на подметки. Това е.

80

Анонимен

преди 5 години

До БауИ това, че ти не си "к...а" (както сама си написала), автоматично означава, че всички жени в България и Европа не са "к...и", така ли?

79

Бау

преди 5 години

До АнонименРазлика не откривам, считай, че съм простичка, жена съм все пак. И не се търкалям с когото сваря, нищо, че никой не ме заключва и зачулва. Свободна съм, а не съм к...а. Схващаш ли разликата...приятелче?

78

Анонимен

преди 5 години

Забраненият плод е най-сладък.

77

Анонимен

преди 5 години

До БауПриятелче, навсякъде има всякакви. При теб е сгрешен моделът "причина - следствие".Не ги "зачулват" защото са развратни, а точно обратното... развратни са, защото ги зачулват. Нали откриваш разлика сега?

76

Бау

преди 5 години

Що ме изтрихте, бе? Затова, че писах, че арабките са развратни и като видят свобода, се ш...т като отвързани, а мъжете им си ги знаят и затова ги зачулват ? Не е моя вината за това, аз само констатирах факта.

75

Анонимен

преди 5 години

Феминизма е най-деградивната религия възниквала някога, така че за много хора може да е странно, но за мен решението на саудитите е крайно, но правилно. Западния свят се разпада именно поради крайния и агресивен феминизъм, станал проводник на какви ли не още деградантски секти, като вегани, гей-организации, зелени фанатици и т.н. Ако искаш устойчив модел, ако искаш общество в традиционното семейство е на почит, общество с висок морал и т.н., трябва да смачкаш тези "активисти" в зародиш.

74

Анонимен

преди 5 години

Тази май работи за чужди НПО-та,и затова е арестувана.

73

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, вие доволни ли сте от правата, които имат жентие в белите държави? Жените станаха арогантни, алчни, голяма част от тях мислят само за сек суални удоволствия, устни, силикони, комерсиалност и материализъм. Не зачитат мъжете и ги въртят на малкия си пръст. Това създаде предпоставки за тотален разпад на западното общество, джендаризъм и какви ли не други несъответствия. Това е, което постигнаха със свободата си жените, защото просто не знаеха какво да правят с нея. Тотален разпад.

72

Цецо

преди 5 години

До Анонимен 72Хей, ***, тия са повече приятели с Тръмп, отколкото с Путин...

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71На АЩ искаше да кажеш но леко се обърка

70

Българин!

преди 5 години

Доколко ми е известно сунитите и шиитите са нещо, като католиците и протестантите и се избиват при всеки удобен случай! Явно по време на Арабската пролет шиитите са се опитали да свалят от власт управляващите страната сунити с "мирни протести", обаче не им се получило и сега си търпят последствията!

69

Българин!

преди 5 години

Че жените в ислямските, несветски държави нямат абсолютно никакви права е повече от ясно! Обаче в случая май не става въпрос точно за това! Не съм запознат лично със случая, но прочетох цялата статия и ми направи впечатление следното: "Затова Исра се включва в кампании за права на шиитите, които започват през 2011 г. по време на Арабската пролет." Доколко ми е известно сунитите и шиитите са нещо, като католиците и протестантите и се избиват при всеки удобен случай! Следва продължение ...

68

Анонимен

преди 5 години

Нещо не ми се нрави името Исра...