31

Анонимен

преди 5 години

Голямото петно

30

хх

преди 5 години

докато ни баламосват с мазут ( не че не е критично положението и не сме се *** тотално за пореден път) ноооо КЕВР не почиват явно ми бързат да легитимират всички повишения на цени ПРЕДИ отоплителния сезон чее мн смятане иначе!!

29

хх

преди 5 години

Ще има увеличение на цената на природния газ за последното тримесечие на 2018 г. Това каза пред журналисти председателят на КЕВР доц. Иван Иванов. Ако се наложи увеличение на цената на топлинната енергия, ще направим всичко възможно това да се случи в началото на отоплителния сезон. Защото не искам да си помисля дори, че може да се прави увеличение по средата на януари. Но много малко зависи от КЕВР в цената на природния газ и топлинната енергия ние нямаме сериозни инструменти за въздействие

28

OMG_Lucker

преди 5 години

Говори се, че премиерът собственоръчно бил спрял теча, докато едновременно с това решавал казуса за Западни Балкани и съветвал Тръмп за митата с Китай. Малко само да се успокояло морето и щял да изпомпа разлива с някаква ръчна помпа, че искал да позагрее.Източник: "независими" бг медии, "независими, но обективни" политолози.

27

Анонимен

преди 5 години

Хора,не яжте морски животни и риба,ако може и не влизайте в морето,че тези певераци се оцрафа.Ако пиша нещо друго,ще изтрият поста,просто не влизайте и не яжте миди,риба.

26

Хах

преди 5 години

това да е винаги на мястото на събитията "работеше" донякъде докато се правеше на главен секретар.....гръмнат някой на другия край на БГ и ХОП баце е там след 20мин....така 1 сезон и стана кмет...вече е премиер но сякаш не е вдигнал нивото ама хич, даже се самозабравя....

25

Burzum

преди 5 години

Каква работа има ПРЕМИЕРА на ПРЕМИЕРИТЕ при мазута...имам чувството ,че сме в централна Африка...

24

Анонимен

преди 5 години

С Бойко начело, винаги ще сме на дъното.

23

Анонимен

преди 5 години

Тиквата ходи да се занимава с всевъзможни небивалици, а не каже защо не може да се издаде документ за актуално състояние. Краде паляка и му дреме.

22

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Баце е велик държавник и ръководител, защото мисли не само за неговите избиратели, а за цялата нация. Този мазут само на избирателите на ГЕРБ ли ще пречи!? Не, отговарям аз!Господин Борисов, продължавайте все така напред и нагоре, защото цяла България е с Вас! - е ако не броим ГОЛЯМАТА ЛЪЖА.

21

Нинова

преди 5 години

Отговорността за потъването на гемията... - определено е на премиера Борисов

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Сигурно е там за Созополските дни на културата!"---Точно за това. Ще хапнат "културно" пържена цаца, ще пийнат "културно" биричка с цацата, и накрая "културно" ще се уригнат и облекчат до някой дувар. :)

19

Логика

преди 5 години

22 , две палчета може ли ? Бочко и култура :) :) :) !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е там за Созополските дни на културата! Там всяка година художествено - творческата интелигенция закрива сезона на вълните!

17

Логика

преди 5 години

А Бочко да не е там заради товара на кораба ! Чухте ли какъв е ?

16

ББ

преди 5 години

Текст под снимката : "Момчета, тази лодка до Барселона ще стигне ли??"

15

ххс

преди 5 години

Къде е оня бурсук Нено дето се редуваше с тоя циг а нин Московски да лъжат открито по медиите че нямало никаква опасност и колко били потготвени....затова ли Тиквун се е изтипосал там лично?? Щото всичко е цветя и рози???

14

Така е

преди 5 години

Ами той е станал, като бъчва. Ако го бутнат в морето и ще изплиска всичкия мазут на брега.

13

Логика

преди 5 години

А лентичка за началото на операцията ще *** ли ??? А като казах операция , абе какво стана с операция " Джунгла" ??? Още ли не са открили дисковете в джунглата ?

12

яв

преди 5 години

като го видя с тези запретнати ръкави...