51

цитат

преди 5 години

"Бойко Борисов отдавна направи собствена групровка. Толкова мощна, че смъртните врагове Маджо и Маргините стиснаха ръцете за да си поделят България под благосклонния поглед на новия Капо ди тути капи"

50

Анонимен

преди 5 години

George Orwell, романa 1984:Но винаги ще съществува опиянението от властта, което постепенно ще нараства и ще се развива. Винаги, във всеки момент, ще господства възбудата от победата, усещането, че тъпчеш безпомощния враг. Ако искаш да си представиш бъдещето, представи си ботуш, смазващ човешко лице завинаги

49

Анонимен

преди 5 години

Кой да бъде политическа опозиция в парламента, след като СИК и до днес са особена групировка контролирана от специални среди в БСП, а ГЕРБ са самата СИК?Николай Марков

48

още един телекторат

преди 5 години

ШЕ се гмурка нашенецът, ама дали ШЕ потъне - те леките и празни предмети не потъват!

47

Анонимен

преди 5 години

Преди години имаше две застрахователни дружества, които бяха убедителни с бухалките СИК и ВИС. СИК бяха производни на БСП, ВИС на СДС! Последствията и броя на труповете ги знаете. ВИС бяха размазани и физически унищожени. Разстреляни. И от другата страна има доста трупове, но не достатъчно, за да се разпаднат. Затова заживяха по швейцарски модел.Остана, обаче, СИК! Трансформираха се в няколко неща, включително политически субекти. Финансова империя. Следва въпроса.Кой да бъде политическа опозиция в парламента, след като СИК и до днес са особена групировка контролирана от

46

Анонимен

преди 5 години

Да не го ползват баце за шамандура?

45

Костов

преди 5 години

До Анонимен 47 А сигурно на тенис кортовете и на футболните игрища са поставили навеси, че да не го пече слънцето когато разцъква. Нали това е най-важното за него?

44

Анонимен

преди 5 години

Вчера в нашето село чистеха външните ***.....ми не можаха без Него.Добре че беше Той та да носи кофите........

43

Анонимен

преди 5 години

Да иде в Търговския регистър там да запуши мазута, че всички се омазахме.

42

Анонимен

преди 5 години

Я да я видим онази хубавица от БСП? "Като се съберем ще видим кой има тен и кое е бял". Ами ББ е на терен *** убавице! Не на климатик и сянка! Реже ленти, инспектира! Шъ фане тен! Етествено!

41

Анонимен

преди 5 години

ИНСПЕКТОР БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ДАДЕ УКАЗАНИЯ НА МЯСТО.

40

Bai Ivan

преди 5 години

Сети се той... Истинските журналисти от 2 седмици пишат и предупреьдават че има еко катастрофа, докато неговите папагал-премиери и експери се правеха на дръж ми шапката!

39

Анонимен

преди 5 години

Американска му работа.А и нашите какво са чакали да минат 100 години.Искаме обещетение от бай Дони.

38

Анонимен

преди 5 години

Тиквата е като Батман-винаги цъфва там,където светят прожекторите....Или като прословутия Полесов..Слава Богу,пробема с течовете от инциденти с кораби е "ПРИОРИТЕТ 1 на..ПРАВИТЕЛСТВОТО".....и разбира се,лично на др. Бориссоф..

37

Анонимен

преди 5 години

Това може да очаквате от червените електорат - само злоба, обиди и недоброжелателство!И вас майка ви е раждала...

36

Анонимен

преди 5 години

"Проверката в документацията за характеристиките на течността обаче показва друго. Тя е достъпна онлайн и в нея е записано, че Transaqua HT2 е класифициран като опасен препарат, че е токсичен при поглъщане, че се разтваря във вода и може да причини увреждане на очите, бъбреците и централната нервна система."

35

Анонимен

преди 5 години

"Според официалната информация на екоминистерството хидравличната течност, използвана в инсталацията на Petroceltic, е Transaqua HT2. Съгласно информационния лист на нейния производител "препаратът" не бил опасен за водни организми.Проверката в документацията за характеристиките на течността обаче показва друго. Тя е достъпна онлайн и в нея е записано, че Transaqua HT2 е класифициран като опасен препарат, че е токсичен при поглъщане, че се разтваря във вода и може да причини увреждане на

34

Анонимен

преди 5 години

Разлива и замърсяването не е от стар потънал кораб,но ми спряха линка,където пише от какво е.Просто предупредете всички да не консумират миди,риба и др.,ако може и да не влизат в морето,да се къпят само в басейните.

33

Анонимен

преди 5 години

Бойчо , отиди при измислената чу,*** в Странджа . Спри крана , пожарникар мазен !

32

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Без него не може и тоалетна да се открие.Тези,които продават лентички го благославят че им върви бизнеса