12

Анонимен

преди 5 години

Истинската причина е, че китайчетата поумняха и започнаха да произвеждат собствени продукти, базирани на собствени разработки. При това цената им е в пъти по - ниска от цената на "демократичната" и "сигурна" продукция. Тази продукция има потенциала да превземе световния пазар и да измести глобални комуникационни и мрежови хегемони, които по една случайност са американска собственост.

11

Анонимен

преди 5 години

Австралия и тя като някои други държави не претендираше ли за отворени пазари? Защо ми се струва, че австралийските стоки рязко ще изгубят популярност в Китай...

10

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости, истинската причина е че САЩ водят икономическа война с Китай а не в технологията на Хуауей или ЗТЕ. Накрая на някой ще му писне да го правят на майму/на и ще натисне копчето. Натам води малоумнатa политика на затъващата бивша империя САЩ

9

cky2kbg

преди 5 години

Да ясно защо повечето коментиращи са недоволни. И двете марки правят мобилни технологии -евтини. Лошото е, че нямат сигурност и лесно се хакват. Това е голения проблем.. инче си джъткайте с пластмасовите телефончета

8

аз

преди 5 години

това ли им е демокрацията на тия? същите *** като американците, и ония си "защитават" ши...баната индустрия по същия начин.

7

Анонимен

преди 5 години

До МорскиАвстралия колония на САЩ? Морски ама май горски..

6

Анонимен

преди 5 години

изключителен комплимент за китай! това показва, че са сериозна конкуренция, с тенденция за първо място! за да използват политиката срещу търговията показва, че сащ губят пазара, а китай са по добрите! браво!

5

USA

преди 5 години

Само така, докатонпртуята може да дърпа лостовете, никакви Китайски стоки в ключовите отрасли. Виж дрехи може. И играчки. И други джунджурийки... но до там.

4

Морски

преди 5 години

Австралия е колония на САЩ,какво друго да каже.....

3

Хухавей

преди 5 години

При 5G от телефона ще излиза и мусака поръчана онлайн,нали!?

2

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Светът ще продължи да се развива и е много важна продуктовата и технологична конкуренция. Пазари лишени от нея са неефективни, защото са организирани на абсолютно протекционен принцип.Приемам да се завранят някои функции на тези фирми, които се считат за проследяващи, но да забраниш цяло продуктово позициониране, каквото е доставката на 5G е чисто политическо решение!

1

Нещастници

преди 5 години

Двойните стандарти и страхът на говедарите и техните сателити от истинската пазарна конкуреция само доказват колосалната криза и безпомощност в която са изпаднали "великите" САЖД.И за *** вече е ясно че Китай е новия икономически господар на планетата. Ще ги уплашат с тоя отказ колкото уплашиха Путин със санкциите.