28

Анонимен

преди 5 години

...ужасяващ е социалния ред и устройство на държава като Дания, САМО за Капиталистите и другите такива капитални тоталитаристи, защото хората си живеят добре, цялата Дания е нормално обитавана и за всеки има работа, има синдикати, има безплатно здравеопазване и грижа за хората...това последното е стряскащо за собствениците на частни държави като САЩ, БЪЛГАРИЯ и други "проспериращи" капитализма...ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ СА МАШИНИ ЗА БИЗНЕС А ИМАТ ЖИВОТ, В КОЙТО "ЖИВОТА" ПРЕОБЛАДАВА НАД РАБОТНИЯ ЖИВОТ...

27

Ко? Не!

преди 5 години

Дания малка ли?! Оле майчице. То само Гренландия да и сметнем и май САЩ са териториално джудже пред Дания.

26

УМЕН

преди 5 години

Абя тая Дания е като *** бе - колкото повече загнива толкова по-сладка става.

25

Анонимен

преди 5 години

От Дания идвам.....пълни ГЛУПОСТИ.

24

Иван

преди 5 години

Тази Рейгън е издухала отвсякъде.Това е злоба и завист.

23

Ийст 17.

преди 5 години

,, и започва тирада срещу малката европейска страна....'' Ми тя Дания много малка бе,още малко и колкото континента Северна Америка.Направо живи да ги оплачеш.

22

Ddd

преди 5 години

Айде чао че бърбъна ми се стопли.

21

Ddd

преди 5 години

ТурцияТрябва ли изобщо да почвам, виждате какво става там, десетки хиляди политзатворници, политически уволнения, пълна диктатура и за това е виновно мнозинството там, те си го избраха.

20

Ddd

преди 5 години

РусияТам мужиците на 50 км от Москва живеят в землянки на половина под земята, в едната стая са те, в другата прасето и козата. Дори и хладилници нямат, съхраняват картофите в 4 метрови дупки под земята, но на кой му пука важното е Путин да бъде преизбран за 18ти път. Дано русофилите прочетат това.

19

Ddd

преди 5 години

И какво толко сте се захванали с Тръмп. Човека е икономист, от 20 години парите на US изтичат към Китай заради някаква глупава спогодба, китайците се превърнаха от най - бедната нация в господари на света, САЩ ги направиха такива. Нормално е някой да се опита да създаде ред. Затова и либералите ***.

18

Ddd

преди 5 години

До 14 Младите в САЩ не са леви, само безработните и необразованите дето по цял ден реват и се оплакват от социалното неравенство, но на такъв когато когато му дадеш да попълни молба за работа изчезва яко дим. И дори да започнат работа, издържат по една седмица. Повярвай ми това е информация от първо лице.Go Trump.

17

частник

преди 5 години

До15. Дания у точно това. На никой не му се работи. А тия , които могат я напуснаха. Датчанина обича да му дават социални. И чужденеца да работи.България е по зле защото . Няма чужденци да работят.Както и има още колхозници, като тоя Бенчо зърнопройзводител.В Дания земята е в частници.

16

до 15

преди 5 години

с една дума, но аз ще бъда учтив и ще използвам 2 думи - "септична яма"!

15

Анонимен

преди 5 години

Ако Дания е това как ли тая проста американка би описала България?

14

Анонимен

преди 5 години

Типично за фокс и тяхната капиталистическа пропаганда. Всеки знае, че те са психично болни. За щастие повечето млади в САЩ са леви. Привържениците на тръмп и бесните републиканци-капиталисти стават все по-малко.

13

Do 11

преди 5 години

Ot gazta i nefta na okupirana Grenlandia.E ottam.

12

пророк

преди 5 години

вервайте ми, Дания, Европа, а и бели на този контитент скоро няма да има, но САЩ ще пребъде, то не е важно къде какво е в този момент, а кой може да си позволи да тича до финалната линия. щото положението в Европа е кърпене върху кръпката и закрепяне на положението за момента, никой не мисли в перспектива!

11

шматка

преди 5 години

За всички по долуНе се пенете.Статията е за Мириканския пазар.Плашат ги колко е лошо да има безплатно образование и детски градини и здравеопазване.Интересно като никой не иска и не работи откъде идват парите в Дания.Само със заеми не става

10

Анонимен

преди 5 години

За тези които искат народът им да е *** и необразован видиш ли безплатното образование било "ужасяващо социалистическо зло". То затова американците не знаят и на кой континент се намират.

9

Анонимен

преди 5 години

Анкета:В Дания ли искате да живеете (+), или във Венецуела (-) ?