29

Хм!

преди 5 години

Журналистката е написала половин материал, защото не е намерила достатъчно факти за цял, но внушението, че докторката е виновна вече е направено. А какво още му трябва на средностатистическия ***? Има си жертвено агне, вече се е настървил, иска кръв. Фактите нямат значение.

28

Ala_bala

преди 5 години

Някой да каже нещо за етническия състав на населението в Сливен?

27

Запознат

преди 5 години

България се напълни с доктор Менгелета, видими резултати на всяко ниво!

26

Анонимен

преди 5 години

До WTF?"Колко е часа?", Отговор: "По принцип баща ми е часовникар" ..... много точно описание на квалификацията не въпросните "лекари".

25

;-)

преди 5 години

Тъкмо стана интересно. И...

24

Анонимен

преди 5 години

Бебето е умряло седмица след изписването. Кой е виновен?

23

:-)

преди 5 години

Журналистката е търсила под вола теле, но очевидно не го е намерила и е зарязала материала по средата.Въпрос: Защо, мама му стара, сте публикували половин материал?

22

Анонимен

преди 5 години

Трагедията е голяма и непоправима.Взимането на мерки да не се случва не е в ръцете на обикновения човек.Всеки отива в ръцете им и гледа с надежда за помощ и разбиране.Но не всеки ги намира, за съжаление.Старите хора казват, че бременната жена е с единия крак в гроба.И има защо.Не е проста работа да износиш и родиш, а толкова се омаловажава човешкият живот.Това човека е голяма гад, знае само аз, аз аз.Не става така, трябва да се промени съзнанието на цели поколения.

21

WTF?

преди 5 години

"Дали някоя от вас кратуни може да ни предостави епикризата или да свидетелства че я е държал/а в ръцете си и прочитайки какво пише ....... разбира се 15 на 1000 нещо друго да трябва ?"_____________________в статията става въпрос за епикриза на бебе изгубило живота си седмица след раждане. Твоя аргумент 15 на 1000 ми е малко като Въпрос:"Колко е часа?", Отговор: "По принцип баща ми е часовникар"

20

до 20

преди 5 години

Пишещата е бутнала сутрешнота кафе върху клавиатурата , като я подсуши ще си допише дописката недописана

19

Анонимен

преди 5 години

SHTE VZEMA NAD 10 000 EVRO NA MESEZ дори няма да я погледнат. Тя и едва ли ще може да се справи с елементарни тестове. За немски дори и не ми се мисли.

18

Анонимен

преди 5 години

няма ли бащи, които да си оправят сметките с тази докторка?!Има, но в случая бащата е неизвестен ром със ДЦП. Безнадеждна работа, пак ще се измъкне тая докторка.

17

Анонимен

преди 5 години

Тази статия довършена ли е или това прекъсване по средата е заради рекламата само?

16

Анонимен

преди 5 години

SLUCVA SE NAVSYAKADE.DOKTORITE RABOTYAT I VZEMAT MALKI ZAPLATI.V GERMANIA D-R PASHEVA SHTE VZEMA NAD 10 000 EVRO NA MESEZ.

15

Анонимен

преди 5 години

Дали някоя от вас кратуни може да ни предостави епикризата или да свидетелства че я е държал/а в ръцете си и прочитайки какво пише ....... разбира се 15 на 1000 нещо друго да трябва ?

14

Анонимен

преди 5 години

Да поверят дипломите на тази докторка/дали ги има и дали са истински/, защото на директорката на нашата болница никой никога не й е виждал дипломата. И не само на нея...крайно време е М-вото на здравеопазването да си влезе сериозно в обязаностите и да спре с тези връзкарства за назначаване на лекари без дипломи които си плащат, защото тук иде реч за ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ.

13

Анонимен

преди 5 години

Раждайте по синорите, като едно време. и вероятно с по-голям процент успеваемост.

12

анонимен

преди 5 години

няма ли бащи, които да си оправят сметките с тази докторка?!

11

Анонимен

преди 5 години

Сега, много се извинявам, публикаторке, но от пълната ти с правописни и стилистични грешки недовършена "работа" излиза, че детската смъртност (пери и неонаталната) в Сливен е благодарение на лекарски грешки, КОЕТО НЕ Е ВЯРНО! Не знам какви хора сте ...

10

WTF?

преди 5 години

Интересно е че сте публикували друга статия в която се обяснява как журналистите нарушили всички етични и морални граници. Гледам че вече изпопреписахте един от друг твърдението, че има изготвена епикриза според която докторката е виновна. Демек 100 про виновна е, според вас. Дали някоя от вас кратуни може да ни предостави епикризата или да свидетелства че я е държал/а в ръцете си и прочитайки какво пише в нея е разбрал/а без съмнение, че докторката е виновна?