49

WTF?

преди 5 години

"Какво ми цъкате минуси? Знаете ли, че в Бургас, ако не си платиш за раждане отношението е ужасно. Аз не си платих и затова докато раждах никой не ме попита как се чувствам" Викаш ти си толко прекрасна и велика само като се появиш примерно в магазина - не си плащаш, всичко ти дават на тепсия и то безплатно и те питат как се чувстваш. И изведнъж - бам в няква болница не си плащаш и не те питат как се чувстваш??!! Що за зверство. Що за безобразие. Що за безочие. Кви са тия бе та така ще се отнасят

48

KOKO

преди 5 години

PROSTOTIJATA V BALGARIJA E STANALA ZARAZA.VSI4KI SA ZARAZENI ,GRUBO OTNOSHENIE,MALOUMNOST,LIPSA NA VSJAKAKVA INTELIGENTNOST.DA PAZI GOSPOD!

47

Анонимен

преди 5 години

до Без значениеАбсолютно права си! Като родих ме хвърлиха в една стая и дори на визитации ми се присмиваха, че не мога да ставам, защото бях с шевове. Това са "прекрасните" гинеколози и акушерки от бургаската болница.

46

Ястреб Османлията

преди 5 години

Не я затваряйте, искам да родя в града на стоте войводи! От малък чета за тях и им се възхищавам!

45

Без значение

преди 5 години

Да я затварят тази болница. Преди 2 години родих там не мога да опиша колко е грубо отношението на лекарите дори получих шамар по време на раждане че съм хванала ръката на лекаря който ми правеше шев и после ми се усмихва най-нагло.... А да не говорим за сестрите и изобщо целия персонал не го бива.. След раждането ме оставиха в стаята и на другия ден ми носят детето и аз и на представа ха си нямах кое как, но никой с нищо не ти помага просто да ти покаже поне кое как става..

44

Анонимен

преди 5 години

Какво ми цъкате минуси? Знаете ли, че в Бургас, ако не си платиш за раждане отношението е ужасно. Аз не си платих и затова докато раждах никой не ме попита как се чувствам, докато до мен имаше родилка, която си беше платила доволно и пърхака около нея като пеперудки.

43

Анонимен

преди 5 години

Тая некадърница (убийца)що не я линчуват публично сливнали?След като няма кой от институциите да и потърси отговорност.Колко семейства трябва още да почерни?Като не може да изражда, да иде да си копае нивата.

42

Сливналия

преди 5 години

Куроедов ли си какъв си...Сливен е 95000 и 22000 са туркомангите. До 10 години ще се промени,но сега не е така. Не лепи петно на Сливен!

41

Сутиен

преди 5 години

Капризи... Едно време са раждали по нивите и къра жените. В Сливен са много от друг етнос и там работа е друга.. В частни болници е едно в социал-общински друго

40

Циник

преди 5 години

Има ли тука от родолЮпците?При вас ли да се върна?Дето трепят майки с новородените барабар?

39

Анонимен

преди 5 години

Това не е единичен случай. Въпреки некадърно написаната статия, отношението на някои гинеколози не само в Сливен е унизително към родилките. Аз докато раждах в гр. Бургас акушерката през цялото време докато се чакаше за разкритие изчопли цял куп семки и не ми обърна никакво внимание. Една седмица пък преди да родя доктор и акушерка ме държаха цял ден на система окситоцин, за да ми предизвикат раждане. да ама не успяха и детето ми се роди когато то поиска. Съжалявам, че не си спомням имената

38

1

преди 5 години

Как ще ви съдят за тия клевети.....не е истина просто.

37

Анонимен

преди 5 години

Трябва ромско семейство да й се падне на тая, те ше раздадат вендета, ние, бг робското население не ни стиска!

36

Анонимен

преди 5 години

Некадърни селски доктори. За съжаление променят съдбите на хората по изключително мъчителен начин.

35

Анонимен

преди 5 години

До Генерал КуроедовЖалко но истина...

34

Пешо

преди 5 години

Истината е, че няма установени медицински стандарти и от много години продължават да са прилагат дивашки и средновековни методи.

33

Анонимен

преди 5 години

За затварят болницата в Сливен и няма да има проблем. Ще си раждат по мазетата и копторите местните плъхове и ***

32

%

преди 5 години

До Ala_balaДаа, в Сливен ромите са много като процент, но като брой не могат да се сравняват с тези в Столипиново или Факултета!

31

Гробокопач

преди 5 години

И...?

30

Анонимен

преди 5 години

Като се има предвид етническия контингент в Сливен и средната възраст на раждащите там, учудвам се, че детската смъртност в този град е толкова ниска.