22

Анонимен

преди 5 години

Есеки кой пореден човек рови по кофите и проси?Всички возила на градскиябъранспорт в европейската столица софия са вонящи развъдници на зарази от пренасянето на торби и торби и торби с вонвщ *** от клошарите, които също така опипват всичко със същите вонящу ръце, бурникали до раменете из неописуемо смърдящите и, като правило, НЕдезинфекцирани контейнери за ***. Градският транспорт също никога не практикува дезинфекция на еозилата.Икономиите са за сметка здравето на пътуващите.

21

Анонимен

преди 5 години

стига долнопробни г.рбераски лъжи

20

Тоо

преди 5 години

Всеки втори селянин - биче културист!

19

До 18

преди 5 години

Сега как е? Колкото и да работи човек, заплатата е мизерна.

18

Анонимен

преди 5 години

Почивките в България стават все по-кратки. Бяха по 20 дни по соцвремето после бяха две седмици,За това западняците почиват регулярно и често, защото като работят, работят здравата и знаят как да почиват. А ние от мързеланковци- дървени философи не можем се отърва. Соца доведе до обезценяване на човешкият труд:"защо да работя по-усърдно от Анастас, когато в края на месеца ще вземем по-равно?Колкото и да работи човек, заплатата беше константа!

17

Анонимен

преди 5 години

Почивките в България стават все по-кратки. Бяха по 20 дни по соцвремето после бяха две седмици, сега една седмица или само събота и неделя, евентуално и още един ден, ако е неработен. За 2-3 дни колко пари ще похарчиш, но НСИ те отчита като бил на почивка.

16

Анонимен

преди 5 години

Когато бях ученик по соцвремето ходех два-три пъти по 20 дни на море - един път с родителите и един-два детски лагери.

15

Муньо

преди 5 години

Да ви имам сметките да ви имам .

14

турист

преди 5 години

абе смешна медия оакана, 156 евро пари ли са бе *** такива, до просешка тояга ни докара тоя ГРОБ ... в европейска столица ти е поне 100 евро нощувка със закуска в среден клас хотел, не говоря за 5 звездните .... мизерници

13

До 12

преди 5 години

Кажи умнико преди 40-50-60 години как почиваха на запад? Пари имаха ли. Чоплеха ли си носа? После сравни как са почивали при социализма и преди това при монархофашизма.

12

Анонимен

преди 5 години

През комунизма кво правихте :) Бъркахтеее си в носа на "лозето" понеже за друго пари нямаше в богатия социализъм. Малко компоти , малко ракия и доволни . Даже африканците са живеели по-добре от вас.

11

Анонимен

преди 5 години

Отивам някъде с кола или самолет. Похарчвам в казино примерно 1 милиард откраднат от еврофондовете. Това как влиза в статистиката на НСИ?

10

???

преди 5 години

Интересно ми е откъде НСИ ги взима тези данни?! На практика такива данни няма.

9

Анонимен

преди 5 години

Изхарчената сума е толкова ниска, защото половината от екскурзиантите са държавни хрантутници от всички сфери и харчат краденото, и рушветите в брой. От две-три години на мода сред тях, са Малдивите. Пъpдят десет дена по ведомствените станции за двеста лева четирима и после шест дена гледат да не ходят по голяма нужда, докато са някой остров.

8

До 7

преди 5 години

Над два милиона пенсионери, всеки ден по двама биват излъгани да си дадат спестяванията и за умниците като теб, това означавало, че всички пенсионери са богати.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Светни ме защо всеки ден от джоба на пенсионери изхвърчат по няколко хидарки през бълкона за "ало измамници". А?

6

До 4

преди 5 години

Много пенсионери пътуват на евтини екскурзии в България. Не знаеш колко евтини екскузии има.

5

Анонимен

преди 5 години

Всеки втори столичанин - турист

4

Анонимен

преди 5 години

Да бе особено пенсионерите всеки ден се отправят към магазините на пазарен туризъм белким намерят нещо което им е по джоба.

3

ББ

преди 5 години

Много харчите,ей! Ще се вдигат май данъците...