28

Анонимен

преди 5 години

А подкрепа за трети или четеърти референдум има ли.???Питам МейнСтрийм Медиите,

27

ПЕНКО

преди 5 години

АНГЛИЧАНИ , НЕ МИ Е МЪКА ЗА О,ХЕНРИ - МЪКА МИ Е ЗА "МОНТИ ПАЙТЪН" !!! КАК ТАКА ГЕРМАНЦИ И ФРАНСЕТА ЩЕ ГИ " УЧАТ" КАК ДА СЕ МАЙТАПЯТ С ИСТОРИЯТА И ЧОВЕШКИТЕ ДЕФОРМАЦИИ !!! НО АЗ УВАЖАВАМ ШВАБЕНЗИТЕ ... НО ПО -МАЛКО ФРАНКУЛИТЕ !!!!!!!!!!!!!!

26

Пет

преди 5 години

А България е била винаги бедна.спомнете си времето преди 20 години с валутната криза и поевтиняването на лева. Нямаше и хляб по магазините и дори купонна система се въведе. Пак ли искате Това да дойде? България Не е Швейцария.която събира парите в банки на диктатори и мафиоти и уж фалшиф Неутралитет пази. България загива без Съюза и Турция ще я превземе веднага!

25

Пет

преди 5 години

Кралицата ще остане да си се разхожда само до Уелс и обратно а Плъховете като Борис Джонсън ще се изпокрият въобще! А и самия Лондон е Сборище от индийци.пакистанци.африканци и много европейци.който искат контакт с Европа. А по тв показаха фермери в С.Ирландия и Шотланд че са доволни от помощите от Е С и не знаят Как ще я карат после?!нямат и пазар за стоката си после.

24

Пет

преди 5 години

Не мешете България с Брексит ! Англия е по силна държава но тепърва ще си имат проблеми с другите държави във Великобритания.и Северна Ирландия не иска да се раздели пак от Република Ирландия и да имат граница и Шотландия не иска Англия да я командва! Англия се озъби на Е С ама тези зад гърба и в Задния и двор ще я съсипят!

23

Анонимен

преди 5 години

Сърбия като не е в Европейския Съюз защо е по-добре от нас...Норвегия в Ес ли е...не е и са с най-добре...България ако има някакво достойнство трябва да излезе от ЕС....

22

Анонимен

преди 5 години

Непрокопсаниците които гласуваха за излизане ги знаем но ми се иска и България някой ден да бъде толкова смела и да направи нещо различно и ново..а не да бъде менте...не че думата Брекзит не е менте...Нямаме спорт, нямаме никакви успехи в нищо..Идват тука чужденците и си правят каквото си поискат..

21

Анонимен

преди 5 години

Никъде в статията не пише че по закон нямат право да организират втори референдум със практически същия въпрос по-малко от 5 години след първия. Също така не пише че кралицата не може да си променя законите поне година след като ги е издала а тя вече подписа ЗА Брекзит

20

Анонимен

преди 5 години

Дали българите са интересни на някой че да ги коментира....нямаме нито една стойностна песен за 20 години...нямаме нито един човек който си заслужава да изслушаш или прочетеш....Защо така?

19

Пей:

преди 5 години

Аз съм мома англичанка, измамена от Фараж...

18

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не търси сметка на Борис Джонсън за това че излъга англичаните?

17

Анонимен

преди 5 години

Единственият аргументиран и смислен коментар е на "Джони Уокър",всичко останало - лyзъри! Те са винаги против, но без да имат ясна представа защо.Аз съм за втори референдум, но Меркел и Макрон нееднозначно намекнаха, че такава алтернатива е изключена. Все пак предстои да видим какво ще стане.

16

Сьединението е сила

преди 5 години

на някой не му се харесва силен европейски съюз и се намесва мощно - изкара Англия , Германия,Франция,Холандия устояха за сега - схванаха номера- Разделяй и владей!

15

Анонимен

преди 5 години

Предложение - Замразяване членството на Англия за гратисен период по споразумение !

14

Анонимен

преди 5 години

Ако искате и 5 референдума правете, обаче първо си обирайте чукалата от ЕС. После си гласувайте колкото си искате. Има си други процедури за прием. То това да не ви е детската градина. Много сте далеч от нивото на Норвегия, или Швейцария да правите сделки.

13

Анонимен

преди 5 години

Микаела да не е отпуск?

12

BGexit

преди 5 години

Да се махаме от тези съюзи. Комунизмът ни беше достатъчен. ЕС само финансира герберюгите, като им позволява безнаказано да крадат всички еврофондове. А простият българин само си пее Одата на радоста и чака да го поджендърят.

11

Джони Уокър

преди 5 години

Извън или Във Европейския съюз "Великите Британци" показаха на света едно - пълно безсилие да се организират и да изпълнят взетото решение . Абсолютен хаос в планирането на действията си и никаква координация между управляващите . Найджъл Фараж се скри в миша дупка в момента в който референдума стана факт. Мисията му била изпълнена.Нямало какво да прави повече . Няма ли ? .....Тереза Мей да каже дали няма . И да са били "Велики" британците , то това е било много отдавна .....

10

Лизандър

преди 5 години

До АнонименИ кое му е жалкото експлоатация на колониите си крадене като за световно подривна дейност терор и мор.Кое е жалкото една плюнка остров.Да се омитат наглеците.

9

Анонимен

преди 5 години

Жалко за Великобритания. От най-голямата колониална империя в света за 1 век се *** в маргинална държавица.