8

муспи

преди 5 години

Защо не минат на българския метод - стадионите са празни, а отборите съществуват и то доста комфортно! Как? - да питат Бойко Борисоф.

7

Анонимен

преди 5 години

Берба първо е един обикновен играч средно ниво. Рунии реши сам да напусне, защото усети, че прекалено му падна формата. Гигс, Невил, Сколс и куп играчи играха в Юнайтед до 36 37. Малко ти беше тъпоо сравнението.

6

A.I

преди 5 години

До Анонимен 6Да ве Англия... А Ман. Юн. с Бербатов как постъпиха, а после и с Руни?

5

Анонимен

преди 5 години

Реал и барса никога не са можели да св отнасят добре със своите звезди. Примери много. Жалки отборчета .Не знам изобщо защо ходят там. Накрая всипки си тръгват, като мръсни котета. Виж Англия е друга работа. Там е истината във всичко.

4

Анонимен

преди 5 години

Не трябваше да гонят Роналдо, той ще бъде обявен след време за най-добър футболист на всички времена. Голяма загуба за реалци

3

Анонимен

преди 5 години

Така е царя, като напусне ...кораба потъва. Кристиано е не само най-добрия футболист, но и уникален човек. Успява да вдъхнови всички около себе си. Реал получиха шамар и то заслужен опитаха се да смачкат роналдо около проблема с данъците ..Но той им заби шут. Сега Ювентус ще трупа милиони фенове и евра :) А реал ще остане един отбор от втора лига след Англия.

2

mvp

преди 5 години

Пустее, защото си изгониха най-голямата легенда. Какво толкова е поискал Роналдо, че да не могат да му го осигурят? За данъците не можаха да му помогнат, нов по-добър договор не му предложиха - как да остане? В Италия ще видите как няма да има никакви проблеми с данъчните, ще печели и от рекламни права много повече. Жалко за Реал, защото вече нито 1 голяма звезда няма да иска да ходи там. Ще има да борят пак 30 години до следващата. Но важното е президента да е най-силния човек в клуба.

1

хн

преди 5 години

Почти като мачовете на Лудогорец...