21

Анонимен

преди 5 години

Тая сега го публикува това ,най-вероятно щото си търси нов приятел - клозетен техник .Кандидатите с изискваните умения и налична наскоро купена тоалетна чиния да и се обаждат на профила и в Reddit .

20

минал през стъргата

преди 5 години

Запушения нужник е страховито проклятие!Една седмица до като го оправят в къщи беше ад!От тогава знам,че живота има и други измерения!

19

Врял и кипял

преди 5 години

Всяка отделна двойка и нейните отношения си имат специфика.Случаят е куриозен и смешен, погледнато отстрани. но обективна преценка не можем да направим, защото не знам какво всъщност се е случило между тях, каква е била връзката им, кой има по-голяма вина за раздялата и т.н.

18

Мейстър Емон

преди 5 години

А тук им купуват жипове, за да ходят по-нощите да им пълнят отворите тъпкачите. Човекът с тоалетната явно е по-напред от родните "бизнесмени".

17

МакКонар

преди 5 години

Разни принцеси тук почнаха да се обаждат. Дребнав бил. Ами дал си е последните пари, труда и потта да направи дом, а госпожицата междувременно се е развявала. Направил и е забележка, а тя все едно на стената се говори. Ами да обясни на следващия сега, защо са се отнесли така с нея. Има два варианта: или всички мъже са ***, или проблемът е в нея. Единият вариант е по-вероятен.

16

Дришлю

преди 5 години

Sери без всякакво стеснениеПрави на газа си уважение

15

Гoшу

преди 5 години

ХА-ха-ха :) Егати и случая. Този е *** :))))

14

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е направила че го е изгонила.Да си държи тоалетната в къщи.

13

Деси

преди 5 години

Най-дребнавият мъж на света! Незнам дали може да се нарече мъж! Добре че се отървала от толкова дребна мизерна душица. А кенeф ще си купи, не са толкова скъпи колкото скъпо ще и излезе загубеното време с една мижитурка.

12

Бааа Пена

преди 5 години

Щял да ми земе нужника . Имам . Две талпи връз трап на двора.

11

Гадюха

преди 5 години

Бойлера защо е оставил?Входната врата също е вариант.

10

Разсъждение

преди 5 години

Да, но не е ясно кой е закупил тоалетната. Ако е закупена от него, може да се приеме донякъде, но ако тя си я е купила, тогава той не е прав. Това,че е вложил труд при монтирането не му дава право на собственост. Все пак и тя е вложила труд, но от друг характер: пране, чистене ит.н. А и най-трудното: да го търпи такъв мрънкалник и изтъкващ помощта си толкова време! Пак много го е изтърпяла!

9

Анонимен

преди 5 години

Хаххахаха

8

Анонимен

преди 5 години

Е и и на мене ми минават гадни мисли по отношение на скъпата ама чак с такава изобретателност не мога да се похваля. Иначе идеята не е никак лоша. Интересно как ще го направи като мене в мивката

7

Анонимен

преди 5 години

А ДришУ?!Когато отваряте приказка за тоалетни ...........винаги ДришУ.

6

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно правилно е постъпил.Това правят много жени, използват мъжкото чувство за достойнство.Днес тоя ще и остави тоалетна чиния,следващивт че и остави климатик, следващият ... каквото следва.Тя само ще отваря краката.Ай сикан бе!

5

Ха-ха

преди 5 години

Ти да видиш. Сега жената в градинката зад блока ли да клечи. Ама иначе е у десетката. *** е най-важната част от едно жилище. Тактика. Пък серсемина дето си е взел *** да си го монтира в някое кръгово, че всички да му се смеят

4

Анонимен

преди 5 години

....платформата Reddit е краварска.

3

Анонимен

преди 5 години

Нека сама да си монтира нужника. Какво реве ? Човекът си е взел неговото, нищо нередно не виждам.

2

Анонимен

преди 5 години

Нека си монтира нужник нали искат равенство за какво реве, пиклa.