40

Бай онзи

преди 5 години

Тия платформи ги обяснете на пенсионерите дето живеят по един човек на квартал по селата. Още една възможност да се гепат налко пари от герберстите..

39

Сор

преди 5 години

Първо трябва една хубава забрана и евентуално криминализиране като престъпление пускането безразборно на домашни животни да се разхождат свободно из селата , че излизат по пътищата и хората се избиха в ПТПта

38

Брадчед

преди 5 години

Ей ненаядени тикви,българоотстъпници и предатели. В селата а, които все още има хора не правят нищо, сега ще възскръсват умрелия. Хитра тактика-крадат пари от обезлюдените села, след това са следващите и така нататък. 30 години правителства без програма. То от вдигане на данъци, парно, ток, винетки.... Се кърпи положението, пълни джобовете, но просперитет няма. Бездарни бездушници(случайници)

37

Бюрократи на ПЕНСИЯ

преди 5 години

Престъпници на власт с е оправдават с пенсионни фондове и затова ограбват десетки милиарди за издръжка на ОГРОМЕН БРОЙ хранени Бюрократи с ограбени милиарди от народа.Само в едно две НЕНУЖНИ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВа провеждащи ликвидация на БЪлгарския народ има повече на заплата отколкото е АРМИЯТА ..

36

След 55 на ПЕНСИЯ

преди 5 години

След като ликвидираха стотици хиляди работни места в селата Министерство на земеделието имало над 13 000 служители и служителки и над 6 000 служебни автомобила..След като подариха хиляди предприятия на активно пасивни комсомолски некадърници Министерство на икономиката имало повече служители отколкото преди 10.11.1989..НЕ така..НА ПЕНСИЯ Всички след 55 на пенсия.Хората имат вили и къщи по китни села.Освободете ги да живеят природо съобразно.

35

След 55 на ПЕНСИЯ

преди 5 години

За издръжка на" държавната" и общинската администрация/стотици хиляди работни места/се ограбват годишно милиарди от народа.Вместо да ги издържат на скъпо платени работни места с високи заплати и разходи по обезпечаване на работа вкл закупуване на нови компютри подържане на офиси на ПЕНСИЯ.Веднага ще се появи огромна икономия з а бюджета/Срамно е в 21 век хората да се държат до 68 години без ПЕНСИЯ>Пет механизатори изхранват 100 000 човека .има автоматизация и роботизация.

34

Всички на ПЕНСИЯ

преди 5 години

пенсионирайте всички служители навършили пенсионна възраст 55 години за жените и 60 години за мъжете.Поне 500 000 може д а се завърнат по родните села и да ги възродят.Сега милиони служители куфеят на ненужни скъпо платени с ограбвани пари от народа през бюджета работни места.В нагло престъпни министерства и ведомства/ограбващи милиарди годишно от народа вече искат бюра на два етажа в тесните стаи..

33

KOKO

преди 5 години

KOI DA OSTANE V SELATA,HORIZATA S 150 LV PENSIJA LI? DA,SAMO TE OSTANAHA,DETO ZJAL ZIVOT SA SE BLASKALI PO POLETATA.SEGA SA NA SAMOTEK.SELATA SA OSTAVENI NA SAMOTEK.KAK TAKA,PREDI TIJA SELA ZAVTJAHA,A SEGA SA PALNI S PORUTENI KASHTI,S PO2-3 STARZI NA SELO? STIGA S TOJA GENOZID.SRAM I POZOR.SEGA I SHTE GI RAZPRODADAT. NJAMAME DARZAVA,NJAMA JA MNOGO OTDAVNA.

32

Вън от БГ

преди 5 години

Аха ето как планират да населят с западни *** и емигранти.Господ да ви съди за това което направихте със свещената ни земя.

31

Логика

преди 5 години

Искате заглавие : " Елате в България ! Докато другаде от чукарите правят рай , нашите чукани от рая направиха чукари !"

30

Анонимен

преди 5 години

План А прогонваме хората. План В ограбваме и разпродаваме земята им. Исчадия на ада.

29

Анонимен

преди 5 години

Какво става със някой села ли ? Ами изкупуват ги много богати хари, правят си палати и стопанства по 100 000 дка. Все пак,не забравяйте, че половината земя е собственост или поне е под контрол на има-няма 200 човека.

28

Анонимен

преди 5 години

Те в селата, които не са обезлюдени няма улично осветление лампите са през 200-300 метра, светят като фасове, с две думи: вечер е тъмно като в рог. Няма канализация в половината село, дупките по улиците се кърпят с асфалт и валяка ги затъпква. След 2 месеца пак кратери. А обещаваха даже да сложат камери из селата. Има камери само на входа и на изхода на селото и те са на частните СОТ, които имат клиенти в селото, за да справят по-добре ако има възникнали инциденти в охраняваните обекти.

27

Fallschirmspringer

преди 5 години

След като изгря сияйната зора на неолибералната разруха и промишлеността беше сведена до шиенето на ***,и потници с чужди суровини,сега вече се посяга на земята.След като няма какво друго вече да се продава,то направо е грехота тази земя да не бъде разпродадена.Кой ти гледа ,че за нея са загивали нашите прадеди.Нека последваме демократично-неолибералния вопъл-призив "всичко на тезгяха ,всичко за разпродажба".Нека следваме сентенцията,я на Атила ,я на Чингиз хан "След мен и потоп"

26

Крети

преди 5 години

А Училищата и Болниците които ГРОБ ударно закрива, кой млад и семен човвек ще се върне на село при липсата на свясен път, Училище и Болница наоколо или поне в радиус от 30/50км?

25

БЕЗПОЛЕЗНИ ХОРА

преди 5 години

Този все мъти нещо и накрая все запъртък излиза.

24

Анонимен

преди 5 години

И да общините са принудени да злоупотребяват с евросредства. Така ще бъде, докато се допускат изпълнители еднодневки, които, като приберат парите и затварят. После гаранцията я поема общината.. с нашите пари

23

Анонимен

преди 5 години

Дори да продаваш най-добрите убавата стока, като не знае никой - нямаш полза. С платформата е същото, и най- убавата платформа да имаш, от нея полза няма ако не се знае за нея. Е полза за този, който я поръчва и този, който ще я прави - ще има

22

Анонимен

преди 5 години

Не става въпрос за селата, а за да се вземат едни пари за интернет базирана платформа.

21

Scenic

преди 5 години

Първо да определят районите, които са най- зле и да измислят механизъм за подпомагане на останалите хора в тези райони. Трябват и данъчни преференции за работодателите. Тогава ще стане по атрактивно да живееш на тези места. Управляващите да не лансират разни *** платформи, а да се захванат и направят закони в подкрепа на тези райони