12

Анонимен

преди 5 години

Това е бил първия параход на мазут в света предаде ТАСС...

11

Анонимен

преди 5 години

Бате кажи дей туй кораб да набирем малко жилязу. С мазута ша го бирем немайте грижа.

10

Анонимен

преди 5 години

Да захранят хъба Балкан. Ето го дългоочакваната диверсификация с американски петрол. Американците трябва да го таксуват. Не бива българските власти да откраднат американския петрол и мазут. Задължително да се поиска разрешение от американския посланик.

9

Пипик5

преди 5 години

Като гледам как се застроява Созопол - сгради има върху древния некропол, Райския залив с изворната вода е приватизиран, настъпват към Германката. Няма да се учудя ако кметът парцелира и раздаде морето поне 100 м навътре от брега.

8

избихте рибата

преди 5 години

дизелов параход .

7

Потънал 1921г.

преди 5 години

Защо СОЦВЛАСТТА, с "грижа за човека 45 г. не извика специалисти от СССР и да източат мазута, а сега БРАВО на Правителството на Борисов, че се справи с ФАТАЛНИТЕ ГРЕШКИ на БКП и КПСС, които АБСОЛЮТНО не са се интересували да предотвратят голяма ЕКОКАТАСТРАФА! Иначе Крим е спасен благодарение на екоминистъра и работещи по нефтения разлив.Извършили са героизъм!

6

Бай Оня

преди 5 години

Всичко да оспамите, глу-паци с глу-паци, български се-ляци. Потънал е през 1921 г., какви руски тралери и пр. глупости. Затова е Черно море, защото от античността тук стават корабокрушения и са потъвали много кораби, въпреки че е едно затворено блато.

5

Анонимен

преди 5 години

Да ви имам новината корозията била виновна тия са открили топлата вода, но се чудя за нитовете кой ги открадна.

4

Анонимен

преди 5 години

Чудно как таз тенекия е доплавала до тука дали не ги е дърпал някой руски тралер

3

Анонимен

преди 5 години

Ще го източват, глупости!Още 100 тона какво е за нашето Черноморие?Сефте да се излее гориво.....

2

Анонимен

преди 5 години

Титаник, Мопанг барутници, да си купуват руски кораби.

1

Анонимен

преди 5 години

Краварите са го потопили преди 100 год за да потъне и да ни отровят освен ако не е застахователна измама, как пък не го потопиха в Тихия океан, хубава работа ама краварска .Hа борда е имало и много обувки носени превозвали са роби.