162

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Не бе, ако си прави секс то си е за нея," Ужас, чудя ти се, хвалиш се, че имаш висока заплата, с която преспокойно можеш да издържаш семейството си ,и без да работи жена ти, а на тебе ,самия НЕ ти пука, че чужди мъже клатят жена ти , дори и за/ без пари! Ти поне някакво достойнство имаш ли? Чест? Или смао парите и материалното благополучие са важни, независимо по какъв начин са придобити, като изключим честен и почтен труд?

161

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" То не беше Бали, Сигапур, Малайзия, Тайланд, Мале," Горката ти жена, докато си на командировки и се трудиш за да скърпиш семейният бюджет, жена ти се отдава на мъжки ласки с чужди мъже. Брзсрамница.Да ти се похваля: с жена ми и децата ми заедно пътуваме из цяла България, и се радваме на старите столици - Велико Търново, Плиска, Преслав. Гледаме историческото величие на България. Нещо, което ти и жена ти не можете да оцените и не разбирате. Гледай, че жена ти се гушка с чужди.

160

Анонимен

преди 5 години

Не бе, ако си прави секс то си е за нея, аз внасям 6000 месечно на семейната сметка и допълнително командировъчни и всичко се харчи. Хайде, виждам че ти е трудно да разбереш тези неща. Не мисли че всички са като тебе.

159

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВодиш я на секс ексК/У/Рзийки, белким и тя помогне в семейният бюджет, та да съберете просволутата 6000 евра.:)

158

Стамат

преди 5 години

Ако края на света не е съвсем близо, празните къщи ще се напълнят много скоро.

157

Анонимен

преди 5 години

6000 и са ми малко, защото съм женен и тя харчи здравата. То не беше Бали, Сигапур, Малайзия, Тайланд, Мале, нов Мерседес. Сега е не екскурзия в Париж а аз сгрибам по командировки. Кой как си го направи. Сена си лягам, че стана късно.

156

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМоже би , да работиш като чистач in der Reinheit Abteilung към тая фирма.

155

Анонимен

преди 5 години

Вервайте си рубашки, аз съм Абтайлунгслайтер при Сименс и ми дреме на гьзо за вас плужци.

154

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 191Измисляш си голяма цифра, едва ли не получаваш голяма заплата в чужбина, но едва ли се издигнал в йерархията сред западняците. Няма как, ти, който си българин(отрекъл се от България и българското) да получаваш престижна работа и да имаш заплата по- голяма от местните западняци. Мисли ,че ще ни заблуждаваш, но заблуденият си ти. Българин в чужбина винаги е на второ и трето ниво по всяко едно отношение, включително и на работа. Само с работа с г/ъз/ът ти можеш да печелиш толкова.

153

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИзмисля си голяма цифра, че едва ли не получава голяма заплата в чужбина, но едва ли се издигнал в йерархията сред западняците. Няма как, ти, който си българин( отрекъл с еот БЪлгария и българското) да получаваш престижна работа и да имаш заплата по- голяма от местните западняци. Мисли ,че ще ни заблуждаваш, но заблуденият си ти. Българин в чужбина винаги е на второ и трето ниво по всяко едно отношение, включително и на работа. Само с работа с ***/ът ти можеш да печели-ш толкова.

152

Анонимен

преди 5 години

6000? нето майна, месечно не на голина. Па нека съм си просд

151

Анонимен

преди 5 години

Добре че отвориха този комунистически развъдник на иддиоти, та поне по-умните излязаха навън.

150

Анонимен

преди 5 години

" Преселниците от Запад са "добре дошли""НЕ сте добре долни и противни западняци Западняците не са ни братя, а врагове! Където стъпят, там има само мизерия, нещастие , човешка мъка, войни!

149

Анонимен

преди 5 години

Избегал съм от 25 г, децата ми не са българи. Чета тука, за да се разсмивам преди лягане, че и на запад живота не е лек. Сайонара бейби.

148

Анонимен

преди 5 години

Мда, за съжаление, това са последствията от членството ни в ЕС и НАТО. Но ние не сме единствените, които си патим и получаваме такава демографска катастрофа. Цяла Западна Европа страда от политиката на ЕС. В Западна Европа, безплодните, бездетни импотентни европеде/ли/де/ри провеждат геноцид над белите хора. Като цяло, ЕС провежда политика - геноцид над белите европейски народи. ЕС иска да въвлече Сърбия, Грузия и Украйна в своята кочи/на, и да ги унищожи като народи, както нас, българите и др

147

Анонимен

преди 5 години

До ЩирлицЗапочваме от Герб!

146

Щирлиц

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоЧленовете на партийно-феодалната каста да бъдат обесени за назидание,и оставени да се мумифицират,поклащани от вятъра за няколко месеца,а награбеното от тях конфискувано.

145

Анонимен

преди 5 години

До Досадно Да ти пи...кам ва селският туризъм . И какво ще зяпат туристите ? Некролозите ли ? Работа на село а не да ни тъпчат с домати ,месо,плодове от майна та си .

144

Анонимен

преди 5 години

Нали скачахме за демокрация ? На ни сега демокрация ! Системата ни убива .

143

Анонимен

преди 5 години

До факти 1988 г- 9 000 5600 х. сме били . Над 9 милиона .