182

eee

преди 5 години

е как ще се обезлюдява, просто се подменя бг населението с други етноси,каквато ви е управата такова и населението, щом такава е политиката на държавата подкрепяна от останалите там българи още ще бягат, да избереш мутра и да няма друга алтернатива???? когато герб са преименувана БКП а не бсп където няма комунисти. Как ще сравняваш стария комунист борисов с корнелия която никога не е била член на бкп и да твърдиш че тя била комунистката???

181

Fallschirmspringer

преди 5 години

Просто репортажа е една представителна извадка ,на състоянието на цялата страна.Нещо не сработи мантрата-вопъл отправен към хипотетичните инвеститори с примамката за евтината работната ръка.Проста България няма никаква високо технологично производство с висока принадена стойност.Няма как шиенето на *** да се смята за такова.Предполагам,че във връзка с глобалното затопляне и наводняването на гъстонаселени част,то в България ще дойдат чужденци,само където българите няма да ги има

180

Не е голяма загуба

преди 5 години

Земята била обезлюдена...! Ама пък се напълни с тикви - големи, дебели, зелени...

179

65

преди 5 години

То хора няма отдавна,къде видяхрте некролози

178

Честито

преди 5 години

30 г. американска демокрация

177

Анонимен

преди 5 години

Нъл"знайти:комунистите са виновни!

176

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе знам, човече, но като чета това, което си написал, става ми тъжно за тебе. Малко са тези в България с щастливо детство, но какво да се направи, всички изминаваме някакви тежки изпитания. На никому не му е лесно, но все пак сме хора, а не животни. ВАжно е да се запази човещината и любовта между хората, а не заради пари ( няма значение 5 лева или 5000 евра) да се отречем от човешкото у нас и доброто.

175

Анонимен

преди 5 години

Много ти е ограничена фантазията. Не всичко се върти около секса. Жените когато имат средства не се раздават на ляво и на дясно, а стават по затворени, защото компенсират с други удоволствия. Във всеки случай моралът е не по-различен отколкото на други около нас, но безчуствието е голямо. За това спор няма.

174

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Така съм и знаеш ли, че нямам никакви скрупули." И, добре, щастлив и успял ли се чувстваш, когато жена ти е почивала на екзотични и скучни местенца и ти е изневерявала? Твоите синове щастливи ли са от това, че жена ти хойка с чужди мъже за или без пари? И не си мисли, че ти завиждам, Напротив искрено те съжалявам. Беднотията не означава, че човек трябва да остане без достойнство и чест заради някакви пари. Дано положението в твоето семейство се подобри поне в моралната страна.

173

Анонимен

преди 5 години

Да, напасвам се и нямам проблеми. Само понякога ми е малко тъжно, че няма с какво да се гордея освен с мене си.

172

Анонимен

преди 5 години

Много точно казано: Ти си една безродна про/сти/ту/т/ка, продаваща се , с цената на всичко, без да ти пука за когото и да е било.Така съм и знаеш ли, че нямам никакви скрупули. Комунистите са ме научили. Те си имаха всичко, а ние нищо. Израсъл съм на улицата. Майка ми и баща ми и цялата рода са били честни работяги и не са получили нищо от живота. Аз опитах по друг начин, може да излезе неуспешен, но поне се пробвах.

171

Анонимен

преди 5 години

До ;(Не си прав, това, че сега бЪлгария е в тежко положение, не означава, че тя няма да оцелее. За тебе, продажник безроден, България е просто една територия, ти използваш благата на чужбина, без да ти пука за самата държава, в която ти имаш добри условия за живот и развитие. Ти си една безродна про/сти/ту/т/ка, продаваща се , с цената на всичко, без да ти пука за когото и да е било.

170

Да се чете

преди 5 години

Проектът на нацистката фондация Ханс Зайдел - ГЕРБ успя с геноцида на българския народ. Шваби идвайте да изкупувате за стотинки лебенсраума.

169

Анонимен

преди 5 години

И други ме съжаляват, но те не са женени иначе така живеят европейците на запад. Еманципация е. Жената каквото искара си е нейно, а аз каквото изкарам е общо. Имам стедент и му плащам 800 месечно, другият е ученик но и той пораства. Аз плащам. И като ме няма в къщи и един ватсап не ми пишат.Така се живее на запад, който иска.

168

;(

преди 5 години

Виждам пропилян потенциал и това ме натъжава. Виждам хора, който се мразят и се карат, а това ме натъжава още повече. България, май ще се окаже само една територия, а не държава.

167

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 203Ясно, ти, живеещ в Дойчланд/Ьощерайх, си доволен и споделяш европейските ценности, не ти пука, че жена тио се клати с други мъже за/без пари, не ти пука нито з адържавата, в която поне си получил материално благополучие, и това е заради просволутите 6000 евра, които не ти и достигат з ацял месец, та с еналага и жената да се намеси със свой ,личен съмнителен бизнес.

166

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" 6000 и са ми малко, защото съм женен и тя харчи здравата."Горкият. Съжалявам те. Нещо юзди на жена ти не слагаш ли? Някакви ограничения за нея, или пък й угаждаш? Спестявания имаш ли? Деца имаш ли? Ако не ти стигат парите и то за цял месец( явно всичките ти пари, които с толкова голям труд си припечелил , явно отиват в гърлото на жена ти), то как ли закърпваш месеца? Жена ти ( според твоите думи) явно припечелва по безчестен начин някой долар/ евро в полза на общия бюджет.

165

Анонимен

преди 5 години

Земеделие и животноводство са в колапс. Всичко е обхваната от местни феодали, а младите, дори и да имат земи, са толкова ограничени, че зарязват всичко, като го продават, та да си купят едно двустайно бунгало в Младост 43, заедно с 15 годишно "беймвйе". Тъжно, но факт.

164

Анонимен

преди 5 години

Е, това искам да кажа, парите са нищо когато ги имаш. Проблемът е че всичко ламти за пари. Така са кондиционирани хората още от малки. На това качество се гради системата. И не ти пука когато сина ти е гей или женати я клати друг, защото това са европейските ценности на самоопределение.

163

Анонимен

преди 5 години

"Мда, за съжаление, това са последствията от членството ни в ЕС и НАТО."Еее тука сбърка ... селата си се обезлюдяваха поне 15 години преди това.