14

Анонимен

преди 5 години

Чудесно е, че ще го оградят с бонови заграждения, ама после не казват какво ще правят ограденото. Най-вероятно ще му пръснат OSD и ще Усерат и дъното за дълги години напред, ама нали отгоре няма да се вижда нищо и туризма ще процъфти. Пък добитъка ще го излъжем, че всичко е изчистено!

13

Анонимен

преди 5 години

Зачи кораба дето го набедиха че е осрал мирията с мазут, всъщност е на въглища....тоест управляващите отново лъжат като разпрани, и прикриват истинския виновник! Всъщност, има ли изненадани

12

Бургазлия

преди 5 години

А за мазното петно на Крайморие - между Крайморие и Морска гара ще вземете ли мерки! В събота ходих в Крайморе, уж на плаж тръгнах, но като видях петното се отказах от плажа - а за мен плажа не протича на брега, а във водата! Срещнах жена която се оплака от мазут, отново на Крайморие, нно на друго място - в посока Созопол

11

Hilife

преди 5 години

O, modna turisticheska atrakcia liato 2018 v rbg? S bileti li e ili e gratis tosi turisticheski kef v rbg?!

10

До 1

преди 5 години

Т.Ъ.П.А.Н.А.Р. Вярно е, че БКП/БСП няма какво да откраднат!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Няма как всичките въглища да се трансформират изведнъж на мазут, ако изобщо има такова трансформиране. Смятам да погледам ТВ Алфа за по-обективна информация...

8

DO 5

преди 5 години

Прав си че кораба е бил на Въглища , но не знаеш че въглищата се трансформират на Мазут след 100 години в Солена Вода .В американския кораб на твърдо гориво е имало 1000 тона дърва и въглища , те са се превърнали на 150 тона мазут . А този кораб е бил Самолетоносач .

7

Анонимен

преди 5 години

Навремето САЩ са направили пирамида набират пари за построяване на 150 кораба построяват 5 може и да е британски ако са го купили британци обаче духват с парите за останалите 145 кораба.

6

Анонимен

преди 5 години

и не е бил американски а е плавал под британски флаг .

5

Анонимен

преди 5 години

мопанг е бил задвижван от въглища с парни котели бре . параход .

4

Анонимен

преди 5 години

Не се връзват много нещата, има такъв кораб, но той е бил с комин демек параход на *** тоя е неква друга гемия, истинския Мопанг е попаднал на мина в района на Бургас и там потъва на на 20-25 метра дълбочина.

3

до 1

преди 5 години

Споко, от ГЕРБ ще източат 100-годишния мазут и ще го продадат.Имаше един навремето от тяхната партийка, дето беше внесъл 20-годишно ирландско месо и заради тази си заслуга го направиха министър.

2

Анонимен

преди 5 години

Иван Костов е съдействал, не се вайкайте.

1

Анонимен

преди 5 години

Герберастките некадърници само това ли измислиха.Ами вярно, от мазута няма как да се краде, а те друго не могат.