28

Майна

преди 5 години

Жалко, ако можеха и да помиришат какво правя докато ме следят.

27

Добро утро.

преди 5 години

Всичко се следи и се записва. Специалните служби на САЩ имат скрит достъп до абсолютно всяко съвременно устройство свързано със интернет. Смартфорни, компютри, телевизори, автомобили....Могат по всяко време да локализират, да подслушват през микрофона, да гледат през камерата, и дори да преглеждат историята и логовете на всеки човек месеци дори и години назад във времето.Тези неща са известни на специалистите от над 10г. но обикновените хора си нямат идея във какъв свят живеем. 1984++

26

До Belge

преди 5 години

усмисл. смисъл.тук много добре! не му е обаче нито времето, нито мястото да се впускаме в подробности. Желая Ви всичко най-добро!

25

от Belge до14/20

преди 5 години

и този Ви коментар е в противоре ?!прочети внимателно мойте коментари, там не само пиша за тел/DSM но за управлението на технологията ... Вие(...) които се оправдавате ,сами се опровергавате в раздвоенията Ви/Си и тази за защита която Я имате само Вие? От кои вид човек сте тогава щом сте без защитата следене във вашия комп.лаптоп.таблет...има само един вид хора с тази защита и те са тези които работят в защитата от свободна бизнес без защита .Вярвам че Вие нада ли ще усмисл. смисъл.тук!

24

...

преди 5 години

От момента в който сее появил първия човек е от тогава е почнало шпионирането и следенето! А сега това е как да кажа все едно да дишаш! Така, че или се примиряваш с това или отиваш да живееш в сахара, но трябва да бъдеш сигурен, че и там ше могат да те проследят и да съберат инфо за тебе! Нищо, че може дори и камила да нямаш а дрехите ти да са от листа на палма! Така, че ....

23

Shark

преди 5 години

До do 19. Могат да ти следят разговорите от полицията, примерно. Но ако нямаш интернет как гугъл ще те следи? Няма начин.

22

До do 19

преди 5 години

Триангулацията по ГСМ клетки далеч не е толква точен метод. А и операторите едва ли биха го напавили за *** и Пульо, а за МВР ако не греша трябва прокурорска заповед.

21

do 19

преди 5 години

Дори и с обикновен телефон тип слушалка, могат да те проследят ако искат....

20

Дядо Хю

преди 5 години

Те Митьо Очите така го хванаха в Турция, по приложението за времето.....

19

До До 14

преди 5 години

Кой е казал, че съм писал коментара с телефон??? Писал съм го от компютър при това не е под управлението нито на МакОС, нито на Уиндоус. Тъй че обвиненията Ви са неоснователни.

18

Shark

преди 5 години

Хората могат да се защитят единствено ако спрат да използват телефони с интернет, т.е. телефона да се ползва само като телефон и нищо друго

17

До 14

преди 5 години

А Вие с какъв тел/GSM написа коментара си ?Или е по лесна покана без дела ?Защото не технологията трябва да управлява човешката земна раса като вид А човек технологията ,или се опитваш да схващаш или се правиш че схващаш ужаса за човечеството пред които исправя приемане технологията в защита с без защита ?! От Belge

16

Анонимен

преди 5 години

Не,хората по никакъв начин не магат да защитят данните си или местоположението си.Ако кажете,че може,това е чиста лъжа.

15

шоп

преди 5 години

Откъде ще знае аз ли съм у Горно Нанадолнище или баба ми.-------------------Това ми напомни за една случка. Демокрацията ме завари като студент в Прага. Наложи се спешно да се върна в БГ, а самолет само два пъти в седмицата и скъпи и прескъпи. Било е 1992-3 г.взех рейс, само Груп пътуваше тогава. В Прага полицаите качиха и един "българин", мотаел се около австрийската граница. Та рече човеко - "***, арестуваха ме и доведоха едно куче да ме души. Много знае кучето искам ли да бегам или не"

14

Belge

преди 5 години

Хммм да разбирам ли заглавието че : дори с приетото на 25 май в защита за личните данни не важи на бисквити за сайта в които влизаш? Да разбирам ли или погрешно разбирам истината ?В Уикипедия за Слави Трифонов от случилото се през 2005 г.се оттеглил от конкурс да участва в Евровизия в дует със С.Маринова защото гласуването е маниполирано чрез SIM карти .А армията в сянка електро магнитно поле вълни звук следи тези без души ,с душите и 5G технол.прогр.Тесла неще им извадят душите.

13

Анонимен

преди 5 години

Хипер-мега елементарно е - купете си телефон без ОС и без 3Г/4Г и готово. А и в крайна сметка телефонът е за това - да се говори по него! Тогава Гугъл ще ви хванат за @$% ;)

12

Анонимен

преди 5 години

Щом следи как да вляза,че да следя любовницата си къде ходи? :-)

11

Роб на влаЗта

преди 5 години

На мен не ми пречи ...да следи.

10

Гочо маратонката

преди 5 години

Даааа, така е, даже и тайно включва камерата и гледа. Внимавайте къде се пипате:)

9

Ха-ха

преди 5 години

Важното е жена ти да не знае къде миткаш :)