32

Анонимен

преди 5 години

Е това са туристи с кофата...

31

...

преди 5 години

Така става когато мафията вземе всичките хотели ресторанти и курости в БГ! Просто за българите не остава нищо! Германеца е бил прав "На "Златните пясъци" е съвсем друго. Тук изобщо няма местни жители, които биха се оплакали от данданията" в най-скоро време и на други места ще е така! За нас обикновените нормални българи остава да плащаме за ремонтите на тия "златни" места и да си мълчим! Естествено ще почиваме било в Гърция било в турция било някъде другате! Това е простата елементарна истина!

30

Анонимен

преди 5 години

В Бг идват на почивка германци, които са на социални помощи или пенсии. Платежоспособен германец не идва на море тук.Една германка си беше скъсала чехъла и търсеше кой да и го ремонтира. Отначало не я разбрахме какво иска и и посочихме магазина за обувки, да си купи оттам. Оказа се, че тя търси обущар да и го ремонтира. Нямаше пари да си купи нови чехли. Макар и на символична цена.

29

варненец

преди 5 години

Така е , златните особено на центъра се превръщат в тинейджърски курорт . Ходят на тумби по 20 ,50, даже 100 човека ! На плюещите отдолу може да не им харесва , но това са реалностите , на златните ври и кипи от младежи , предимно германци. Има много поляци и скандинавци , да ва е ят

28

Бенчо

преди 5 години

Според 2020 туризма трябва да е такъв. Алкохола да се носи с водоноски и директно в кофи по барове и шезлонги. Амфетите да се раздават като тик так. *** направо с автобуси да се изсипват. Навсякъде маски за инхалация с ганджа. Абе паааартии.. Паааартии!

27

АБЕ

преди 5 години

През 2016 г,бях на гости в Стокхолм и гледах по шведската телевизия филма на BBC за пиянските запои в Слънчев бряг.Реших,че това ще е голям удар върху туризма ни и шведите ще си отменят почивките в България.Каква беше изненадата ми на летището, когато констатирах,че самолетът ми до Бургас е препълнен и мястото ми е дублирано.От това изкярих няколкостотин евро обезщетение,защото трябваше да летя след два дни.Май алкохолният туризъм е най-печеливш в цял свят.

26

Анонимен

преди 5 години

Преди около 15 години за пръв път бях на почивка на Майорка и направо се влюбих в това място. Всичко, което ме дразнеше в България, там го няма. Тогава и полета София-Палма (Палма-София) беше по обяд в много по-удобно време. Сега полетът е много късно вечерта и губиш първия следобед и трябва да доплащаш един следобед в хотела. В крайна мсетка никога няма да отида на българското Черно море, когато мога да отида на далеч по приятни за почивка места, като Майорка.

25

Анонимен

преди 5 години

Какво им е на тия младежи и изобщо германци, че като дойдат тук и откачат- пият ама зверски, търкалят се по тротоарите и правят секс по плажа. Това е ефект на едно прегряло общество където от хората се изисква напрежение и дисциплина и липсва човешкия контакт без свирепа конкуренция. Още Алеко го беше видял в Чикаго и прекрасно описал, но днес тази мизерна, инак богата, система тотално скапва и изтисква човека и той като види малко свобода и преградите падат ама тотално. От почивка до почивка.

24

дедо Ташунко

преди 5 години

Нека да са ни честити немските пияници.

23

аз-ът

преди 5 години

До 22Хабер си нямаш какво е Палма и въобще Майорка. А пък за останалите острови съм сигурен че още по малко. Типичен бай Ганьовски коментар! "-----Не се нервирай. Такива са в БГ останали само. На тях им харесва тук, не им се емигрира. Друсат 'оро в забранени езера, спират върху тротоара, лепят плочки в сивия сектор...за човек за който вътрешната тоалетна до 20-та му годишнина е била лукс.. Матрял !

22

До 14

преди 5 години

Излезе експерта и отворкото по география!Хабер си нямаш какво е Палма и въобще Майорка. А пък за останалите острови съм сигурен че още по малко. Типичен бай Ганьовски коментар! "Палма е само камък и жега" Палма *** е обявен за най добрият град за живеене в света! Златните бяха хубави преди мафията да ги превърне в купчина бетон. Разходи се по заливите на Майорка, Менорка, Ибиса, Кабрера и Форментира първо и после обяснявай какво е там

21

аз-ът

преди 5 години

За твое нещастие изобщо непозна ;) Аз съм от морето и златни пясъци ми е на 5мин.---Това че си от Невша, Аксаково, Каменар и Виница - те прави от морето така ли? :)Признай че не си от Варна, поне не си ртоден там. Простонародността ти се усеща и през кабела?

20

Анонимен

преди 5 години

До 18За твое нещастие изобщо непозна ;) Аз съм от морето и златни пясъци ми е на 5мин. Второ бил съм на острова ..Там където ти няма да отидеш скоро, защото си от панелния свят. Да острова е хубав, но златни пясъци ...е топ курорт. Зеленина, хубава храна, клубове , достъпни цени , хубави плажове, отлични температури. Изобщо не отстъпва на острова ...

19

Анонимен

преди 5 години

Ти не ги искаш. Морският туризъм ги иска. Което означава, че ти НЯМАШ дума. България е силно зависима от туризма и всеки е добре дошъл да внася валута. Такива панелни мишоциии, които никога не са ходили на златни да дават пари ...изобщо не са в играта. Успех на бизнеса ...яко реклама в Европа.

18

аз-ът

преди 5 години

Кво става драскачите от хола ? Аз като ви разправях, че Златни е новата мека на Европа-----Виж сега.. това че си от на майка си дерето, и добреди 20-та ти годишнина почивка е бил селския язовир кате те пращат ваканциите "при баба", това че и ти като оня "добре образования вадите с жената макс 3000 цузамен" и можеш единствено до Златните и Слънчака до докпрепаш, а на Майорка ходиш само на склали щото това може да си позволиш - не означава че Златните е по добре от Майорка. Нали разбираш ?

17

Стоян

преди 5 години

Златните са пълни с немски младежи,но поляците са също толкова много!Няма много семейства като предишни години,но наистина има стотици младежи.

16

аз-ът

преди 5 години

Майорка със Севрния Слънчак може да замени немец който:а) Никога не е бил на Майоркаб) Никога не е бил на Златните

15

Анонимен

преди 5 години

Амфетите и децата на евтиния каквото си поиска човек! Ако те хванат да биеш камериерка или насилиш непълнолетник си плащаш и се качваш на самолета ! Нека после Бойко да писка е се борил с насилието срещу деца и жени.

14

Анонимен

преди 5 години

Кво става драскачите от хола ? Аз като ви разправях, че Златни е новата мека на Европа ...вие ми обяснявахтее за гръцките селца. Ето го потвърждението науки панелнии хлебаркиии :))) България измества с големи крачки доста сериозни страни и това ще става още по видимо. Златни пясъци е райско място. Палма е само скали и жега. Нищо особено и адски скъпо.

13

Анонимен

преди 5 години

Пропуснахте да напишете - "платено съобщение"