43

Коментатор

преди 5 години

Това са българските Брад Пит и Анджелина Джоли.

42

показност

преди 5 години

До АнонименСтават само за статисти и манекени на дрехи.---------------------той така е почнал, отишъл с мама да си купи костюм за бала и в магазина го харесали.После се поотъркал около увяхващи лелки и ето ти режисьор.

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен А ти за какво ставаш, бе?

40

Анонимен

преди 5 години

И двамата са инфантилни бездарници.Нито той е режисьор и актьор нито тя актриса.Монотонни рецитатори на текст.Една визия не е достатъчна.Стават само за статисти и манекени на дрехи.

39

Анонимен

преди 5 години

До показностНе е ***, от Видин е.

38

чарли

преди 5 години

Световна новина!

37

Анонимен

преди 5 години

До Лелееее...Мисля, че нямаш право да им се подиграваш. Това, че на тебе и на твоята жена ви върви по мед и масло, и че имате дете/деца, не означава, че ти имаш правото да им се подиграваш! За съжаление, това е драма, която се оптразява някакси и на обществото ни, защото такива връзки като на Ники и Саня(не от професионална, а от биологична и народна гледна точка) не са малко в България. Това, че и те имат някаква вина за това- имат, но не ги съдя. Явно са съсипани от това, че нямат свои деца

36

Лелееее...

преди 5 години

....каква драма......мисля, че незабавно трябва да се уведомят всички световни медии за нея!

35

Анонимен

преди 5 години

Този пък кой е ?

34

Анонимен

преди 5 години

А Марс отвара чата сега с кой глиган е

33

Анонимен

преди 5 години

А защо Делян ага не се разделя с чалгаджийката..... Любов

32

Анонимен

преди 5 години

Жалко за Ники и Саня. Млади, хубаив, бели хора и българи. Жалко, че те нямат и свои деца, явно са съсипани от това, че цялото общество ги сочи с пръст ,понеже те са бездетни. Обществото трябва да сочи с пръст към тези, които НЕ искат да имат деца, а не към ониези двойки, които ИСКАТ да имат деца, НО не могат да станат биологични родители и да имат свои деца по естествен начин, защото мъжът/ жената страда от заболяване. И още нещо: едно време беше рядкост да има бездетни, а сега е ЕПИДЕМИЯ!

31

Анонимен

преди 5 години

Голяма медия... Големи новини велики сте

30

Анонимен

преди 5 години

Голяма новина... Ще внеса яйце

29

Bro

преди 5 години

Бате, мама обра ВМА. Добре. Имаше бол пари. Добре. С тях, ти се прави на актьорче. На режиьорче. При положение, че като те канеха някъде, те беше срам и интервю да дадеш. Всмисъл, нали ти беше ядно, че извън нашата изкривена действителност няма кой да те вземе насериозно. Е сега и паричките, ако са намалели е нормално да има разрив в иначе толкова влюбеното семейство. Изкуствените неща са така.

28

Анонимен

преди 5 години

За голямо съжаление, явно Ники Илиев и Саня Борисова попадат в такова тежко положени: безчадието и това, че не могат да имат по естествен начин деца , им се отразява и на тяхната връзка. Със сигурност празният дом, това, че не могат да станат биологични родители ( по естествен начин) и да имат свои деца им опъва до крайност нервите и на двамата. В Българи има бездетни двойки, които не могат да имат деца. Познавам семейства, който с години НЕ могат да имат деца, и безчадието им се отразява зле.

27

Анонимен

преди 5 години

Тъжното в този случай е, че Саня е веганка, а Ники Илиев- слаб. Тъжното е и това, че когато двама души в продължение на повече от 2 години НЯМАТ деца, тяхната връзка е застрашена от разпадане. Ники Илиев и Саня Борисова, за съжаление НЯМАТ деца. Четох разни клюкарници и новини, че е по време на тяхната връзка Ники е искал дете, но Саня е отказвала, заради онбщата им работа и обратното : Саня иска дете от Ники, а сега той й отказвал, и друга новина: и двамата искат дете, но за жалост, нямат дете

26

Анонимен

преди 5 години

Семейство на новото време с жена на новото време.

25

Анонимен

преди 5 години

Горкият Ники Илиев- слабичък е. Защо не е пожелал да качи някой килограм? А доколкото до Саня..... Саня е фанатизирана веганка.

24

Анонимен

преди 5 години

ЕксПЛОзивно :Бай Дочо от четвъртия етаж се е развел с леля Сийка.