18

Имаме жесток опит

преди 5 години

У Нас жесток удар срещу икономиката нанесоха розовите крадливи социалистчета от кръга ЖАН Виденов .След като удариха БЪлгария с нагло вреден НЕЗАКОНЕН ДДС .ударно ликвидираха стотици хиляди фирми износителки на родна продукция. С дъмпинг през партиини фирмички удариха производителите за родния пазар.Подариха най апетитните заводи на комсомолски некадърници и ограбиха банките и спестяванията на милиони чрез кредитните милионерчета и хипер инфлация.

17

Има Евросоциализм

преди 5 години

Цяла Европа с е управлява от евро социалисти..Често са нарочно наркотизирани с цел ограбване безнаказано на десетки и стотици билиони euro годишно през различни неносещи никакви доходи обектчета.Имитира с е демокрация/демоглупация/ вкл в САЩ чрез пси активни нарко спец добавки/вкл подсладители в лекарства напитки и храни/ и пси препрограмиращи видео клипове по тв и интернет.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Има ПСЕВДОдемокрация, няма икономика - справка България.

15

Анонимен

преди 5 години

Саудитска Арабия еталон за "демокрация" Ех този мъдър, мъдър "екип" папагали!

14

Анонимен

преди 5 години

"Кой е луд да излиза от Европейския съюз?" - Момчил Инджов. Великобритания.

13

Анонимен

преди 5 години

Няма демокрация, има икономика. Справка: Китай.Има демокрация, няма икономика. Справка: България и стотици други.

12

майтап,бе Уили!

преди 5 години

Учудващо е как може да има хора ,които свързват икономиката с т.н.демокрация по такъв начин /това важи изобщо за идеологиите/.Като пример-май най-силната икономика е създадена от Хитлер!/.Но други хора,които разбират за какво става дума вече са разтревожени-ето напр.Крисчън Карил/Christian Caryl/ в днешна статия на Вашингтон пост е силно разтревожен от набиращото сила движение в САЩ американци /предимно бели/ да носят фланелки с надпис - "Предпочитам да стана руснак,отколкото демократ"..

11

антисоросоид

преди 5 години

Абе защо Китай при централизирана икономика е номер едно в света ?Защо него обясни тоя со ро со и ден неща сник ?

10

димусрат

преди 5 години

Мааллеее ! То при нас като е димукрациа та каква икономика имаме само та глей

9

Анонимен

преди 5 години

До До 6-КомунистРусия наистина ли се отказа от него?

8

До 6-Комунист

преди 5 години

Комунисте призна си го и вашият ,,бог" Т.Живков ,,СоциализЪма е едно недоносче ,едно недоразвито общество.Това е модел който се саморазрушава" Няма как с централизирана и дотирана ,непрекъснато губеща икономика да печелиш и да се развиваш.А тия твои лозунги ги гледахме и слушахме 45 години и ето къде сме.А държави от нашата черга-Дания,Холандия,Белгия,Норвегия,Австрия,Люксембург си живеят и нямат нашите проблеми без социализъм.И Русия се отказа от него.Видяхме го живяхме го,никой не го ще!

7

Анонимен

преди 5 години

Ако не беха санкциите, венесулеският народ щеше да черпи с пълни шепи благата на социализЪма, другарки и другари!Ха ха ха ха

6

КОМУНИСТ

преди 5 години

Капиталистическата демокрация е равна на терор, на масови убийства, разграбване, унищожение на цели народи, държави, континенти ! Венецуелския народ стои зад президента си колкото и да беснеете продажни ми " журналистчета ", колкото и да се опитвате да го убиете, колкото и да задушавате този народ със санкции и терор

5

Анонимен

преди 5 години

До hahaИма демокрация..ама по SICаджийски.Ха ха

4

Анонимен

преди 5 години

А кога ще почнат да внасят петрол?

3

Zonder

преди 5 години

Момчил Инджов - Боже, колко е умно това стажант журналистче.

2

Анонимен

преди 5 години

Това не е социализъм, а монархия или диктатура където Мадуро иска да е цар и пъдар. Hека не се бърка бужоазията със сoциализъма социализъм има мъв скандивавските държави.

1

haha

преди 5 години

Има демокрация, няма и икономика. Справка: България