24

Тъпанар

преди 5 години

"...наблюдаваме други двойки и се опитваме да познаем кои са българи. Познава се по следното: Жената върти очи и прави фасони, мъжа повишава глас и говори на ***"Мдааа! Явно в крайна сметка ги познавате по езика на който комуникират! Колко находчиво! Изумен съм!

23

пълно разложение

преди 5 години

Българската жена преживя сериозни морални конвулсии.Първо еманципацията при социализма. Апартамента го даваше партийния секретар "ако има нужда". При развод мъжа оставаше на улицата защото цял живот беше работил за "общото благо".След това имаше малко объркване, но при Жан Виденов стана ясно че мъжа не може да изкара пари и за хляб и жените си грабнаха бохчичката и тръгнаха по света.Сега е следващия етап. Тези които са се уредили като *** и виждаме безардонното и поведение и онези които

22

Анонимен

преди 5 години

Вижте сега, жената винаги е права! Така че всякакви подобни статии са крайно неуместни, защото не отчитат пола (gender). Даже Съвета на Европа го забеляза това и се опитва да наложи изключително силен политически натиск да се узакони безрезервната правота на жената във всичко.

21

Българка

преди 5 години

До Анонимен 20Интересно, в коя "чОжбина" сте, след като околните ви пушат. В цивилизованите държави пушенето отдавна е забранено навсякъде.

20

Анонимен

преди 5 години

Със съпруга ми (също българин) от години живеем в чужбина и имаме игра като излезем: наблюдаваме други двойки и се опитваме да познаем кои са българи. Познава се по следното: Жената върти очи и прави фасони, мъжа повишава глас и говори на ***, крещи се на децата, единия или двамата пушат, телефоните са на масата. В Българските семейства тези четири признака наистина нищо не означават, в нормалните може би...

19

Допълнение

преди 5 години

Допълнение към коментар 17 ("Сигурен признак")Заменили са със звездички ника на Цициника.

18

Додо

преди 5 години

Каква е тази комформистка снимка? Бял мъж с кафява жена?!? От Бибиси или от Дойче Веле я откраднахте?

17

Сигурен признак

преди 5 години

Комплексиран нашенец се жени за помакиня с научна степен. Заживяват в Германия, след години нашенецът едвам се добира до позицията на обикновен бачкатор.Толкова е смазан от комплекси, толкова е притиснат под чехъл, че единственото място, където може да излее злобичката си е този сайт. Подписва се като *** и вечно е психично неуравновесен.Е, колко още време според вас ще издържи бракът му?

16

Гoшу

преди 5 години

До От опитЯ? Стига бе. Направо невероятно. Веднъж, ако щеш вярвай, но намерих презерватив вътре в едно 19 годишно момиче от Пазарджик, дето се запознахме в рейса, впоследствие ходихме наляво-надясно и дойде да спи в нас :))) Бях шокиран, тя се разплака и призна, че предния ден спала с някакъв си друг. Ама аз си мислех, че това е някакъв изолиран случай, дето само на мен ми се е случвал. Явно и друг път се е случвало с други хора :)))

15

От опит

преди 5 години

Внимание често причина за остри проблеми в семействата са замърсяване на женските полови органи.Примерно има презервативи в вагината.Появяват се остри пси блокажи с съпруга..Спират лечебните полови контакти..Съвет жени почиствайте се редовно..

14

Бай Благой

преди 5 години

За да имаш добра връзка трябва да полагаш усилия за да я поддържаш такава. Иначе нещата се оставят на случайността. Един ден и двамата сте щастливи и всичко е ОК. На другия някой го е стегнала шапката и положението е ад.

13

Анонимен

преди 5 години

Хм - самооценката на партньора ми стана далече по-висока, докато правех всичко възможно да го хваля и за най-малките неща, да го стимулирам да постига повече и да подкрепям безрезервно всичките му решения. И накрая той реши, че съм твърде незначителна и заслужава нещо по-добро. Е, разбира се, че подкрепих и това решение и му благодарих от сърце, че изчезва от живота ми.

12

Тъпанар

преди 5 години

Тази статия е написана с една единствена цел - да покаже снимката, на която като семейство са изобразени бял индивид и черен ***. Добре че не са сложили и припкащо азиатче до тях

11

Анонимен

преди 5 години

Всеки си гледа в смартфона, а всички подобни устройства облъчват.

10

взаимоотношения

преди 5 години

те така си говорят ако си говорят в бг някои не си и говорят

9

развод

преди 5 години

оказва се че лошите не са лошите

8

Анонимен

преди 5 години

Изневярата има ли обич непростимо е.Простят ли ти не те обичат.

7

човечност

преди 5 години

развод има когато мъжа и жената не искат деца разбираемо но неразбираемо е когато някои хора ти приписват свои грехове

6

стилни хаха

преди 5 години

е хубава работа

5

Аман от злоба хм

преди 5 години

познавате ли Бог не гнуотията