240

Анонимен

преди 5 години

Лирите може и да са свършили но все още има много материал за уринотерапия и копротерапия осигурени от Едоган. Така че турците да благославят вожда си и още 1000 години да го преизбират.

239

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименНе знам какво имаш в предвид под СА ?! Не можах да разгадая коя държава визираш ?!Ако имаш в предвид Северна Америка , тя не е държава ,а е континент ! Конкретизирай се !

238

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияНито един тоталитарен режим не се е разминавал с международни санкции и с продължителни икономически кризиЗнам поне един такъв - този на СА. Не просто тоталитарен, а и най- деспотичен. Хайде оправете СА и тогава разсъждавайте за другите.

237

Анонимен

преди 5 години

АЗ ИСКАХ 1 ДОЛАР 10 ЛИРИ ДА Е ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА И ЕДИН ДОЛАР ДА Е 25 ЛИРИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!!1А ТО МАЙ ЩЕ Е 1 ДОЛАР 25 ЛИРИ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА И ЕДИН ДОЛАР 100 ЛИРИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА :D

236

Анонимен

преди 5 години

До Анодолскиброят на населението е без значение, *** едва ли можеш да схванеш ако почна да ти обяснявам защо.

235

Живял-видял

преди 5 години

Турски лири, долари и евра са алабализми.Притеснителното е друго. То е, че Ердоган говори са "османски шамари", "османски удари" и тем подобни. Щом президентът на Турция се чувства османлия нещата добиват средновековни и и неприемливи измерения! Османската империя ли ще се връща? Жална ни майка тогава!

234

Анонимен

преди 5 години

До Анодолскити английски можеш ли да четеш? от 0-100 (0-много корумпирана 100-ниско корумпирана), турция (с мароко, индия и гана) води с 3 пункта пред България. Инак ми говориш за корупция...

233

999

преди 5 години

КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ ЕФЕКТА Е КРАТКОСРОЧЕН!В СРЕДЕН И ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН - ТЕЖКО МУ НА АМЕРИКА!НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ДЕНЯ В КОЙТО И ТУРЦИЯ И БРАЗИЛИЯ С БЪЛГАРСКАТА ПРЕЗИДЕНТКА СТАНАХА ЧЛЕНОВЕ НА БОРДА В МВФ !В ТУРЦИЯ ЗА ДВЕ ДРЪВЧЕТА В БРАЗИЛИЯ ЗА ЦЕНАТА НА ГРАДСКИТЕ БИЛЕТЧЕТА - СТАЧКИ! РУСЕВ СИ ЗАМИНА,ЕРДОГАН ОСТАНА!КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ,ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ,ВОЕНЕН ПРЕВРАТ!СЕГА ИКОНОМИЧЕСКИ НАТИСК!БРАВО НА АМЕРИКА!САМО ТЕ ЩЕ ИЗДИГНАТ ТУРЦИТЕ!НИКОЙ ДРУГ!

232

Анонимен

преди 5 години

Ердоган вика дайте да сринем долара купувайте турски лири ! - е добре де ако нямаш долари с кво ще купиш лири.Нещо не се връзва !

231

БКП

преди 5 години

Ердогане не разбира, че ако пусни 4.000.000 скакалци към запада хем ще му олекне хем ще накаже нападащите неговата страна !!!

230

Анодолски

преди 5 години

"според Transparency International нивото на корупция в милата ти турция е по-високо от това в България. Кво си мислиш ти вече е друг въпрос."С колко по висока споделяй.... я да сметнем спрямо населението...

229

привет от Германия

преди 5 години

Точно преди 10 минути говорих по телефона с един роднина от Истанбул л който в момента е около капалъ чаршията ! По телефона ми казва ,че е искал да си купи една бира ,извадил 5 лири и ги дал на продавача , а продавача му отговорил - 5 лира , йок бира !Положението в Турция е повече от критично !

228

Анонимен

преди 5 години

До Анодолскиспоред Transparency International нивото на корупция в милата ти турция е по-високо от това в България. Кво си мислиш ти вече е друг въпрос.

227

Анонимен

преди 5 години

Нали се тупаха по гърдите колко са добре?Да се оправят.Е могат да изгърбят за някой лев Бг ромалете зер 95% от тях се имат за турци.Ще помогнат с някой долар за братята им .

226

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е защо от страна на европейските ви партньори имате малко инвестиции, при положение, че работната ви ръчичка е по ниска от турската... защо щом и там имате моренце нямате колкото нашия минимум ръст на туристи... ?Ех мързел мързел...

225

привет от Германия

преди 5 години

Всеки човек и всяка държава е щастлива ,ако преди тях други са направили грешки ,а те са достатъчно разумни да анализират тези грешки на другите и да не правят същите грешки !Българите сте много щастливи защото имате възможност да анализирате грешките на Ердоган и грешките на англичаните за Брексита и да не допускате подобни грешки !

224

Анодолски

преди 5 години

Алооо потъваш в корупция, номер едно си в това, даже от границатата ти почваш с корупсия под името дизинфекция, катаджии искат чорба от всеки почти, лекарите ти гледат джоба, учители по университети па така тръгнал до говори за кражбите и корупциите на Турция... Република Корупция ти е второто име алоооо...

223

Анонимен

преди 5 години

До Анодолскиот кой ли, да не мислиш, че падат от небето. Половината европроекти ги изпълняват ваши фирми еднодневки. Да не говорим колко много има на хранилка от бюджета. По-голямата част от партията ви е обвързана с организираната престъпност, рекет, кражби, изнудване, лихварство, дървена мафия и т.н. Отделно фирмите собственост на турци плащат "данък" - повечето не доброволно

222

Анодолски

преди 5 години

"когато рипаш срещу всичките си съюзници, е нормално всички те да ти отвъртят по един шамар, разбораш или не ?"***, че ти го знаеш най-добре...как става, при пожение, че се кланиш на всички и им казваш евала им угаждаш по тяхното пак всеки да ти отвърти шамар... Не ни е познато... Споделяй...

221

привет от Германия

преди 5 години

Икономическата катастрофа е много голяма и най-лошото е ,че това е само началото на катастрофата ! В другата новина гледахте видеото нали ? Хладилниците на турците са празни , дори патладжана вече е 3 лири , по-скъп отколкото в България ! А Турция е масов производител на плодове и зеленчуци и е срамно точно в Турция патладжана да е по-скъп отколкото в България !