38

ПЕНКО

преди 5 години

СПОМНЕТЕ СИ МОМЧЕТО НА 22-23Г. ПЛЕНЕНО ОТ ФАШИСТИТЕ НА ЦРУ В КИЕВ -КОЕТО МОЛЕШЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ " СПАСИТЕ-ПАМАГИТЕ " И ГО ОТВЕДОХА И ГО УБИХА УКРИТЕ ОТ ЛВОВ И ТИРАСПОЛ ... Е НЯМАМ ЗАДРЪЖКА ДА УБИВАМ И МАЙКИ НА БАНДЕРОВЦИТЕ ОТ " ДЕСЕН СЕКТОР " КАМО ЛИ ТОВА *** !!!!!!!

37

Анонимен

преди 5 години

АЙДЕ, ВРЕМЕ МУ Е ВЕЧЕ, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ Е ГЛАДУВАЛ, ТАРИКАТЪТ.

36

Анонимен

преди 5 години

Ами да пишат на руски какво е това на снимката?

35

Анонимен

преди 5 години

Има един литературен герой на Илф и Петров.Казва се ВАСИСУАЛИЙ ЛОХАНКИН.КОЙТО ЗНАЕ - ЗНАЕ.

34

Анонимен

преди 5 години

ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА НЯМА ЮРИСДИКЦИЯ В РУСИЯ.ТАКА ЧЕ ДА СИ РАЗВЯВАТ ТОГИТЕ И ДА СИ ГЛЕДАТ МАСУРИТЕ.

33

ТОЗИ

преди 5 години

ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ--НАЛИ ГЛАДУВА--ЩО НЕ МРЕ.....ПАПКА СИ МОМЧЕТО,ПАПАКА И ВОДКА ДРУСА...ХАХАХАХ

32

Анонимен

преди 5 години

ЕС. Никой не го пита никой! В качеството си На какъв пита? Що не пита Америка за много неща?Има за какво да я пита! Но не! -:)Лицемери!

31

Монреал

преди 5 години

ЕС колко хора ибиха н Балканите и в близкия изток с господарите си от фащ а за един руски пиздец са се загрижили и реват крокодилски сълзои:)

30

Господин Никой

преди 5 години

Русия била анексирала Крим -Русия си взе това което е нейно .Все едно ние сме анексирали Източна Румелия по времето на съединението на 6 септември 1885 година .

29

Господин Никой

преди 5 години

Абе европедалите от Брюксел що не се сетиха да потърсят отговорност от Киев за изгорените живи хора в Одеса преди две три години в това число и етнически Българи .За един терорист може да крякат като гарги за невинните жертви ни вопъл ни стон .Ай сектир от тук .

28

Анонимен

преди 5 години

А случайни перверзията (ф)ЕС,да се е загрилила за гладуващите край кофите за *** стари хора от подопечния и бантустан с наименование "България"?!!!При това не един екземпляр,който решил да гладува,без някой да го принуждава,а хиляди хора,принудени от колониалната администрация?!Ама това с хилядите нещастници,които само са една досада за възвишените евроПИЙЦИ,не се котира политичеки,по международному.Важен е крясъка за един решил сам да гладува,както и за един жив труп,на име Скрипал!!!

27

ода на Шуле по дойч

преди 5 години

одмъ немедленно зофортнишески тъ чък имидиатли да се върнат делото и клика на Презо Ресен ДеснеНалиев, и ако мое не му фондьотенирайте хорните защото е те тека къ излезе на талфизъро да це цекними като солфононно кадро за мемориране на незабравимиа Презо Розен дел блато фон аус дер брукен мит дие льопатен унд търнокопен клекнал за един Бушталак да шазира гигатската нуждъ дорде мачка едно пейч аус ди Зайтунг Мирген дие пампресен обрисатен мит дер мидъл фингер и лопнатаен

26

Анонимен

преди 5 години

"Екипът"три месеца глад,много бре. Вие като дращите глупости Вярвате ли си?

25

коза сенце кльопка

преди 5 години

тоз където дръжи артиятъ с надписа явно е започнал гладовката преди Сеното и ще продължи да мисли че некой му чете капиталистическия англезки плакат, на който не е казано за кое сено стаа на въпрос, кво му е ЕГНето и ако московците земат та намерят некое друго Сенцо и га пущът насред сибирските полета да го дълговлакнестата сибирска коза изкльопа, кой после ще е виновния?

24

Йово

преди 5 години

Интересно от ЕС се оплакват че Русия им се месии във вътрешните работи а това не е ли намеса на ЕС във вътрешните работи на Русия. Каквото повикали такова се обадило. ЕС постоянно ''съветва'' Русия но не иска Русия да ''съветва'' ЕС. Такъв филм няма.

23

защо

преди 5 години

Идна лъжа повторена 10 пъти на запад става истина,Киев лъже а запада вярва....

22

стига двойни игри

преди 5 години

Защо ЕС не се загрижи за затворените журналисти в Украйна от превратаджиите,къде беше ЕС когато фашистите напасваха опозиционната телевизия в Киев и я подпалиха?

21

Надо руски учится

преди 5 години

До Анонимен 9-ти номер "ПУТИН ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗПРАВЕН ПРЕД ТРИБУНАЛА В ХАГА!"че защо му е да си губи времето да се изправя в Гага (по руски, разбиръшли мъ", когато леко , както е изправен в Москва, може ако желае да поиска или да се откаже да натисне онова копче.....и като започнат едни ускорени курсове по руски език, секи шъ се захарашоти ако панимает и насерьотит ако се праи че непъхнимаеть.

20

факт

преди 5 години

Какъв режисьор е този,има един 20 мин.филм и е заловен с оръжие той е терорист....

19

грешка НАПИСАХ

преди 5 години

до 15