21

Анонимен

преди 5 години

швейцария и норвегия обаче са предоставили пълна свобода на европейци, както за учене, така и за работа и дори плащат годишни вноски в бюджета на ЕС. англичаните яростно желаят да изхвърлят всички европейци от острова си, а да си останат с хатиджетата, нгоно и мгобозитата. и са достатъчно нагли и ***, за да си въобразяват, че ще могат да си пътуват свободно навсякъде и да се заселват в испания или франция. скоро ще разберат с болка, ще в бангладеш коли не се произвеждат.

20

аман от тъпаци

преди 5 години

Само да спомена, че Швейцария и Норвегия винаги са си били добре ,и въпреки това искат договори с ЕС , а ЮК ще го духат и ще бъдат наказани , кой е длъжен да им дава условия като на гореспоменатите,това че искат не означава,че ще ги получат ха.

19

Анонимен

преди 5 години

Като се знаят какво представляват и най-вече мързеливите съществс дето са довлекли от бившите колонии и са им дали права като защитени в червената книга. 80-90% от цветните са за зоопарка в Лондон, ама няма кой да плаща да ги гледа и затова са ги назначили навсякъде. Доналд Тръмп само за едно не беше прав - от шитхолите шитс идват, а не хора.

18

Анонимен

преди 5 години

До Скрипал 12Вазното е че в България цъфтят бабите!

17

Анонимен

преди 5 години

До Чалгарин дудаев 14А пък с тия дупки по граничната ни ограда за къде ли се гласим? Отдавна не сме чиста и свята република! Хасмухърът е навсякъде! Разликата обаче е че у Англия държат здраво за разлика от България където всичко може. Та и за това хасмухарът е на мода!

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Но най-вече ще е дърво за "мъдрите" и "меродавни" български "практици" които ще ги повърнат обратно от там от където са изпълзели за да им плащат български родолюбиви работодатели колкото за 2 кутии цигари дневно! Хем под масат хем цвърчи че е настъпено! Понеже много от вас са в дилюзии че сте незаменими сега ще се опрете на родолюбиви "моркови"!

15

Анонимен

преди 5 години

"това ще означава повече британки да се откажат от работата си, за да ги заместят"... по-скоро означава да си станат пт гзвете и да спрат да взимат помощи и да почнат да работят... ама на

14

Чалгарин дудаев

преди 5 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е НА ИНДИЯ И ПАКИСТАН.ДА БЕГАТ ТАМ БИВШИТЕ СОБСТВЕНИЦИ В ТЕЗИ ДЬРЖАВИ КЬДЕТО ИМА ЛЕВО ДВИЖЕНИЕ.У ЛЕВО И ТОВА Е.

13

Цар Киро

преди 5 години

Англетата да не се притесняват. Че стегнеме с Костадинка сичкото *** за англия и че има работна ръка.

12

Скрипал

преди 5 години

Обидиненити англиийски емирства са си добре от целия свят прииждат *** да си перат *** там или просто да ги харчат,да не говорим за тез кинефочистачи дет робуват кви суми завъртат в неизбежно потребление.

11

Анонимен

преди 5 години

***-екзит - сите българи зад граница.

10

ergen4ev

преди 5 години

ситуацията е като в БГхем искаме да сме европейцихем не искаме да си променим балканската бай Ганювщина

9

МНЕНИЕ

преди 5 години

Елементарно е - ЕС ще постъпи с Великобритания като с Държава в Европа и Извън ЕС .ЕС има Закони и Процедури . Не виждам къде е Проблема за нас .

8

Ти да видиш...

преди 5 години

Брекзита е свършен още със референдума, Тереза Мей им даде им шанс да изсипят 100 млрд евро в икономиката на Англия и англичаните да искат да останат. Като не искат - не искат, няма да им се молят да си държат гърците

7

Munchen_DE

преди 5 години

Привет и от мен.Ще загубим всички от този Брекзит. Все повече се говори, че ще ни удари по джоба, защото вноската в бюджета на ЕС от Великобритания е много голяма, тъй като са с много голямо БВП. Западните Балкани когато ги приемат в блока (а това няма да е скоро), няма да компенсират тази дупка, която ще се отвори от догодина.Резултатът от всичко ще са по-високи данъци, орязани фондове, поскъпване на всичко, макар и с малко за нас в ЕС, за англичаните да не говорим. :(

6

привет от Германия

преди 5 години

Абе тези ингилизи турци да бяха нямаше да приличат толкова на турците ! Хем искат да излязат от ЕС ,хем пък да си запазят безмитната търговия с ЕС ?!И те като султана и неговите обожатели , хем плюят по ЕС , хем пък правят постъпки за членство в ЕС ! И те не знаят къде ги съърби и къде ги боли !

5

Анонимен

преди 5 години

Швейцария и Норвегия като не са членки на ЕС сигурно са за оплакване. Щото пък ние като сме цъфтим и връзваме. Англичаните много добре са си направили сметката не ги мислете.

4

Анонимен

преди 5 години

Още не са излезли.

3

привет от Германия

преди 5 години

Никакво връщане назад ! Искаха да излязат , излязоха ! Сега сиренето е с пари , всеки ще си плаща мито и толкова !

2

привет от Германия

преди 5 години

Погрешните решения и издигането на лозунги трябва да бъдат избегнати на всяка цена".............................................................Ами те погрешните решения вече са взети още при референдума за Брексита !И нега англичаните не се чудят каква страна щели да бъзе Великобритания ?!В закона точно и ясно е казано ,че всяка страна извън ЕС плаща мито за стоките които изнася в ЕС и също така налага мито на стоките които ЕС изнася за тази страна ! Картите са открити ,няма скрито покрито