226

haha

преди 5 години

Света изследва Космоса, а Русия осигурява ракетите за света... Иначе света ще гледа космоса само през телескоп.hahah

225

Анонимен

преди 5 години

Защо Ким Чен Ун и децата на Путин предпочитат Швейцария пред Русия ?

224

Анонимен

преди 5 години

Сащ са лошо място.Затова руснаците бягат да учат и живеят в Сащ.Да са далеч от чудесната Русия, нали ;)

223

Анонимен

преди 5 години

Света изследва Космоса, а в Русия тебърва ще строят завод за моливи...Велика е Русия, да :)))))

222

Хахаха

преди 5 години

Сащ или по точно няколкото мафиотски клана окончателно превърнаха остатъците от гетото си в бананов колос,след което шахматиста Путин без никакви усилия само ги постави на дървени трупчета.

221

Анонимен

преди 5 години

Народ който пие течност за чистачки и Бояришник - не става за нищо

220

Анонимен

преди 5 години

Много анимация гледате, товаришчи ;)Руските модерни оръжия са само на филмчета и в мечтите на дядя Путин :)))Повтаряте опорни точки, а рублата пада :)))

219

ГЕИССКИЙ ОКУППАНТ

преди 5 години

Скоро ще окупираме задунайската губерния и на населението ще раздаваме черно дилдо за лична употреба на западняшките соросчета

218

Анонимен

преди 5 години

До НЯКОЙ 234Оооооооооо.......не се съмнявай.........СКОРО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ!!! Не само затова, че Баба Ванга ПАК позна...............че "църния президент" ще е последен и след това на говедарчетата свят ще им се завие!! А защото от "страна на неограничените възможности" се превърна в страна на НЕОГРАНИЧЕНОТО ЗЛО И ПОДЛОСТ! И затова ще бъде разрушена! Е, не в буквален смисъл, народ пак ще си има, но и той, като при разрушаването на Вавилонската кула ще се разбяга!

217

Анонимен

преди 5 години

AMERIKANCITE DA NE MISLIAT SAMO ZA RUSIA A DA POMISLIAT I ZA KITAI ZACHTOTO TE SA IM VRAGOVE, I TOGAVA STAVA INTERESNO.

216

Анонимен

преди 5 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ 232Нещо и ти си в грешка..........Космическите войски на Русия са основани 2001г.

215

НЯКОЙ

преди 5 години

ТЕ ЩАТИТЕ ОТКАКТО ИЗБИХА ИНДИАНЦИТЕ И НАПРАВИХА ДЪРЖАВА БЪРКАТ ГОВН.АТА В ЦЕЛИЯ СВЯТ И НЯМА ДА МИРЯСАТ. ЗДРАВ СЪЮЗ ИМАТ СЪС САТАНАТА. ДАНО СКОРО СИ ИЗЯДАТ ГЛАВИТЕ ТА ДА ОЛЕКНЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.

214

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха...........краварите щели да се "надпреварват"!!!! С КОГО БЕ..............че вие сте изостанали най-малко с 3 десетилетия!!! Откакто си въобразихте че сте сломили руснаците, оттогава си лежите на старите корита и летящи ръждиви железа!!! Нямате нови технологии, защото струват скъпо, а ВИЕ ВЕЧЕ НЯМАТЕ ПАРИ........пресата за печатане вече се счупи!!! А представяте ли си, 60% от военния им бюджет бил за заплати, привилегии и субсидии на генерали и генералчета, за тоалетна хартия и кола!

213

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

До истинатаБаце, нещо си в голема грашка. Русия не отбеляза 100 години от Октомврийската револяция ! А и ВВС на Русия станаха ВКС няколко години преди Русия да влезе в Сирия.

212

истината

преди 5 години

Миналата година при парада по случай 100г от Октомврийската революция руснаците назоваха въздушните си войски -въздушно-космически войски , така че американците изостават и са принудени да правят такива войски ,които ще бъдат готови през 2020 г.т.е. три години след руските. А не е както пише руснакът ,че искали да въвлечат Русия във военна надпревара.Те са тези които наваксват изоставане.

211

Adam

преди 5 години

мошетата този път мгат да настъпят мотиката:)

210

Анонимен

преди 5 години

За кого е изгодно? САЩ въвличат Русия в оръжейна надпревара!.и за двете страни , които са си двете страни на една и съща монета.

209

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Ами отговорът на Русия въобще не закъсня. Даже изпревари огласяването на идеята за космически сили на САЩ. Калифорния е в пламъци! Контролирани ! А Хавай почна застрашително да се тресе !

208

haha

преди 5 години

Сигурен съм че САЩ могат да създадат Космическо командване, парите си ги печатат а имат и хиляди генерали които няма с какво реално да се занимават. Но само с командване и без ракети как ще стане??? САЩ и сега си внасят ракетните двигатели от Русия, иначе и един спътник не биха могли да изведат. Явно става дума за едни пари дето трябва да се усвоят, тоест да се разкрият службици за генералите.

207

Това е Русия

преди 5 години

До 2 години в Красноярск ще започне производство на моливи - съобщава ТАСС.Консултанти на проекта са китайски специалисти.Нация техническа.