286

Анонимен

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

285

Анонимен

преди 5 години

Всяко противопоставяне на Раша с щатите води до материални и политически загуби за ушанките .При Рейгън СССР се разпадна , сега след изпълненита в Крим и Лондон иде ред на ОНД и РФ

284

Анонимен

преди 5 години

Какво да ви напиша момчета и момичета? То комунизъм има само в Рая! Играйте за себе си и майната им и на САЩ и на Русия!

283

Анонимен

преди 5 години

Скоро време ушанките ще гризнат на Чичо Сам ...дeбeлия!

282

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на време е руската мечка да ритне бакърчето!Така през 80 те Рейгън изработи ушанките, че за десетина години ссср отиде в небитието.Време е и за Русия.Тази агресивна и антихуманна система доказа за последен път, че не бод лежи на цивилизоване.Изходът за всички диктатури е един:Либия,Ирак,...Сирия,PRK....Russia!!!

281

Елка рубладжийката

преди 5 години

Госпожата изопачава и преиначава фактите,следвайки указанията на шефовете на този проруски сайт.САЩ просто искат да възпрат агресивната и примитивна Русия,а не нарочно да докарват нейните граждани до по-голяма беднотия.А защо Руската федерация не докара американците до мизерия чрез санкции,щом е толкова богата и могъща?

280

Анонимен

преди 5 години

Ще видим скоро разпада на СССР-2

279

пръчка трябва

преди 5 години

Те рашките сами се състезават със себе си във военно направление.Накрая ще ядат тоягата и ще се успокоят.

278

Антисоросоид

преди 5 години

Ъъъаасс! Ква е таз со ро сои д на поръчкова статя ? Та Русия отдавна е много напред от САЩ в оръжейните и космическите системи. И не САЩ подтикват Русия в напредвара а точно обратнотое. Путин показа нови образци оръжия и американците тотално изкукаха.

277

Анонимен

преди 5 години

Отивам на плаж, а вие си плачете за Русия ;)

276

Анонимен

преди 5 години

Къде са най-големите опашки от чакащи в Русия - пред Макдоналдс и за визи пред Американското посолство.

275

Анонимен

преди 5 години

И българите почнаха да сивземат рускини при гурбет в Коми преди 1989, но бързо разбраха че се женят всъщност за една голяма бутилочка с водка :)От тогава се знае - руска кола и жена Никога не вземай.

274

ognyanz

преди 5 години

"Този сценарий вече го знаем от 1991 г.". Но в историята един и същ номер два пъти не минава. Путин намали военният бюджет и пак постига баланс с външните заплахи. А американските генерали с Русия или без нея винаги искат увеличение на бюджета си.Така че тази кьорфишек тема е публикувана, за да можем пак за да се състезаваме в русофилско и русофобско тролене

273

До 292

преди 5 години

Не руснаци а рускини бягат най-вече в Щатите.Афроамериканците много ги харесвали за булки, че били много лесни, съгласявали се веднага.Е, след 4-5 години ги гонят защото са се пропили, но дотогава са родени 1-2 дечица.Същото се случва и с рускините в Турция и арабските страни.

272

ognyanz

преди 5 години

Погледнете каква е темата, прочетете заглавието преди да пишете. Ако се съди по постовете, никой не се сеща за какво иде реч.А до Анонимен 293: Всички бягали в САЩ. Да, има емиграция, но "Най-вече руснаци" - това си е чиста тролска лъжа. Ето кои са на първо място (в обратен ред) според Галъп:7. Филипините.6. Мексико.5. Бангладеш.4. Бразилия.3. Индия.2. Нигерия.1. Китай.Най-много китайци - и то не само в САЩ

271

Анонимен

преди 5 години

Аз живея добре в България. Не се оплаквам като комунист.Работя в немска фирма и печеля добре.А ти що не си в Русия щом много ти харесва ?

270

Анонимен

преди 5 години

А ТИ ЗАЩО НЕ БЯГАШ В САЩ, КАТО ЗНАЕМ, ЧЕ И у НАС НЕ СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ?явно нещо не ти достига за целта.

269

Анонимен

преди 5 години

Всички бягат в САЩ.Най-вече руснаци.Това обяснява къде се живее хорошо ;)

268

Мда

преди 5 години

Много трудно могат да бъдат преглътнати пораженията в Украйна и Сирия и все по ясно очертаващите се такива в Афганистан и Ирак. Нищо, ще им се наложи да свикват.

267

Анонимен

преди 5 години

Русия се би с Германия ама с американски оръжия, боеприпаси, храни, водка и горива.Сащ спасиха Европа и Азия от Хитлер и Япония.Ссср пороби половин Европа за 45 години!Сащ помогнаха на Западна Европа да стане Рай.Затова сега от Изток бившите соц граждани бягат на Запад.А руснаците бягат навсякъде само да са далеч от Русия :)))