14

Бачкатор

преди 5 години

Абе какви шефове, всичките са маскари. Аз не знам някой да си харесва шефа , освен ако не спи с него ама и тогава не е сигурно.

13

до 12

преди 5 години

Бъркаш! Този сайт се чете предимно от безработни и пенсионери.

12

РП

преди 5 години

До АнонименИ аз😁

11

Анонимен

преди 5 години

Как направих статистическо изследване?Попитах какво става когато служителят или работникът е мързелив и некадърен(защо,не се случва ли?).Получих само минуси и то много.Извод:този сайт се чете предимно от служители и работници.

10

Анонимен

преди 5 години

У бря ! Много точна статия - имам си "меринджей", който е марионетка правещ се на Кинг Конг, мисли се за Супермен и е "таскмастър". Обаче "има чуек" и не мой да се бара, въпреки че е неграмотен.

9

Анонимен

преди 5 години

Има още една популярна практика и тя да се дават безлихвени кредити под формата авансови заплати на работниците. После тези работници стават нещо като личните роби на шефа и той започва да си ги експлоатира както си иска.

8

Анонимен

преди 5 години

Най важното е работниците да се държат във постоянен страх от уволнение. Вече в много фирми ако някой поиска увеличение на заплатата директно му показват вратата. Другата популярна практика са глобите.

7

Анонимен

преди 5 години

В много фирми началниците се пускат парашутистиМного от тях са човек на някой голям човек, я брат,братчет,шурей,баджанак,чичо,кум,зет и т.н!Много от тях хал хабер си нямат от дадената машина а и не им трябва.Тяхната работа е да юркат специалиста да си кара и ремонтира или подържа машината и ако неможе да го накаже..

6

Кофти шеф

преди 5 години

При мен нема такова нещо. При мен не напускат, постоянно се оплакват, че са им ниски заплатите, а като се стигне до раздяла вместо да се радват започват да се молят да останат на ниската заплата. Не ги разбирам!

5

Анонимен

преди 5 години

Шеф, с връзки. Много хора просто ги пускат отгоре, не тръгват от ниско и след това нямат представа за какво става въпрос. Реален случай моя позната с квалификация, чужди езици, но без връзки и много принципна чистеше един офис. Сутринта докато чисти идват и не се справят с някаква програма на компютъра. Тя оставя парцела, сяда и свършва за минути работа. Днес вече и тя е в чужбина.

4

Анонимен

преди 5 години

В Бг лидери няма.Марионетки. Кинг Конг, Супермен, Таксмастър с лопата да ги ринеш.Не познавам свестен шеф.

3

Анонимен

преди 5 години

Колко правилно са описали Тръмп, той дори иска да напъха Хилъри в затвора за да изпъкне на общия фон.

2

Самозабравили се

преди 5 години

Експлоатация до издъхването му - това е отношението към работника!

1

Анонимен

преди 5 години

Има и обратна страна на монетата.Ако служителят е мързелив,хитрува и кръшка.Тогава?Колко са пропуснатите ползи? Как пък ги изчислиха 360 млрд.По кой метод?Ванга метод?