11

Анонимен

преди 5 години

Урвенско поведение .Официално цвъка после неофициално се извинява.Що е маке се е

10

Българина

преди 5 години

За да ви простим грешката на референдума който ще проведем дали да ви подкрепим или не, от тук нататък трябва да сте по българи и от българите!!! Наясно ли е заев и шефа му сорос?

9

Зоро

преди 5 години

А Бойко дали се е изказал интелигентно :)

8

Анонимен

преди 5 години

Мисля си, че е твърде добре да се въведат визи за бившите Югославски жители! Те не оставят пари в България. Та само преминават и им дишаме ***! Я да си стоят в клоаката!

7

Анонимен

преди 5 години

Въпросът сега е, ще доживеем ли някога Тиквата да се извини за някоя негова грешка, вместо обичайното хвърляне на кал по други хора/партии.

6

Българина

преди 5 години

Братя македонци и ние сгрешихме, че нашите политици ви се довериха за пореден път. Но пък българския народ няма да повтори тази грешка. Вашата нова родина е албания, свиквайте. Ние сме ви резервния план но вие не го оценявате. Албанците ще ви оценят подобаващо... Ще направим референдум да подкрепим ли Македония за ЕС? Да видим дали ще ви простим....

5

Анонимен

преди 5 години

Няма извинение, това са общи приказки. Тия от добро не разбират, трябва да се действа като гърците срещу тях, ама за това трябват истински патриоти политици. Не такива като ***, Захариева, пишман патриота Симеонов и др.

4

Анонимен

преди 5 години

Българи, не забравяйте никога едно нещо - жителите на бивша Югославия са най-лицемерните, най-коварните и най-долните същества! Пред теб се мазни, за гърба ти гроб копае! Не разбирам, освен очевидната далавера за мутрите да строят пътища там, да бъдат в ЕС нямаме никаква изгода!

3

реалист

преди 5 години

Заев няма голям избор какво да говори в момента. От една страна вътрешнополитически го притискат заради македонизма и промитите мозъци около Вардар. Ако се отрече от доктрината им ще се изправи срещу големи брожения. Затова се опитва да лавира между вътрешните небивалици за Македония и външнополитическата реалност. А вътрешните му противници само това чакат. Като се има предвид че САЩ вече подкрепят Груевски, на Заев му е разклатен стола от две страни.

2

Анонимен

преди 5 години

Абе нали ужким нашенската мутра беше оправил братски да са нещата с Македония!Нали се ръкостискаха ухилени до уши и тупаха по гърбовете със Зайко Заев..пък ква стана тяяя..!?

1

Анонимен

преди 5 години

Само нашите политици никога не грешат.