285

Анонимен

преди 5 години

Какви възможности за развитие има в България , никави тоест 0,00% и за какво да стоиш и да чакаш от Умрял писмо , само глупавите хора не мислят

284

До Емигранте

преди 5 години

Колега, и ние от Германия няколко семейства решихме да се връщаме. С работата ще ни трябват ли много връзки или вече е по-лесно? Искам да си ходя на работа с ризка и панталон, че тук се намизерствах.

283

3 мил.

преди 5 години

2050 може да са 3 мил. поради причината че Работната Миграция набира сили , да не си мислите че до тогава България ще стане силна икономически като Америка , никога няма да стане това , каквото е било преди 1000 г това ще е и след 1000 г

282

Емигранте

преди 5 години

Тук в Испания с колегите получихме писма от правителството и ни стана мило. Преди две седмици 6 семейства отпътуваха и ще останат да си живеят във Видин. Аз довършвам обекта и също ще се връщам. Никога вече емиграция.

281

Един

преди 5 години

Ти пък върви по гайдата и угаждай на емоционално-нестабилни хора правейки се на шут само за да боднеш. Мен не ме мисли, аз съм принципен човек и държа на принципите си. Няма да ме видиш да се правя на каквото не съм само за да впечатля някаква. Човек трябва да е това което е, а не да се прави на дупе, батка, да слуша музика, която не харесва , да ходи на места които не харесва, да говори и прави неща които не харесва. По-добре да чакаш по дълго за него по качествено, отколкото да лъжеш себе си

280

ОТПИСВАНЕ

преди 5 години

Те в момента са толкова , 2 000 000 Българи не живеят в България само регистрациите им стоят в населените места защото липсва Административната услуга ОТПИСВАНЕ НА АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ както в Германия , затова Државата ги води още че живеят постоянно в България а те не живеят постоянно

279

муспи

преди 5 години

И да се върнат от чужбина, все същото - дявола работи юнашки по ликвидацията на бялата раса, като раса не от него а от Бога. Племето на прасетата ще направи всичко това да стане колкото се може по скоро. Кой какво губи? Белия човек нищо, защото не умира, а продължава живота си в свят без евреи. Евреите и всички други диваци губят всичко. Това за тях нищо не значи, защото са и глупави, - да им поясним само - че няма да има вече пособия, от продоволствените до милиардите в люксембургски банки.

278

Анонимен

преди 5 години

До Един до 282Ами проблема си е твой.Или се приспособяваш,или си стоиш сам.

277

Един до 282

преди 5 години

Не става въпрос за мен, а за мои познати, приятели, колеги. А и за мен е грешно да се правиш на някакъв друг само заради жени, само за да им угодиш. Това би означавало, че жените ръководят парада. Thanks but no thanks.

276

Анонимен

преди 5 години

.... ПРАТЕТЕ ИМ ПАРИ, БЕ... САМО С ПИСМА НЕ СТАВА

275

Мара Муфата

преди 5 години

У СВОЙТО СЕЛО, НИКОЙ НЕ Е СТАНАЛ ВЛАДИКА!

274

Патриот

преди 5 години

Несериозно. Правителството прави всичко възможно да върне българите от чужбина. Вече разпратиха сума ти писма. Само тази година очакванията са над един милион българи да се завърнат за постоянно. И аз вярвам че това ще стане. Всички мои познати навън си признават че се чувстват отритнати и ако наистина получат лично писмо веднага ще стегнат багажа за насам.

273

Чудно ми е

преди 5 години

Ако преди 1989 г.границите бяха отворени каква ли щеше да бъде емиграцията?

272

Xx

преди 5 години

Щот жените не искат деца затова половината са родени извън брак? Пък тия които не искат да ги раждат извън брак си седят без деца.

271

Киро Кардана

преди 5 години

..но и високата емиграция", следствие на смешни доходи,липса на работни места,корупция,лошо здравеопазване,лошо образование,мутри,висока престъпност,мигании,лоша инфраструктура,храна менте,шуробаджанащина,липса на съд и справедливост,високи лихви и най -вече никаква надежда за подобряване на гореспоменатото..

270

До Един

преди 5 години

Жените не са ти виновни,че не те харесват.Ти трябва да се приспособиш към техните изисквания.

269

levski

преди 5 години

ne ma da e golema zaguba

268

Българин

преди 5 години

Няма проблем дори да изчезнем. Важното е, че вече имаме демокрация!

267

гневен българин

преди 5 години

За четвърти път се изказвам.Когато изчезне нашия християнски свят,другите светове ще ни изучават,и ще си правят изводи до къде да се простира "женската свобода".В своя си извратен женски егоизъм,християнката е готова да унищожи нашата цивилизация,чрез активното неискане да ражда деца.Другите приказки са вятър работа.Пак го казвам-не съм го създал дози уродлив женски егоизъм аз.Иначе създаване на безобразни сексвръзки с араби,***,и други кожокафеникакви ***,за нищо го нямат нашите жени.

266

Анонимен

преди 5 години

Те и жените не желаят да се "заробват* с дете. Колегара е прав. Моралът е сринат, искат да си харчат парите за пътувания и други неща