8

Анонимен

преди 5 години

Колана ми е помагал. На 100% го слагам дори и в града.Без колан се чувствам по чорапи на платното.

7

Анонимен

преди 5 години

До3 Ти си изключение и не се за пример. Първо да караш извън града без колан е глупосВторо да излезеш от пътя не е нормално. Да те ударат от ляво, или ти си минал линията или другия

6

Сократис

преди 5 години

Никой не може да предвиди, при възникнала ситуация, дали коланът ще се окаже спасител или убиец! При обръщане на колата, пожар или потъване във вода, човек често реагира неадекватно и натискането на бутона за освобождаване от коланите, се превръща в трудна и дори непостижима задача...Тук всичко опира до психиката и еднакви хора-няма, да не говорим ако трябва да спасявате и детето на задната седалка...Така, че не трябва да се задължават хората да се връзват принудително! Разберете го!

5

Анонимен

преди 5 години

Мислите си че на някой му пука за вашия живот? Всичко е само бизнес за застрахователи , държавата, а и да не забравяме в България и за полицаите. Така че карайте по внимателно . Преценяваите ситуацията и мислете докато сте зад волана. Колана няма да ви спаси .

4

Анонимен

преди 5 години

Майор Енчев води лекция за ползата от коланите"По завчера на окловръстното катастрофа челен удар. Хората в колата не си сложили коланите и от удара всички мъртви намачкани, накъсани грозна картина. Вчера пак катастрофа челен удар. Обаче хората в колата си бяха сложили коланите стегнали ги. Като ги погледнеш -като живи

3

Анонимен

преди 5 години

Преди време се търкалях с колата извън пътя.Карах без колан.Бях в безсъзнание.Когато се събудих се видях на съседната седалка, въртял съм се като в перална машина.Страната на шофьора беше смачкана така че никой не би оцелял там.Това че нямах колан ме спаси.Процентите ... да, но късметът ?

2

Анонимен

преди 5 години

Ами нещо за травмите на врата причинени от колана . Или за изгорелите в колите . Падналите във вода? Някаква статистика. При наличието на въздушни възглавници колана е излишен. И защо някой ще казва на хората какво да правят . На всичкото отгоре и ще ги глобява. Безопасността си е геижа на всеки индивидуално.

1

Коланът е като

преди 5 години

Съпругата - без нея - лошо,с нея - пак лошо.И все пак - по добре с нея - докато ти докара някой инфаркт...