15

Анонимен

преди 5 години

Няма да има пробив. Ще има евроразпад!

14

Анонимен

преди 5 години

На българските еврофили може да се каже едно,но те няма да го смелят: Източна Европа вече си изчерпа функцията,за която бе създадена като придатък на ЕС.Остава още малко за доопоскване и вече отписана от САЩ,ще бъде захвърлена и от ЕС по любимият им способ - налагане на всевъзможни условия и санкции за изпълнението им,за да напусне сама(Ийстекзит),за да бъде доубита от запада чрез този екзит!Остане ли,пак я чака унищожение,чрез асимилиране от ислямската ***.ЗАТОВА,БЕЖ,ДОКАТО Е ВРЕМЕ!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Ако все още не ви е ясна картинката гледайте Communism By The Backdoor

12

Анонимен

преди 5 години

Ще има ли пробив на крайната десница на евровота догодина?==сащото може да се попита и за пробив на крайната левица ?макарона обаче ще излезе доста интересен субект, той никак не може да се каже, че е десен

11

Анонимен

преди 5 години

Левица - десница.....глупости на търкалета. Всички политици са марионетки. Само ви отвличат вниманието от важните неща и от същината на проблемите. Посоката на международната политика се определя от скрити сили.

10

Анонимен

преди 5 години

10, da si jiv i zdrav! Ne biah se smial taka otdavna!!!

9

АЗ

преди 5 години

Едно е ясно, източна европа винаги ще я държат на каишка чрез санкции ограничения субсидии фондове закони регламенти наредби миграционна полтика истанбулски шетно военни бази и всичко което се сетите за да е винаги поне на половин жизнен стандарт по ниско от западна. След като това е ясно на всички колко време ще съществува този съюз

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Ха-ха-ха-ха-ха.............НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЕДИ И КАТАСТРОФИ НА БЪЛГАРИЯ ИДВАТ ИМЕННО ОТ ТОВА, че се е "съюзявала" с ония ли-це-ме-ри от ес-чето, а после и с по-големия *** обор!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Крайната десница се поддържа от привържениците на комунизма.Което си е парадокс...

6

Анонимен

преди 5 години

Холандската депутатка Виле Диле се самоуби само ден след като публикува видео в което обявява,че е била жестоко изнасилена от африкански бежанци и това трайно е засегнало психиката и достойнството и и не може повече да живее след този случай.

5

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГледай си работата!Без ЕС сме за никъде,добро или лошо,няма по-свястно място от ЕС.

4

Анонимен

преди 5 години

Писна ни от десници и некадърното им управление,време е за левица и ПЕС!

3

Василев

преди 5 години

Русия е на колене!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Удар след удар в руското сърце, първо Украйна, после Сирия, а сега и Балканите, идва ред на Казахстан и Беларус, както и на Грузия!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

2

Василев

преди 5 години

На Ердоган десницата е тежка, неосманските шамари болят!!!Агент Мичел Фарадей!ЦРУ!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Европа ще се разпадне, каква десница ,запада експлоатира изтока да ходят да се гръмнат вече никакви приказки за равнопоставеност не хващат дикиш, ЕС е поне на 5 скорости.