22

Анонимен

преди 5 години

До 28Така е . Но реално Палестина е бутат , за да водят регионален конфликт с Израел . Палестина е сцена на бой между 2 държави. От всичко страдат самите палестинци. Същото е в Йемен. Пак същата държава ги бута срещу СА . Пак страдат гражданите. Територия никой няма да даде. Ако ще и 100 години да се опитват.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Да. Много по-отдавна. 1948 г. Преди това е имало само блуждаещи племена. И Палестина разбира се, за която се споменава много отдавна въпреки политкоректните писания от скоро време.

20

Victimized

преди 5 години

Какви капацитети в коментарите. Едното било религия на мира а другото на агресията така ли? Та да ви припомням ли кои са така наречените аврамови религии? Палестиците се радваха на 11 септември, но пирово, понеже това даде основание на САЩ и сатаНАТО да запалят целия регион.Обаче има едни други които са се радвали на атентата и те в средите на алтернативните новини са познати като " the dancing israelis ". Истината е, че САЩ, Израел и СА са виновни за радикалния ислям. Но то трябва да се чете

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27По тия въпроси никога не е имало точка както се вижда от близките събития по света.

18

Анонимен

преди 5 години

До 21Древни времена никой не го интересува. Израел е създаден преди Палестина и точка по въпроса. В древни времена и България е заемала цяла източна Европа ...амаа що не мяташ ракети по Румъния , Македония или Гърция? В днешно време страните си имат градини и толкова. Израел няма да отстъпи своята земя. Другото е излишно. Празни приказки.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Аз се изказвам единствено от мое име и изказвам свои мисли колкото и да са глупави.

16

Анонимен

преди 5 години

Евангелистите и евреите искат да завладеят света,според тяхната вяра евреите ще се слеят с евангелистите и ще накарат целия свят да приеме евангелието който не приеме ще бъде убит и тогава техния месия щял да слиза на земята и да завладее света

15

Анонимен

преди 5 години

До 19Точно така отдръпни се, че не ти е ясна нито историята, нито политиката в региона. Като поумнеешш някой ден, ще разбереш че ти ползват първосигналната защита на "бедното" палестинско общество . Кашата в която седат си я докараха сами под зоркото братство на други брадати около тях.Израел се защитава от фанатичните си съседи и то с гордост. Винаги, ще има нашата подкрепа.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Държава Палестина има от 15 ноември 1988г., призната от 70% от държавите от ООН. А иначе територията е населявана от филистимците описани в Библията още от древни времена.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Разбира се аз се изказах общо по отношение на "мирните" религии от тяхната гледна точка, но ти като първосигнален и глупав веднага се върза.

12

Анонимен

преди 5 години

До 14Може да поспорим, кой е първосигнален и глупав. Ама ще ми дойдеш малко рехав от към история :)) Нашия свят е свързан с религия, която идва от ИЗРАЕЛ. Второ там има израелци на повече от 2000 години самия Исус с евреин. Трето държава Палестина НЯМА. Покажи ми от коя година има държавност наречена така официално?Такива като тебе охльовии с лопата да ги ринешш тук. Влюбвай се в араби, колко искаш. Не е наш проблем.

11

Анонимен

преди 5 години

Евреите са агресори на палестинските земи,нагли цио.нисти предлагали мир,завладели са дома им на палестинците и мир предлагали ей каде си Х.и.ler

10

Анонимен

преди 5 години

До реалистВашите приказки са изключително далеч от реалността. Особено по отношение атаките над СТЦ

9

реалист

преди 5 години

От момента в който видях ликуващи и празнуващи палестинци ,при вестта на атентатите на Световния търговски център и загиналите хиляди хора--станах върл противник на арабите. Слава на Израел на когото дължим мира по нашите граници, защото само тази държавици спра ордите на исляма на Балканите.Не Боко, не Ердоган, а Израел. За протокола .... не съм евреин, нито има рода с тях, българин съм от бившата гръцка македония.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Виждаш ли колко си първосигнален и глупав. И ко е тоя "ваш" свят бе. Светът си е на него си, а ти си временно пребиваващ на него.

7

Анонимен

преди 5 години

До 9Това, че си падаш по араби НЕ е наш проблем :))) в нашия свят ние ще подкрепяме Израел и техните съюзници. Ти си джафкайй, колко искаш.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Точно по същия начин действат и мюсюлманите по които викате, че са терористи. И на тях техния Бог им е предопределил да владеят света. За едните викаш може пък за другите не може така ли ?

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8И разбира се тия писания са писани от евреин. Подобни писания имат всички народи и те са си най-отпреде на света и техния Бог е най-най.

4

Анонимен

преди 5 години

Палестина и Йемен се бутат от една страна, която цял живот бута региона. Опитва се да дестабилизира и Израел , но скоро ще си получи своето наказание. Палестина можеше отдавна да се присъедини към Израел и да живее нормално. Йемен към СА и да живее още по нормално. Македония към България. Но на изток има 2 държави пречещи на целия свят.

3

Анонимен

преди 5 години

Данчо, ти мирен ли ще си ако ти вземат къщата ?