31

Професор Тюхчеф до29

преди 5 години

Абе чадо, с такова мислене като твоето до никъде няма да я докараме- край язовира са само села и плащат по 10-20лв /ГОДИШНО за такса смет - тези пари и за един месец няма да им стигнат да чистят подир планинарите.

30

pipo

преди 5 години

Трябва да се научим всички, че за да има нормални къмпинги, трябва да се плаща.

29

Рибар

преди 5 години

След като си плащам такса смет по местоживеене , не е редно да плащам повторно някъде където съм за няколко дни. По тази логика всеки който ползва кошче за смет извън местоживеенето му трябва да плаща такса смет и там !!!! Нека минават и глобяват тези покрай които е замърсено . Платил съм риболовен билет и не къмпингувам а съм на риболов. :-)

28

Анонимен

преди 5 години

Бях 2 дена на Девин и се прибрах през Доспат,Сърница и надолу.Значи по разбит път не съм виждал.От Сърница до Велинград е дупка до дупка.Каква такса,като то е недостъпен тоя район.

27

Анонимен

преди 5 години

Синя зона на изсъхнала поляна. Чакайте и паяците. Между другото не е лошо да се слагат невален по палатка за да не ви вдигнат докато спите.

26

Rado

преди 5 години

Твърдо подкрепям, но да се направят чешми и тоалетни!

25

Бай Иван

преди 5 години

Да очаквам ли скоро и такса в борисовата и южния парк ?Защото и там се налага сметопочистване.

24

Анонимен

преди 5 години

Даже малко им вземат. Там всичко е осpaно и опиkaно от подобни туристи. Всеки си мисли че някой друг е длъжен да чисти след него, сега вече поне се знае кой ще е това -общината

23

Мен

преди 5 години

Аз лично против тази такса нямам нищо. Въпроса е наистина да минават и да чистят, но според мен *** не е от къмпингарите. Ние обикновено събираме всички *** около нас и оставаме чисто. Всички които познавам правят същото.... Но къмпинга стана модерен напоследък. Пазете чисто, едва ли има човек на който да му е приятно да се разхожда в гората и да вижда *** навсякъде.

22

жалка картинка

преди 5 години

жалко за тоя район на Батак-изоставени строежи, нацвъкани хаотично грозни вили и постройки, м..ли замърсяващи брега на язовира.... не е това което беше преди години!!! освен това няма никаква риба в язовира. язък за хубавата природа!

21

В такъв случай . . .

преди 5 години

Значи къмпингуващите имат право да изискват да им бъде чисто заплащаното място . Какво става когато общината не желае да почисти но желае да получи парите ? ВЗЕТО ЛИ Е РЕШЕНИЕ ДАЛИ ИМА ПРАВО КЪМПИНГУВАЩИЯ ДА НАЛАГА САНКЦИЯ ЗА ЗАВАРЕНО МРЪСНО И НЕ ПОЧИСТЕНО МЯСТО ?

20

До Анонимен

преди 5 години

Имах в предвид, че *** не пази. Каквото и да се направи за почиващите, същите тези почиващи ще го и развалят.

19

анонимен

преди 5 години

щом ще ми искат пари за палатка, значи трябва да ми усигорят течаща вода и тоалетна. Нека поне да е като къмпинг, а не да ми взимат такса за това, че им дишам въздуха. т*п*ц* знаят само да събират

18

Анонимен

преди 5 години

До До месараНа Беглика колкото са почиващи е спорно всички са и гъбари ,а какви тълпи черни българи има-- не беседка ,ами инебостъргач ще разкостят , че па е и студено горе...Долу Винету

17

уууу Винету

преди 5 години

Модно спокоино и приятно беше на яз Батак особено в жегите имаше и риба... сега от страната на пътя за палатка не става защото над теб има вила орбита е застроиха отдавна трябва през стената да търсиш диви места да си трошиш колата а и там вили и хотели и краварници пълна простогия папетата още ходят с гаджета и правят калабалък ама този яз Батак не е онзи от преди 15 г. и много повече -- Долу Винету...

16

До месара

преди 5 години

И да се направят няма да изкарат много. На Голям Беглик нали направиха-табели, къмпинг зони, тоалетни, маси с пейки. За 6 години Бай *** натакова мамата на всичко. Табелите изчезнаха, от тоалетните откъртиха дъските за горене, масите с пейки от масивни трупи разглобиха, музея на гората-голяма и хубава беседка с указателни табели за биоразнообразието в района, запалиха ... *** разхвърляни навсякъде. В гората до всяко дърво има и л**** с PVC шише ...

15

ууууу Винету

преди 5 години

Точно си приготвям нещата за язовир надморската височина от 1000 м не прави с нищо този обран бостан добра риболовна дестинация не ми е за 4- лева давам доста повече за риболова --- за КРАДЦИ пари не давам --претекста им е чиста природа --да не би да им вярвате и по 20 да им давате все тази... що не вземат от виладжиите по 1000 пв данък сграда и там има презастрояване всяка година наблюдавам нови строежи ---ДОЛУ ВИНЕТУ.

14

ужас Винету...

преди 5 години

Накъдето и да се обърна виждам мутрата на Винету с томаховка.....

13

дано ви преседнат

преди 5 години

То ако се търси справедливост от къде на къде каравана и триместна палатка щее с разлика 1 лев караваните и кемперите са от 40 000 лв нагоре ---това са цени за над 10 г. какво искат от сиромаха с палатка за 70-лв ---просто община Батак иска 4лв за преминаване през неина територия -дано скоро изчезнат от картата ,аз на яз Батак няма да стъпя-- почти всичко се застроява ,риба няма лоши пътища с коловози,а сенките са заети целия сезон да идеш за 2-3 дена и да им плащаи е простотия...

12

Анонимен

преди 5 години

До мародерска работаКато няма икономика парите не могат да дойдат от друго място освен от такси и акцизи. И кредити разбира се.