45

от LOmbok

преди 5 години

региона на Хаваите подава, че е част от великата Руска империя и не признава присъединяването към САЩ временно.Нужен е реален анализ на сегашната ситуация призовава Индииския океан с земетресения в Индонезия.Не може да няма Велики разумни преродени като домашни хора сред управляващите земните държавици..дават още 12 дена за доуточняване на причини за увреждане на слънцето с нова човешка техника

44

HAwaii tests USA

преди 5 години

Охраната на Земята споделя ,че само с една средна височинна бомба ще ликвидират отново всичко живо в САЩ и съседни страни заради посегателство срещу СЛънцето земята и други планети.Аман от наркомани в NASA i други ведомства подават възмутени ледниците убити с американски сателити контролирани чрез холограми от *** в човешки тела.

43

Боби

преди 5 години

До Факт!Колко са страните които произвеждат модерни реактиви двигатели? Или да уточним монокристалните лопатки на горещата част на турбината на двигателя?САЩ, Великобритания, Франция и РФ - без тази технология не може да има модерен двигателОще 1990 година СССР откри огромен недостатък в танковете Т-64/72/80/90 и братовчеди - НЕ МОЖЕ ДА УВЕЛИЧИ Констуктивно БРОНЕПРОБИВАЕМОСТ НА БОПСЗа това заложиха на ПТУРС от типа на Корнет/Метис сега калибъра е 130мм а новите са 152мм 1500мм бронепробивае

42

Боби

преди 5 години

До Факт! 44Ехх експертеТ-90 е модификация с тогава СССР топловизиор на стандартен Т-72Т-80 е танк с газотурбинен двигател и електроника от Т-90 - като цяло е НЕУСПЕШЕН единствено рентабилно се експлоатира на СЕВЕР95-99% от целите с които един танк се бори са тъй наречените меки цели или ДОТРашките забавят Армата защото един нов Т-90 с чаркалци от Армата(броня и оръдие) е един милион $ а Армата заради купищата електроника е 4 милиона $ - КАТО ЕФЕКТИВНОСТТА по меки цели/ДОТ е ЕДНАКВА с Т-72Б3

41

BB

преди 5 години

Кой им е разрешил да копират бранда вече има патентовано такова име

40

Анонимен

преди 5 години

Космическо разкриване - Посланието към човечествотоhttps://vbox7/play:e877d88092

39

Кавалера

преди 5 години

Още преди 40 десетилетия Кенеди прозря, че демокрацията се постига чрез законови промени а не по силов път и затова го убиха. Какво се промени оттогава до сега-НИЩО.Агресията може да роди само по-голяма агресия.

38

Факт!

преди 5 години

Сащ са единствените които могат да го направят.Руснаците пребоядишат два пъти един танк и от Т-72 стане Т-80 и накрая Т-90 а па като му сложат френски топловизьор го кръстят и Т-90МС и почват теориите и картинките как щел да размаже Ейбрамса.А китайците па даже ползват стари руски двигатели за техния изтребител "пето" поколение щото нови не могат да направят.Колкото беше "велика" и българската наУка по соца компютри Правец крадени от Ай би ем и ейпъл по контрбандни канали.

37

БКС

преди 5 години

Български Космически Сили,под ръководството на Генерал Мухобойко.

36

Анонимен

преди 5 години

Космосо е македонски. Точка.

35

Анонимен

преди 5 години

Леееко са закъснели.

34

Анонимен

преди 5 години

Разгеле, руснаците ги създадоха преди ........15 години.

33

Българин

преди 5 години

Дано само не попаднат на Дарт Вейдър. Че в космоса какво ли няма.

32

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

31

Всевишният

преди 5 години

Прочетете внимателно последния абзац. Там е казано много.....35,Да нямате далечно родство с Колумб? Откривател!Руснаците ще гърмят скъпите американски сателити с по-евтини и ефикасни средства. С-500 "Прометей" вече влиза в строя. МиГ-31 от височина 31 км може да изстреля противоспътниково ракета, а скоро идва МиГ-41. Отделно спътниците, руските и китайските.

30

Анонимен

преди 5 години

САЩ са доста по-напред в космическите технологии от Русия. Това е много неприятна новина за руснаците.

29

Анонимен

преди 5 години

Путин цака американците с техните карти. Навремето Рейгън обяви програмата звездни войни която беше една голяма лъжа. Руснаците се хванаха и започнаха бясно въоръжаване. В резултат СССР фалира.Сега Путин показа нескопосни клипчета на измислени супероръжия. Американците се хванаха и жална им майка.

28

Анонимен

преди 5 години

И Тръм ще наказва лошите в космоса!

27

НаКрив Тръмп космоса

преди 5 години

Всъщност в големите войни,които Русия е водила е привличала врага на своя територия и там го е карала да изяжда конете си или другарите си.Сега е още по-елементарно-US се опитва да отиде в космоса,който е втори дом за русите,при положение, че според един сенатор Америка може да изведе товар в орбита само чрез...батут.Да,русите ще отделят пак от хляба (водчицата ще оставят) и сега Америка ще заприлича на елцинова Русия-свряна в ъгъла и нещастна. Икономическата война -US-света-кой ли ще победи?

26

noFreeman

преди 5 години

Смях в залата... от 1983 година ги създават. На Рейгън тогава му направиха една анимация и той повярва. От тогава пълно нищо. Без двигатели закъде сте бе... кравари?