11

Анонимен

преди 5 години

Браво!Ама да има и как да спрат отвратителната досадна песньовка още по добре ще е!

10

Горан

преди 5 години

Егати, това си е своего рода възмездие за скапаното Despasito... То е ясно, че нормален мъж няма за какво да притежава бижута за 2 млн евро. Това е абсолютно луда работа!

9

Анонимен

преди 5 години

Тоя клип не съм го гледал, а от песента ми се повръща. Мъж с герданчета обички синджирчета-то не е мъж, а мацка.

8

Анонимен

преди 5 години

Еми щом мъкне украшения за милиони, ще се намерят и крадци за тях. Няма нищо чудно. Чудното е какво толкова намират хората в разни дрънкулки та постоянно ги закачат по себе си. Не са излезли от първобитния строй или какво...

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Щом има 5 милиарда гледания значи че или има страшно много хора без вкус или се плаща за гледанията. Най-известните групи не могат да ги докарат до 5 милиона. Някои хора сте много лековерни.

6

Анонимен

преди 5 години

Изключително промит мозък трябва да си за да виждаш в такъв коментар, под такава тема дългата ръка на лошия чичко Путин. Мисля че ти е време за лекарства приятел.

5

Коце кмета

преди 5 години

Те испанците как така не различават ром от cuгaнин, след като те самите никак не са арийци? Утре друг *** ще се представи като Тиква и ще влезе в апартамента в БарЦелона?

4

Анонимен

преди 5 години

Направи едно лятно хитче, което вече малко хора помнят, и го ограбиха.Ти какво си направил бе гений? Освен да кибичиш по сайтовете и да заработваш копейки. Това "хитче" е най - гледаното в тубата с над 5 МИЛИАРДА гледания.Вместо да убива като твоя ментор е направил нещо красиво и забавно!

3

Анонимен

преди 5 години

Като имаш две укрaшения дай едно на ближния си, ей много алчни станаха тия сатанисти и масони нищо не даряват хората сами почнаха да си прибират полагаемото дори си наемат крадци да ги крадат за да укриват данъци.

2

Анонимен

преди 5 години

Горкичкият! Направи едно лятно хитче, което вече малко хора помнят, и го ограбиха.. Ще се връща май в родното село да гледа кози и крави!

1

хх

преди 5 години

малко му е ...