44

Анонимен

преди 5 години

Ех , Бойчо , Бойчо , комунисте дрт ! Международният империализъм започва да ти е виновен за всичко ! Причините за провалите в България се свършиха !

43

да бе

преди 5 години

Номер 2 го е казал достатъчно ясно. Така че какво искате от нашите марионетки. Преди да кажат нещо се консултират с посланика на Козяк. САЩ натискат и гърците и нас, за да се заобиколи Сърбия с . Но последните не са толкова важни, реално ударът е по Русия.

42

Анонимен

преди 5 години

Пука ми кой - кво дрънка...

41

Анонимен

преди 5 години

До до 25Заблудил си се приятелю, дали са ти грешна информация. Информирай се от правилните източници. Македония беше създадена от Великобритания и САЩ след ВСВ, преди това беше българска територия.

40

Свободен българин

преди 5 години

До Анонимен24 "А бе нали избрахте Сидер войвода и Шкембе войвода да защитават националните интереси?...Пак гласувайте за тях" - А ти какво искаш? Да гласувам за бсп ли? Мерси, видехме ги. И герб не струват. ГЛАСУВАМ КАТО ПРОТЕСТ, АНТИСИСТЕМНО, ПРОТИВ СТАТУКВОТО. Кой разбрал - разбрал. За останалите ...

39

Да

преди 5 години

Бях на Илинден в Стари Дойран.Половината от хората бяха черни!И там(в Македония) има села където не се говори български!Гледах им местната телевизия, пълно е с албанци!

38

Анонимен

преди 5 години

Македонците просто за пореден път се изплюха върху България и нищо не смеем да кажем защото от Брюксел и Вашингтон са наредили да си мълчим. И не само македонците, всички са се изолюли вече върху България, а ние не можем нищо да направим, до там я докарахме...

37

до чикитаец

преди 5 години

Днешната Македония не е българска, на ние сме длъжни заради хилядите загинали за свободата на Македония да се държим достойно. А не да позволяваме на пишман политици да плюят на гробовете им. Всички те заедно с българските четници, които са се сражавали за свободата и са наши национални герои. Трябва да покажем на днешните `македонци`, че не могат да се отнасят с презрение към националните ни светини.

36

СПАРТАК

преди 5 години

Отличен коментар, Богомил. Хубаво е че има хора които знаят Истината и я правят достояние и на други.

35

Анонимен

преди 5 години

В рамките на ЕС, няма българи, македонски или албанци! Парите, решават всичко.

34

Гробокопач

преди 5 години

До ИсторикСръбската омраза към българите е инспириран психологически проблем, при тях, върху, който ние, трябва да работим. Той най-вероятно е инспириран от Източната римска империя, в края на 11 век, при заселването на сърбите в Косово. В тоя ред на мисли, със Сърбия, ние трябва да работим, много повече, отколкото с въпроса с Македония. Решим ли въпроса със сръбската омраза към нас, решаваме и вечният 'Македонски въпрос".

33

Анонимен

преди 5 години

Всички вече са се изплюли над България, до там я докарахме. Защо и македонците да не се изплюят.

32

Театър Сълза и Смях

преди 5 години

Какво да очакваме и защо да обръщаме внимание на човек който не знае кой и какъв е? Допреди 70 години българин, после македонец, от две седмици северомакедонец, утре ще е папуас или бушмен, в други ден марсианец и въобще една долна и гнусна мешавица, която ако не беше тъжна и жалка щеше да е много смешна.

31

Богомил

преди 5 години

До АнонименМалко е да се каже, че Русия си "играе" с историята ни. Русия, наред с Гърция краде най-много наша история и едновременно я фалшифицира. И двете държави дължат много на българите/траките/ за развитието на своята цивилизация и държавност. В това отношение "води" Русия. Българите са пречка пред древната идентичност на тези народи. Тази лъжлива история им позволи да разкъсат територията ни. Затова и лъжат! Интересът формира историята. Днес истината трудно, но неотстъпно изплува.

30

до 25

преди 5 години

До АнонименИнформирай се и тогава пиши. Измислената държава Македония е създадена от Коминтерна-външното разузнаване на СССР=Русия. Измислени бяха още добруджанска и тракийска нации с цел да се унищожи България , но не им се отвори парашута.

29

Анонимен

преди 5 години

До ИсторикПалячо държави Косово и Македония няма с Македония и Шиптърите влизат в НАТО след 10 години начело на Македония ще я някои шиптър защо Заев пееше шиптърски песни в парламента и му спукаха кратуната.

28

Анонимен

преди 5 години

Saschtoto sme dupedavzi nie balgarite milinerite po varhovete nai bednata darjava v eu nai unijenia narod s nai niskite dohodi v eu 30 laji dalaveri komunjagi koito otidoha v gerb sa da sa pak ok Ne snam kak boiko im rasreschava

27

Анонимен

преди 5 години

Русия няма интерес от мира на Балканите. Разваля им се далавера та и влиянието.

26

чикитаец

преди 5 години

Нашенците не осъзнават,че днешна Македония не е българска!И че няма нищо общо с нас!Самите македонци го доказват непрекъснато!Милите спомени от османското време за отдавна минало!Дори името на тоя пaпaгал е сръбско!За "българска Македония" забравете,и колкото по-скоро,толкова по добре!

25

Свръхчудовище

преди 5 години

Ще преекспонираме темата. Давайки гласност на подобни дебати ще превърнем Заев от обикновен гюбреядчик в титаничен, колосален антички Гюбреядец. Нещо като Годзилата на гюбреплюскането.