64

Анонимен

преди 5 години

Ама каква историческа памет ви е взела Македония бе !?Защо не си погледнете историческия център на София !Най-забележителният булевард е руски, най-голамият български храм е руски, най-големият паметник е на руския окупатор, Прмиер и Президент се водят на руски адрес,...цяла България е закопана под съветските паметници !От сантименти сте си продали душите !Юроде, опомни се най-сетне !

63

NIKOS VERTIS

преди 5 години

Днешните балгари сте гърци по пройзход..Нямате нищо общо с Аспарух , Телериг и Кардам, освен имената на ДС-агентите ви, които ги ползват .Учете великия и свещен Гръцки език, български предатели и дегенератти .

62

Неанонимен

преди 5 години

До Гробокопач49 "В момента най-антисистемна от системните партии е БСП начело с Корнелия." - Предизвика в мене искрен смях. Го ла популистка партия. Милионерите ще се грижат за интересите на социалнослабите... Вервай си. Да, за тебе съм заблуден, защото не играя по свирката на твоите работодатели. Хайде, както се казва - ходи у лево.

61

ОНЗИ

преди 5 години

АБЕ АЛО БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ СЕ РАЗПАДА - ТОВА Е РЕАЛЕН ФАКТ С ДНЕШНА ДАТА !!! КАКВА Е ПРИЧИНАТА - АМИ ОНЗИ С ГРАДИНСКИЯ ПРЯКОР !?!?!? ОСТАВЕТЕ МАКЕДОНИЯ - ГЛЕДАЙТЕ БЪЛГАРИЯ !!!!

60

Анонимен

преди 5 години

Нищо, нали разБойко подпида,точно със Заев договора за добросъседство и после грачеше колко велик дипломат е в продължение на седмици

59

Анонимен

преди 5 години

Цялата международна общност трябва да наложи тежки икономически и финансови санкции на сепаратистите и незаконните окупатори на Западна България докога англосаксонците ще държат тези сеператисти в нашите провинции и ще ни крадат историята, това е тероризъм.

58

Анонимен

преди 5 години

А на мене от цялата тая абракадабра ми дреме на шмайзера !

57

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМа да, много им е различен езика имат цяла Буква разлика. И то Буква която е вкарана насилствено в азбуката им. Ако не беше отсъствал в часовете по история или поне прочел някоя друга книга или исторически документ щеше да си наясно колко нямат общо с България.

56

Видов ден

преди 5 години

Ясно е, че комунистите, докато са живи няма да получат наказнието си, но дано след смъртта им да горят вечно в ада. Престъпници избягали от правосъдието,***, обучени в Русия, убиват индустриалци, учени и творци и налагат руско робство. Дават златото на русия, дават македония на тито по волята на русия, принуждават българи да се наричат македонци, измислят македонски език, дават Гоце делчер на македонците, арестуват свободномислещите... престъпленията на комунистите са безброй.Проклетидаса

55

Анонимен

преди 5 години

Жалко, че Божидар Димитров не е жив. Щеше да обърне няколко бутилки водка по случая.

54

Професор

преди 5 години

Като за начало можем да опитаме с икономически санкции. След като ги отслабим икономически българската армия да окупира Македония а Заев да го турят за кмет на някое село.

53

extremist

преди 5 години

максимално да подкрепя Македония да се присъедини към ЕС и НАТО - НАПРОТИВ. КОГАТО БЪЛГАРИЯ "ПРЕПОРЪЧА" НЯКОЙ ЗА ЕС И НАТО, ОТ ЕС ОТГОВАРЯТ СЪС СМЯХ И "ОЩЕ КРАДЦИ НА ЕВРОФОНДОВЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ".ЗА НАТО ДА НЕ ГОВОРИМ ХИЧ ЩО ТАМ НЕ ПРОСТО НЯМАМЕ ДУМАТА , А И ЗАПЕТАЙКАТА Я НЯМАМЕ...

52

Kurt Wagner

преди 5 години

ДО АЛЕКС ФОЛНа Унгария името и е -- МАГИАРЗОГОШ...И те са угро-фински народ, дошъл в Панонния през 995 година от днешна северна Россия - Мордовия, Коми и Карелия.....А преди тях едно друго племе--ХУНИТЕ Е ДОШЛО ОТ АЛТАЙ...И ВСИЧКИ НАРОДИ **ПОГРЕШНО** НАРИЧАТ МАДЖАРИТЕ = УНГАРЦИ..Унгарците всъщност не са УНГАРЦИ !!А ТАТАРИТЕ И ТЕ ЗАВЪРШАТ НА АРИ .

51

extremist

преди 5 години

ТИКВАТА НИЩО НЕ Е ПОСТРОИЛ В БЪЛГАРИЯ. ШИШИ ПРОСТО УСВОЯВА ЕВРОФОНДОВЕ С ПРИЛИЧНА СКОРОСТ - 1 000 000 000 НА ГОДИНА

50

extremist

преди 5 години

ТИКВАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ СМЕ*ШНИК. ПРИ ОРЕШАРСКИ БЕШЕ ПО ДОБРЕ

49

Анонимен

преди 5 години

Викам да не реагираме, а да си заравяме вечно главите в пясъка накрая ще се съберем под сянката на една круша. Реагира се веднага аламинут, Заев е шиптърски шпионин финансиран от не се знае кое разузнаване за да се прави на македонски патриот. Какво може да се случи ако се разпадне Македония я прилапваме до Охрид и отатък с още едно българско въстание на територията на Македония няма да ни е за първи път да ги освобождаваме.

48

Гробокопач

преди 5 години

До Свободен българинПоредната заблудена овца си ти. В момента най-антисистемна от системните партии е БСП начело с Корнелия. Тумбак войвода, Бялата Златка и Винкелът са възможно, най-системните играчи. Защо? Защото още тогава, беше ясно, че те пристанат на ГЕРБ, най-системната олигархична партия. И се видя, не само това, видя се, че почнаха яко да обслужват олигархични интереси. Винкело - в Банско, Бялата Златка с Домусчиев.

47

проф.Александър Фол

преди 5 години

Само две държави в света - България и Унгария окончават на Ария. Тоест само там хората имат арийски произход. Останалото или произлиза от тях или е плява и продукт на генетични експерименти.

46

Анонимен

преди 5 години

Не знам бойчоо дали е комунист ама в цялата страна се строи. Орешарски дойде за 1 година и една банка фалира и евро фондовете закъсняха с 2 години . Айде върви да веешш знамето някъде другаде плужакк.

45

Анонимен

преди 5 години

Кога е създадена днешната държава Македония? Ми четете бе, хора! Имате си Гугъл.Нищо общо с Коминтерна, за голяма мъка на разни сороски драскачи. Създадена е веднага след Първата световна война от Англия и Франция /т. наречените `велики сили`/И е дадена на Сърбия, понеже е сред победителите в ПСВ. А ние, понеже сме сред губещите, не само не получаваме Македония, но ни взимат и Западните покрайнини и Южна Добруджа.