104

кръстю

преди 5 години

кой да реагира тези които требваше да реагират не могат щото ядоха от кюфтетата на заев и пиха от ракията му

103

Тези

преди 5 години

макета са уникално ....парчета ...оставете ги да си живеят в Нарния и да си вярват. Никой не ги бръсне за 5 стинки. То при тях стана малко като братвежите за Чък Норис едни такива хумуристични. :D

102

Сата НАТО

преди 5 години

Вие наистина ли смятате, че македонският премиер трябва да каже, че Илинденското въстание не е македонско, а някакво друго? Може би е торлашко или е въстание на гагаузите, или влашко? Въстанието е македонско, много ясно.

101

Анонимен

преди 5 години

Защото в Македония е има референдум,а и опозицията диша във врете на Заев.Делата са по-важни от думите.

100

Анонимен

преди 5 години

До ИмеЗа глобалистите, и името им е такова даже, национализмът е табу, държави и граници не би трябвало да съществуват, особено в Европа. От тая гледна точка, Заев е враг на мултикултурализма и съответно глобализма. Явно в Македония още не са стигнали модерните идеи и неолиберализма. Тия даже гей-парад си нямат и Истанбулска конвенция не са подписали! Представяте ли си?

99

коментар 31 на Богом

преди 5 години

Прочетете коментар31 на Богомил - най-точно описва проблема "Българите са пречка за древната идентичност на тези народи".Историята на България е кокал-плячка - за македонци И за руснаци, които са пощуряли да си измислят "древна история". Вижте бълнуванията им по нета за древните руси-ари изобретили човешката цивилизация в основата на историята на света... Това върви на най-високо ниво. Путин не случайно го изтъпаниха в трона на Императора в манастира в Атон. Те искат да ни изчезнат, както и македонците. И 100 годишната е на руска страна, не се лъжете!

98

Име

преди 5 години

да повторим за недоразбралите. защото: заев е от неолибераллния-болшевишки интернационал. за тях най-святото са парите, които им дават за да "мислят" и говорят онова, което е "правилно" за глобалистите, които са хванали света за гушата, за да имат още повече капитали, които дори вселената на ограниченото им мислене може да побере..

97

Го4о

преди 5 години

По този въпрос реагират само БСП-арите и най-вече козарката *** от с.Крушоница!

96

Гогата

преди 5 години

Бе, зарежете тая Македония - само ядове с тия с.бърканяци ! Шиптърите ще им видят сметката скоро. И по-добре !

95

Ала_Бала

преди 5 години

Така им нареждат от САЩ и за това им плащат и двамата ***.

94

Анонимен

преди 5 години

Като са учили фалшива история проблемът си е техен,както са я учили така ще се отучат да я учат фалшивата история на "македонскиот народ"!Другата възможност е българите да преглътнат националното предателство в името на това един милион сърбомани да се чувстват горди със своето никога не съществувало минало за сметка на българския народ.После вече чакайте македонистите на гроба на Сандански ,на гроба на Тодор Александров,на гроба на дедо Ильо Войвода,на гробовете в София на вемереовци!ПОЗОР!

93

Анонимен

преди 5 години

И при нас историята се преекспонира и вярваме на неща, които са ни учили в училище. Начинът, по който се възприемаш, е трудно да се промени. Например никъде, освен в българските източници, не пише че българите въобще са били в Иран и оттам да се разделили тримата братя. Това е митология, не история! Моите родители са учили, че втората балканска война всеки напада България, а не че България напада Сърбия и започва всичко! Та така и при тези- Илинденското въстание е македонско, така знаят!

92

Анонимен

преди 5 години

Разберете че няма как да промениш мислене, дори с факти. Когато цял живот, от детска градина, през училище, и после университет ти е повтаряно, че си наследник на Ал. Македонски и че историческите ти личности са си македонци, и такъв народ съществува и ти принадлежиш към тях, е много трудно след 20-годишна възраст да промениш начина, по който се възприемаш! Никакви договори не са в състояние да променят факта, че от 80 години насам самосъзнанието на тези не е българско!

91

Анонимен

преди 5 години

Макетата винаги ще лисугерстват. Никой да не очаква от политичарите им да каже, че са българи. Ще си мишкуват както винаги и ще се мазнят на Белград.

90

Анонимен

преди 5 години

Заев започна сам да си плюе върху обувките. Какво става, нали иска подкрепа от нас за ЕС. какво друго иска? Нищо друго няма да му дадем. най - малко историята си. Тази измислена държава е политическа действителност и ние се мъчим да се съобразим с този факт, но нищо повече. Пак казвам - някои като ги пуснеш под одъра си мислят че могат да се качат на одъра. Е, не, драги мой, не.

89

Анонимен

преди 5 години

До Someone from Poland Shut up, you, dumb. Don"t tell me about my history. Learn about your history. It"s not your buisiness, am I right?

88

Към заблудения Полак

преди 5 години

Много си заблуден, пане!Няма как македонизмът да защитава славяните в македония от сърбите. По простата причина че македонизмът е измислен и изпълнен именно от сърбите.Няма как твоята история да е нашата история."Macedonians before 19th weren't Bulgarians, they were calling themselves just as "slavs". Ideology of macedonism was a protection of Slavs from Macedonia against serbian on bulgarian asymilation."

87

Анонимен

преди 5 години

ДО не И ПОДОБНИТЕ МУ АБЕ ***-ОТИ ОРГНИЗАЦИЯТА Е ОСНОВАНА ПОД ИМЕТО БМОРК-БЪЛГАРСКИ МАКЕДОНО-ОДРИНСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕН КОМИТЕТ",ПО-КЪСНО СЕ ПРЕИМЕНУВА НА ТМОРО-ТАЙНА МАКЕДОНО-ОДРИНСКА РЕВОЛЮЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ,ПОСЛЕ ВМОРО И НАКРАЯ СЛЕД БАЛКАНСКИТЕ ВОЙНИ КАТО СТАВА ЯСНО ЧЕ ОДРИНСКО/или това което е в Турция/Е ЗАГУБЕНО СТАВА САМО ВМРО.ПОСЛЕДЕН И ПРЕДПОСЛЕДЕН ПРЕДСЕДАТЕЛИ ИВАН-ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ И ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ ОТ ЩИП.КУХИ *** НЕГРАМОТНИ.СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЕ....

86

Анонимен

преди 5 години

До STEFAN MEGATRONОткъде го измисли това, бе? Не ви ли омръзна да се дуете и перчите. Не се ли виждате на какво приличате - жалки храненици с големи претенции. Имали били древна история. Забележи обаче - ИСТОРИЯ, която е приключила преди хиляди години. Сега сте абсолютна смешка. Нямате нищо общо с траките, дори с древна Гърция ,ако питаш мен. Нея отдавна я няма и сигурно древните биха умрели от срам ако видят какви живеят на тези територии сега. Смях!

85

НИкой

преди 5 години

Не трябва да следим пътя на Македония към НАТО и ЕС, а трябва да го отрежем. Предателя заслужава брадва, а не наблюдение.